Canlarım çok canım sıkkın. Ev arkadaşım yüzünden mi bilmiyorum. Ev arkadaşımla ilk aylar iyiydi. O sevgilisinden yeni ayrılmıştı ben de öyle?

Gelir bana arkadaşlarını çekiştirir iki gün sonra da onlarla görüşürdü. Eski sevgilisini özlediğini söyler sonra gidip başkasıyla sevgili olurdu. En son ben kendime bir ilişki yaptım ve 3 ay oldu. İlişki içerisindeyken o da kendine gidip alakasız birini buldu ama çoook alakasız. Ve sevgili gibi değillerdi ondan bundan konuşur çocuğun yanında. İğrenç bir ilişki. Psikolojim bozuldu.. Ev arkadaşım bizi görünce kıskançlık yapıyor ve ara sıra şakaya vurup sizin yüzünüzden böyle falan der. Bizi görünce özeniyor mu kıskanıyor mu Ben bundan rahatsız oluyorum artık napıcam bilmiyorum erkek arkadaşım üç günde bir gelir karşılaşırlar evde mecbur. Onunla vakit geçirmeyince de tavır yapar. Çok çelişkili bir insan. Bunu çevresindeki herkes söyler. En son o alakasız insanla ayrıldı daha doğrusu çocuk ayrıldı artık. Mideleri nasıl kaldırdı bilemiyorum o kadar yapmacıklığı. En son ki gece hep ağladı gittim yanına üzülme falan diyorum moralini düzeltmeye çalışıyorum sarılıyorum. Biraz kendine geldi gülüyo falan siz ayrılın bakalım görürüm nasıl ağlıyosun. E gerizekalı ne alakası var şimdi niye ayrılalım ayrıca yani bu kadar batan ne gelmişiz yanına iyi etmeye çalışıyoruz niye böyle diyosun salak. Böyle saçma sapan kıskanç tavırlar falan işte son zamanlarda hep negatif ben de ister istemez öyle oluyorum. Sürekli ingilizce öğrenmeliyiz aman mezun olunca napıcaz aman şu şöyle bu böyle... Sonra da eeeee sevgilinle aran nasıl? Sanane * sanane.
Canlarım çok canım sıkkın. Ev arkadaşım yüzünden mi bilmiyorum. Ev arkadaşımla ilk aylar iyiydi. O sevgilisinden yeni ayrılmıştı ben de öyle?