Herkesin arabaya bakış açısı farklıdır sizce en iyi kim bakıyor arabasına?

Herkesin arabaya bakış açısı farklıdır sizce en iyi kim bakıyor arabasına?

Erkekler daha iyi bakıyor çünkü araba çocukları gibi :D Genelde bir şeyin temizliği söz konusu olunca kadınlar derim ama arabalarda kesinlikle erkekler :D
Bence erkekler daha iyi bakar. Kadınlardan da bakan var ama erkekler kadar bakmayız biz ya. Erkekler arabaya kadınlardan daha çok önem veriyor. Bence erkekler gözü gibi bakar. Nasıl biz makyaj malzemelerine gözümüz gibi bakıyorsak erkeklerde öyle bakıyor göz gibi arabalarına..
Erkekler daha iyi bakıyor
Heralde yani 😉🥰😎
🥰☺️😘
Rica ediyorum canım benim
Valla reis ben arabaya dikkatli binerim, iyi kullanırım ama temizliğine pek dikkat etmem. Arabanın üstünde ot bitmeye başlayınca götürüp yıkatırım. Kadınlar daha iyi bakıyor sanki arabalarına.
=) tuh sana öyle şey mi olur ya
Valla bir ara beyaz bir arabam vardı. Satarken rengi üstündeki otlardan yeşile dönmüştü :)
=) Yüz karası olma yolundasın reis :>
Yav hee heee
Cevap
13Cevap
Kadınlar daha iyi bakıyor
Bence erkekler daha iyi bakar. Kadınlardan da bakan var ama erkekler kadar bakmayız biz ya. Erkekler arabaya kadınlardan daha çok önem veriyor. Bence erkekler gözü gibi bakar. Nasıl biz makyaj malzemelerine gözümüz gibi bakıyorsak erkeklerde öyle bakıyor göz gibi arabalarına..
#selamgençlik 🍀🍀
Bu bence tamamen karakterli bir kadın veya erkek olmakla alakalı. Güçlü karakteri olan, arabasını tutkuyla seven bir insan kesinlikle büyük bir itina ile bakar arabasına. Bebek gibi bakar hem de. Bu bana göre olması gereken. İç düzeni, dış temizliği ve yıllık yapılması gerekenler. Cidden belli bir sorumluluk gerektiriyor araba sahibi olmak.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀
Su götürmez bir gerçek olarak , erkekler arabalarına daha iyi bakıyor. Tartışmaya kapalı bir konu :D
Kesinlikle reis :))
Kim daha temizse o bakıyor. Kiminin içi çöplük kiminin koltukları kirli rahatsız olmayan biri bunları sallamaz kadın ya da erkek farketmez ama erkeklerin titizlik konusunda başarılı olduğu konulardan biridir arabaları.
Genel olarak erkekler aksi pek mümkün değil zaten çünkü sürücü sayılarında ciddi fark var. Araç süren kadın sayısı kadar aracına düşkün erkek vardır, araç süren erkek sayısını siz düşünün
Arabasını gözü gibi seven herkes iyi bakıyor. Ben bunun için kendi annemi ve babamı düşündüm. İkisi de iyi bakıyor yani. Ayrım yapamadım.
Kim en iyi bilemem ama, ben çok iyi bakıyorum.
Eşyalara ve ya başka şeylere erkekler iyi bakar biz kadınlar kendimize bakmakta iyiyiz :D
Bir kadın olarak erkek demek istiyorum bir kendime bakıyorum birde erkek arkadaşıma arada uçurum var
Erkekler
Erkekler daha iyi bakar
Kadınların sattığı araba daha çok tercih ediliyor bence 😁 veya üst bir meslekten birileri
Erkekler daha iyi bakar.
Erkekler bence
Erkekler tabii ki
Erkekler tabii ki de.
Kadınlar iyi bakamıyıeum
Erkekler tabiki
Kadınlar
Erkekler
Kadınlar
Erkekler oekwlw
Erkekler tabi
Erkekler