Bu tamamen kişiye bağlı bir durum ama bazı erkeklerin arabalarına kadınlardan daha çok değer verdiği bir gerçek. Arabası çizilince dünyası başına yıkılan ama sevdiği insanın kalbini kırdığında pek umursamayan tipler yok değil. Ama gerçekten seven, sevdiği kadını hayatının merkezine koyan bir erkek için hiçbir şey onun kadar değerli olamaz. Sonuçta bir araba değiştirilebilir, tamir edilebilir ama bir insanın kalbini kırdığında, bazen geri dönüşü olmaz. Önemli olan, sahip olduklarına değer verirken, asıl kıymetli olanı unutmamak.
Kadın benim yanımda sevdiğim kadınsa benim için geçerli bu ki kadın olmasına gerek yok sevdiğim herhangi birisi hiçbir maldan değerli olamaz tartışılmaz bile ama bütün erkekler için geçerli değil bazıları mallar kıymetli oluyor tabi benim gibiler sevilmiyor ayrı mesele değer verenler sevilmez
Arabanın kapısını yavaşça kapatan kadınına değer veriyordur.. 😂😂
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Günümüzde Kadına bakışın Değersizliği aslında Araba sevgisiyle çok güzel tanımlanabilir…. Dünya çok değer verenleri Cezalandırdığı için mi nedir …. Erkeklerde birbiriniz zehirliyor bu anlamda şu bakış açısı çok yaygın: Kadına Araba gibi bakan, Arabasını sevdiği gibi seven …Ama Daha iyisini bulma imkanı varsa değiştiren, arıza yaparsa değiştiren…. Elbettr bağ kuran ama Alternativi olan bir şey gibi bakılıyor ….
Sevdiğin insanın Alternatifi varsa senin için o nasıl Sevda?
Bazı erkekler arabalarına çok özen gösterir; bu, onların tutkusu veya hobisi olabilir. Araba onlar için özgürlük, başarı veya kişisel ifade biçimi anlamına gelebilir. Ama bu, sevdiklerine değer vermedikleri anlamına gelmez. Diğer taraftan, sağlıklı bir ilişkide insanlar birbirine karşı sevgi, saygı ve anlayış gösterir. Gerçekten seven ve olgun biri, arabasından çok partnerine değer verir çünkü bir arabanın yerini duygusal bağ ve sevgi dolduramaz.
Ben sana şunu söyleyeyim Ben hayatımdaki kadına da değer veririm ama akrabalarıma da değer veririm Çünkü ha hayatımda bir kadın olmadan önce akrabalarım vardı
Para ile satın alınan hiç bir şey, sevdiğiniz birinden daha değerli olmamalı... İster eş, sevgili olsun, ister evladınız olsun... Bie insana kendini bir eşyadan daha değersiz hissettiremezsiniz.
Valla ben aileden öyle gördüm... Babamın arabasıyla kaza yaptığımda arabadan önce benim iyi olup olmadığımı sormuştu, o zaman anladım. Zaten önemsiz bir kazaydı... Büyük kaza olsaydı da önce beni düşünürdü, eminim.
Araba sevip de önem verdiğim bir gereçtir doğrudur ama hiçbir şey bir insanın canından kıymetli değildir hele ki bu kişi benim eşim ve de değer verdiğim herhangi biri ise
Hayati konularda tabi ki kadına önem verir insan sağlığı her şeyden önce gelir. Ama bu demek değil ki durup dururken kadın gidip arabasına vursun camını kırsın o mu ben mi kafasına girsin
Böyle bir kıyaslama saçma olmuş. erkekler için arabalarının genelde farklı bir değeri olur elbette. ama hiçbir erkek, sanmıyorum ki sevdikleri kadını arabayla kıyaslasın veya karşılaştırsın :)
Külliyen yalan, bizim amacımız tamamen şu; sevdigimiz kadın üşümesin, ıslanmadın, sıcak bastığında serinlesin falan.. Sevdigimiz kadının ikinci evi yapmak. O yüzden temiz tutmak zorundayız 💁♂️