Ne yapacağım artık?

Arkadaşlar merhaba. Bu soruyu buraya çok kez sordum ama yeni gelişmelerle yazıyorum. Sevdiğim çocuk msü istediği için olmayacağını söylemişti bana. Aynı zamanda okulda olmayacağını ve bu işleri kafasında bitirdiğini benimle alakalı kişisel mevzu olmadığını söyledi. Bende gelecekte bir şansımız olmaz mı vs diyince belki üniversitede demişti ve ben onun için ümit etmiştim. Benim yüzümden sınıfa vs gelmiyor yanından geçerken bakmıyordu. Ayrıca konuşmadan sonra istek atmıştım reddetmişti. Geçen hafta arkadaşına yazdım. Neden böyle yapıyor sebebi ne diye yazmıştım. O da ben pek olumlu şeyler söylemeyeceğim kötü bir şey hissetmiyor ama iyi bir şey de hissetmiyor normal birinden farkın yok hani üzmek istemem ama maalesef duygusal açıdan bir şey hissetmiyor sana karşı bence çok da uzatmanın bir alemi yok dedi bana. Üzüldüm tabi doğal olarak. O günden sonra kaçmadığını fark ettim. Ama artık olmayacağını biliyorum zaman ne getirir bilemiyorum tabii. Kendi elimde olan bir durum değil ona olan duygularım. Onu hala seviyorum istiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Ne dersiniz? Lütfen hakaret içeren şeyler yazmayın
Ne yapacağım artık?