Gizli Üye(25-29)+1 yılBen eşcinselliği kalıtsal doğuş olarak görüyorum. Bu bir seçim değil bence. Eğer seçim olsaydı nasıl bir ülkede yaşadığımızın bilincinde olan bir insan eminim ki tercih etmezdi. Aşk sadece erkek ve kıza özel bir duygu olmamalı diye düşünüyorum. Aşkın cinsiyeti yoktur. İnsan kendini nasıl mutlu hissediyorsa o şekil hayatına yön vermelidir. Homofobik olmayın lütfen saygı duyun. O insanlar sizler yüzünden hayatlarını gizli ve korkuyla yaşamak zorunda değil ya da yaptığı suçmuş gibi utanmak zorunda değil. Eşcinselliği sadece cinselliğe bağlamakta çok yanlış bir düşüncedir. Aşk #lgbt dir.
41 Yorumla
Soran+1 yılalnından öperim seni çok güzel anlattın senin gibi insanların olması beni çok mutlu ediyo teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılGünah, haram, ay hastalık uzak dur benden:s:s
Asalım, keselim yee yoww :Dd
Bitiyorum şu yorumlara ya.
Ağzı olan ne güzelde konuşuyor.
Birini sevmek yanlış olamaz.
Sen busun, değiştiremezsin.
Değiştirmeye çalışıp kendini yıpratmada.
Hayatını özgürce yaşa, yorumlara fazla takılıpta moralini bozma.
Kadınları sev, sevelim.
Malum çok sevilesi varlıklar.32 Yorumla
Soran+1 yılbir kadının kadını sevmesi çok güzel bişey teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Biliyorum, geçmişte yaşamış olduğum bir duygu.
Rica ederim. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlar genel olarak yorumlarınız da mantık eksikliği var.. Heves, özeltilik için uygun ülke değiliz. Kimse böyle bir hayatı güle oynaya istemez.. Hastalık değil terçihte değil bu bir olgudur değişmez değiştirilemez. Basma kalıp yargılarınız küçük dünyanız için geçerli. Evet dini boyutunda haklısınız büyük günah ama bu bir gerçek, hayatın içinde var... Ama siz at gözlükleri takmaya seviyorsunuz anlamak için çaba harçamak gerekiyor biraz da idrak edebilme yetisi.. Neyse siz çok bilmiş inananlarla görüşeceğiz yaratanın yarattığına iğrenç demekte büyük günah olsa gerek...
12 Yorumla
Soran+1 yılsizin gibi insanlarda var azınlık olsakta varız teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılİnsanların olması her zaman güzeldir...
+1 yılBen haram falan olduğunu düşünmüyorum. Eşcinsellik bana kalırsa bir tercih değil. Hatta sadece bana kalırsa değil , çoğu bilimsel şeylere göre de bir tercih değil. Eşcinsellik bir oluş.
Çoğu insan bunu anlayamaz , kabul edebilirim ancak ben böyle düşünüyorum. İnsanlar normal olarak bir bayan erkeğe ilgi duysun erkek bayana ilgi duysun çünkü normali budur diye savunur ancak bu tamamen hormonal bişi.. Yani bir bayanın bir bayana ilgi duyması doğru bir oluş olmamakla beraber yanlış da değil. Böyle kabul etmeliyiz. Ben saygı duyuyorum.54 Yorumla
Soran+1 yılinsanlar cinsel yönüyle ilgili sürekli hadi buna aşık olayım deyip olunmuyor mesela ben hayatımda ilk defa bir kadına karşı böyle duygular besliyorum aşığım yani kadın ya da erkek ne fark eder ama almıyo beyinleri. Teşekkür ederim cevabın için.
Soran+1 yıllut kavmi zina yüzünden lanetlendi canım benim hepiniz ölün o zaman sanki bu yaşına kadar kimseyle birlikte olmadın yatıp kalkmadın. Ki ben cinsel anlamda bişeyden bahsetmyorum burada yaşadım demiyorum aşk diyorum.
- +1 yıl
Dostum eşcinsellik bir hastalıktır. ( Kusura bakma gizli kullanıcı ) Haram olsa bile tedavisi şuanda olmayan bir hastalık. Sandığın gibi psikolojik bir olay da değildir. Neye göre lanetleniyoruz pekala?
Haram mıdır? Haramdır. Senin bir hanıma bakman da haramdır. Senin dedikodu yapman da haramdır. Senin gögsünü açıp dolaşman da haramdır. Peki eşcinsellik dediğimiz hastalık karşısında ne yapabiliriz? İnanç benimdir. Sen ona öyle inanıyorsan benim görüşüme saygı duy. İslamda bu da var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılDini yönden düşünürsen her ilişki günah. Çevrenle paylaşınca da tepki alman normal. Bence kötü bir şey değil. Her zaman derim cinsiyete aşık olunmaz kişiye aşık olunur diye. Kimse tepki alıcanı bile bile hemcinsinden hoşlanmaz aşık olmaz. Bu suç değil ama bence ilk olarak seni yargılamayacak olanlarla konuş ve en önemlisi aşık olduğun kişi de senin yanında olmalı. Çünkü çevrene karşı tamamen açık olucaksan zor zamanlar sizi bekliyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir sevgi ki yani aramızdaki şey çok güzel herkes bilsin istiyorum o yüzden ama çok zor olucak dediğin gibi
- +1 yıl
Evet tek ihtiyacınız cesaret ve sabır. Birlikte olduktan sonra gerisi hallolur
Soran+1 yılumarım öyle olur teşekkür ederim :)
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılGünahmı diye sorduğuna göre Dine önem veren birisin
bilmelisinki bu tür ilişkiler lanetlenmiştir araştırabilirsin
sapkınlıktır.. burada bir çok kişi eksileyecek fakat bunun önemi yok
tedavi olabiliteniz yüksek
pskkolojik olarakta destek almanı öneririm24 Yorumla- +1 yıl
Bravo bayan
Soran+1 yılsiz aşık olunca psikolojik tedavi alıyor musunuz? lanetlenmiş derken lut kavmi olayından bahsediyorsan eğer orda eşcinsel ilişki yaşayanlar lanetlenmedi öyle geçmiyor zina yapanlar olarak geçiyor yoksa neden kadınlarda ölsün?
- +1 yıl
Sen tedavi olmalisin çünkü homofobik bir hastaliktir, eşcinsellik değildir. şu an psikologa gidip ben erkeklerden hoslaniyorum bu çok yanlis hadi beni düzelt de bende her NORMAL insan gibi kızlardan hoslanayim diyemedigin gibi bizlerde diyemiyoruz tatlım. Biraz empati sadece biraz empati yap.
Soran+1 yılsanırım bir izmirli gördüm :) teşekkür ederim
+1 yılişin içinde duygusal birşey varsa, kimsenin buna bedenler farklı ya da aynı diye karşı çıkmaya hakkı yok
35 Yorumla
Soran+1 yılgenelde cinsel yönüyle algılanıyo işte birine söyleyince :/
- +1 yıl
durum ne yazıkki o yönden görülüyo sadece, sapkın düşünceler çağrıştırıyo, müslüman bir ülkede yaşadığımız için belki de, kişi bağımsızdır dayatma olmadan yaşıyoruz (!) , sevgi vb duygular da var, tıpkı normal bir ilişki gibi,
Soran+1 yılevet böyle şeyler duymak beni mutlu etti çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
ne demek bal , sıkma canını ^^
Soran+1 yılhaha sağol :*
Bizim bakış açımıza ihtiyacınız yok ki. Biz kimiz ki sizi sorgulayalım, hayatınız hakkında görüş belirtelim :) içinden nasıl geliyorsa öyle davranmalısın.
28 Yorumla
Soran+1 yılilk defa böyle bişey hissettiğim için arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum ama saçmalama salak salak işler yapma vs diyolar üzülüyorum
- +1 yıl
Bu kiz lez
Soran+1 yılo konuda bir sorun yok samimi olduğum bir kaç insana söyledim ve açık görüşlü insanlar bunlar tam bir homofobik gibi konuştular benimle ilginç
Soran+1 yılhayır canım ruh ikizi derlerdi de inanmazdım gerçekten öyleyiz ve hiç kimsenin vermediği huzuru veriyo bana hiç hissetmediğim duyguları yaşatıyo çok güzel bişey :)
Soran+1 yılteşekkürler :)
Tabi ki kötü değil bu senin kontrol edemediğin bişey sonuçta. Böyle olmayı sen seçmedin zaten. Homofobik insanların dediklerine aldırma.
13 Yorumla
Soran+1 yılinsan kime aşık olcağını seçemiyor sonuçta teşekkür ederim :)
Soran+1 yılevet :)
+1 yılYuh diyorum başka bir şey demiyorum tamam erkeklerle yatıp kalkıyorsunuz ona alıştıkta noldu kızım sana ateşin çıktıda devrelerin mi? yandı Allah niye acaba karşı cins yaratmış yakında nikahı basarsınız siz
13 Yorumla
Soran+1 yılevet evlenmeyi de düşünüyoruz :) neden hemen yatıp kalkmak olarak algıladın aşığım diyorum?
- +1 yıl
Ben aşkın iki karşı cinsle olduğunu sanıyordum olsun senin kararın ama bana ona aşık olduğun bir şeyi ispatlar Onunla kardeşten öte kanla olmak varken bilemiyorum ama yinede kararına saygın var
Soran+1 yılteşekkür ederim herkes kabullenmek zorunda değil tabi :)
+1 yılgayet doğal bir şey bu senin cinsel tercihin kimse bunu sorgulayamaz. cinsel özgürlük hakkına sahipsin. toplum bunu pek kabul etmez ama sen boşver toplumu seni mutlu eden şeyin ardından git. günah mı hara mı onu bilemem ama seni mutlu eden bir şey neden haram olsun ki
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğil mi? çok mutlu oluyorum böyle düşünen insanları görünce teşekkür ederim gerçekten.
burada sevgi kelebeği rolü yapanlardan değilim. Gerçeği duymak istiyorsan dinle.
Sizcesi bizcesi yok.
Eşcinsellik haramdır, günahtır. Kur'an'da beyan edilmiştir.
Evet çok kötü birşey. Tövbe edip uzak kalmanız, psikolojik destek almanız gerek.13 Yorumla
Soran+1 yılkuranda neresinde yazıyor tam olarak söylersen bakayım canım kardeşim? lut kavimini diyorsan aşağıda o konudan bahsettim eşcinsellik değil zina yüzünden lanetlenmiştir.
- +1 yıl
www.habergoz.com/.../159.HTM
Tersini iddia edip kendinizi kandırmayın
Değil. Birini masum bir şekilde sevmek neden günah olsun senin elinde olan birşey değil hem. Ayrıca seni anlıyorum aynı hissi bende yaşadım fazla umutlanma ama karşılık alamayınca çok üzülüyorsun:/
03 Yorumla
Soran+1 yılyok karşılığı var oda beni seviyor birlikteyiz zaten çok mutluyum o yüzden :) ama senin için üzüldüm
Soran+1 yılhemde fazlasıyla var
Herkesin kendi tercihi olabilir ve oluyorda lakin bunu milletimiz kaldıramıyor neden bilmiyorum ama senin bunu yaşamak en büyük hakkın ve bunu senden zorla kimse alamaz almamalı ve aldırma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı. Ben asla o gözle bakmam. Sonuçta kendi isteğinle o kişiliğe sahip olmuyorsun. Istemeyerek doğuştan olduğu için neden günah olsun ki? Böyle insanları ezenlere de acırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Ben de biseksüelim kimin ne düşündüğü kukuşumda değil. Var oldukça özgür olursunuz.
21 Yorumla
Soran+1 yılhahaha teşekkür ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence nasil mutluysan oyle yasa dunyaya bir kere geliyoz odda sana asik mi
23 Yorumla
Soran+1 yılevet aşık çok mutluyuz ama toplum kabullenemiyo kendi arkadaşlarımdan da hoş tepkiler almıyorum üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılBosver hayatina bak
Soran+1 yılöyle yapmaya çalışcam teşekkür ederim :)
İlginç bir şey açıkçası ama kötü denir mi bilemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılnesi ilginç ki aşk bu
+1 yılGünah tabiki. Hatta lanetlenmiş bir durum.
https://www.dailymotion.com/video/xt8pfn_sapik-escinsel-millet-hz-lut-kavmi-1-bolum_shortfilms
İstersen aşağıdaki linki bir incele.16 Yorumla
Soran+1 yıllut kavmi eşcinsellik yüzünden lanetlenmedi zina yüzünden diye geçiyor sen iyi araştır bence
- +1 yıl
Senin yapmış olduğun zina değil mi? sence zina ve eşcinsellik aynı şey değil mi? dini nikah kıyarak mı eşcinsel ilişkiye giriyorsun? Allahın huzurunda yapılmamış olan bir evlilik zaten zina sayılmıyor mu?
bence sen daha yaptığının ne olduğunu dahi tam olarak bilmiyorsun
Soran+1 yılsana ilişkiye giriyorum girdim dedim mi ben? aramızda öyle bişey yaşanmadı ki nesi zina olsun? peki eşcinsellik zina diyelim o zaman 15 yaşında ergenler her gün onun bunun babası yaşındaki adamların altında onlar neden lanetlenmiyor. AŞK diyorum alır mı o kalın kafan bilmem bunu cinsellikle bağdaştıramazsın.
- +1 yıl
sapık diyemi nitelendireyim seni ozaman?
Kimin kafasının kalın olduğu belli. Senin kafan kalın olmasaydı eğer, gidip hemcinsine aşık olmazdın zaten. Demekki kime aşık olacağını algılayamıyor kafan... :D
Soran+1 yılyazık ya kıyamam sana ben :)
- +1 yıl
beni rahat bırak zaten kıyma bana :-) git başkalarına aşık ol sapık :D
Saygı duyulması gerektiğine inanıyorum.
23 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim herkes sizin gibi olsa keşke aşkımı yaşasam hakkıyla
Soran+1 yılaynen öyle :/
Ben hastalık olduğunu düşünüyorum. Bir eşcinsel görsem ezer ve dışlarım bu kadar kesin ve net
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bu dunyada boyle sinaniyosun demekki allaha yaklasman gerek cok buyuk gunah boyle yaparsan allah sana yardim eder merak etme
00 YorumlaBu konuya ben de sicak bakamiyorum kusura bakma seni anlayamiyoeuz
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünah senceyle benceyle olmuyo maalesef. Kuran da ne yaziosa o.
02 Yorumla
Soran+1 yılkuran yazan ayeti veya her neyse yazar mısın peki bana buraya :) eşcinsellik kuranda geçmiyor çünkü
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak zaten doğanın kanunlarına aykırı. Sen sana burada ne desekde kabul etmiceksin. Ben sadece günah olduğunu dile getirdim ve bu bir gerçek. Ha bakışım şöyle, beni ilgilendirmez kınamıyorum allah korusun başıma gelmesinden korkuyorum çünkü.
Herkesin kendi tercihi. Saygı duyuyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende biseksuelim fakat çevrem böyle birini bulmaya musait değil kimsenin alnindada yazmıyor isim zor :D:D
03 Yorumla
Soran+1 yılben feminenlerden hoşlanmıyorum canım butch sevgilim zaten :)
Cevap sahibi+1 yılanladım bebeğim mutluluklar
Soran+1 yılteşekkür ederim canım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de bir inekten hoşlanıyodum sonra ben onu diktim ama başka biri dikmiş onu gebe kaldı :(
00 YorumlaUmrumda değiller herkes kendi hayatını yaşar.
11 Yorumla
Soran+1 yılhmm anladım
haram mı değil mi bilmem ben
ama hastaca00 Yorumla
+1 yılCehennemde yancaksınıızz :Dd
01 Yorumla
Soran+1 yılçok komik
+1 yılKendimi Bıçaklamak İstiyorum..
00 Yorumlaçok şacma gelıyo gunah tabıııı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuklarınız olur belki hey Allahım ya.
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir olursa bir kızımız olur ama ne de güzel olur :)
+1 yılolur mu sevap hey allahım.
00 Yorumla
+1 yılGünah hemde çok büyük günah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSapitmissin derim bakis acisi olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadın sen ve ben mükemmel olurdu demi :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Tiksindim
01 Yorumla
Soran+1 yılduygularımız karşılıklı bebeğim
+1 yılharam
16 Yorumla
Soran+1 yılwooow woow woow haram :D ama değildir o haram olsa duramazdık
- +1 yıl
içki de haram duran kim?
Soran+1 yılaynen öyle işte anlasalar
- +1 yıl
bende bana zıt sandım seni :DD onlara göre doğuştan gelen bozukluk :D
Soran+1 yılbozukluk değil bence
- +1 yıl
özentilik tamamen ve heves nefis deneme isteği
Gizli Üye(36-45)+1 yılBnde hep biseks sevgili istyorum ama yok
10 Yorumla
+1 yılKotu evledim kötü
00 Yorumlabana cok iğrenc gelıyo
02 Yorumla
Soran+1 yılaklın bel atına çalıştığındandır o güzelim yoksa aşkın iğrenç bir yanı yok :)
- Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılnası bı hatun acaba)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliğrenç
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem