Objektif olunuz lütfen.
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler daha iyi araba kullanıyor.
Trafikte hemcinslerim beni çileden çıkarıyor bazen. İki şeridin tam ortasından gidiyordu hatun. Ne sağa yanaşıyor ne sola. Selektör yaptım korna çaldım. Uzun bir müddet böyle gittik. Sağa çekti bana bi çemkirdi. Evet çemkirdi. Ne kornaya basıyon falan diye.
Dedim ablacım ya sağa geç ya sola. Ben geçip gideyim. Hayır dedi bana böyle öğrettiler. Tam bu çizgiyi ortalamam gerekiyormuş. 😃
Açıklama yapmama fırsat bile vermedi. Tamam ben geçeyim sen böyle devam et dedim. Savuştum ordan.😂
Ama keşke doğrusunu söyleseydin belki bişeyi yanlış anlamış olabilir. Bu yğzden kaza olursa sebebinde seninde payın olmayacak mk şimdi?
Baskı altında kalıp stresi yönetmen gerekirdi. Karşı tarafın tutumlarını onu besleyerek sakin kılabilirdin
Ayağına gelen fırsatı teptin 🤷🏻♂️
Genel olarak erkekler daha iyi araba kullanır. O yüzden oyumu erkeklere verdim. Ama aslında en güvenli sürüşü genelde kadınlar yapar ki bu yüzden ölümcül kaza oranı kadınlarda çok daha azdır. Daha iyiliği o bakımdan tartışılır ancak sürüş tarzı ve trafiği katletmeme açısından erkeklerin daha iyi olduğunu düşünüyorum
Aklı ile iş yapanın yaptığı her iş güzeldir... Ezbere yapılan işler ise çürük çıkar! Yani bunun kadın ya da erkek ile de alakası yok, araba sürmekle de :)
İmkanla alakalı bence kim daha çok pratik yapıyorsa o
Cevap
42Cevap
Bence kadınlar
objektif oluyorum. ve net oluyorum erkekler. kadınlar ıcın hani klasık kaygı vardır ya hani ona karsı biriydim ben ama yok yani kadın dogasına uymuyor gordum yani bi kac kere. soyle ornek vereyim (istisnası tabi vardır ama) bir kız nasıl oynak olur. oynak derken muzık ac oynar. dogası bu. ciftetelli ac vucut esner sallanır kıvırır. estetiktir yürüyüsü bile kadınların. dogası bu. aynı o sekilde bence aarac kullanırken heyecan basıyor. o yüzden cekiniyorum biri yanıma park ederse bi de kadınsa.
En sinir olduğum mevzulardan birisidir. Yanlış yöne girdi, bak kesin kadın kullanıyordur deyip şöförün erkek çıkması sonucu yapılmaya çalışılan manevralar ve buna rağmen, aynı tahminin ısrarla devam ettirilmesi hadisesi. Kısacası bu işin iyi veya kötü yapılmasının bir cinsiyeti olduğunu zerre düşünmüyorum.
Sen daha önce herhangi bir alanda, herhangi bir işte ya da şeyde kadınların erkeklerden daha başarılı olduğunu, en iyisinin kadın olduğunu gördün mü?
Gayet tabii erkekler.
Seni gebertirim.
Ne demek yok bir sürü şeyde kadınlar daha iyi. 😒
Her şeyde sadece güç gerektiren şeylerde bi tık kötüler
Sen öyle düşünebilirsin. Fakat gerçekte öyle değil.
Verilen emeğe bağlı kadınla erkeğe eşit emekler ve çabalar harcanmıyor. Erkek hep yapar diye üstte tutuluyor.
Ve bu dünyanın her yerinde böyle maalesef zihniyet meselesi
Nerede eşit statüde acaba biz niye göremiyoruz?
Ben bu tür genelleme sorularını sevmiyorum, kimsenin de objektif olarak yorum yaptığını düşünmüyorum. Peki bunu söylerken ben de genelleme yapmış olmuyor muyum? Kafamda deli sorular..
Hep kadınları aşağılayan insanlardan nefret ederim böyle bir genelleme yapamam iki taraftada kötü kullanan iyi kullananlar vat
Bende ehliyet almayı planlıyorum
İyi araç kullanacağıma inanıyorum
Gerçi ben full müzik dinlerim 🎶
kadınlar daha dikkatli kimi zamanda erkekler..
yani sanırım bu tamamen bir cinsiyete atfedilecek bir özellik değil
Kadinlar daha dikkatli kullanirlar ama yavaş kullanirlar
Erkekler trafikte bile makas ata ata kullanirlar hizli kullanirlar yanı
Otobüs, servis aracı süren kadınlar var, kısaca usta şöför olmanın cinsiyetle alakası yok
Kızlar üzgünüm ama erkekler daha iyi bu konuda
Erkekler. Kadınların kolaylıkla dikkati dağılabiliyor
Kadınlar sadece çarpışan araba kullanmayı biliyor.
Kadınlar, daha sakin ve kontrollü oldukları için.
Erkekler daha iyi kullanır genelde ama kadınlar da dikkat konusunda daha iyiler.
Çok iyi araç kullanan kadın şoförler var otobüs tır kullanıyor kendini geliştirmiş !
Erkekler daha iyi kullanıyor, kadınlar park yerinden bile zar zor çıkıyor.
Kadınları küçümsemeyin bazıları erkeklerden iyi kullanıyor
Genelde erkekler ama çok iyi kullanan kadınlarda var
“ Bu ne cinsiyetçi bi’ sorudur böyle “ diyecektim fakat “ erkekler “ demek istedim..
kadınlar daha çok korku ve panikle yaklaştığı için biraz acemileşiyolar o yüzden erkeklere verdim oyumu ama araba kullanan bayanlar çok asil geliyor trafikte çok görmek hoşuma gidiyor ön yargıları kırıyolar
kesin ve net erkekler elbette. şimdi diceklerki en cok kaza yapanlar erkekler. yani 1 milyon erkek şoforden elbette canavarlar çıkar.
Erkekler çok daha küçük yasta ilgilenmeye basliyor o yüzden daha yatkınlar ama kadın sürücülerin kaza yapma ya da kazaya karisma orani bilimsel olarak çok daha az👍
Ben kadınların genelde trafikte kötü olduğunu fakat dikkat bakımından çok iyi ve önde olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden kadınlar dedim…
hız sınırına dikkat edicem diye arkasında kuyruk yapmakta güzel :D
Kadınlar daha dikkatli oldukları için bence kadınlar
Çok iyi araba kullanan kadınlarda var ama genel olarak erkekler
Tabiki kadınlar, daha dikkatli ve temkinliyiz 😉
genelde erkekler..
kadınlar çok çabuk panik yapabiliyorlar..
Her kadın için söyleyemem ama çoğu asiri dikkatsiz veya panik
Kadınlar seçtim ama şu da var ki kim daha tecrübeliyse O 😊
En iyi öğrenen kimse o kullanır kadını erkeği diye bişe yok
Erkekler ama kadınlar genelde sakin kullanır park hariç kadınlarda iyi kullanır
Kadınlar kesinlikle kadınlar erkeklerden her konuda üstündür✌️✌️✌️✌️✌️ İstanbul Sözleşmesi Yaşatır✌️✌️✌️✌️
açıkçası 2 side kullanamıyor
Kim kullanıyor?😂
Bence bunu kafa yapmak için sormuşsundur
Erkekler tabi
Tabi ki erkekler.
bence konu cinsiyetle alakalı değil
zaten gerek ve yeter şart ilkokl diploması:)))) çok zeka gerektiren bir hadise değil:)
Sürüş saatine göre değişir
bunu ciddi olarak mı sordunuz?
Erkek genetiği araba kullanmaya daha yatkindir
Yalana gerek yok erkekler çoğunlukla daha iyi
ikiside değil :D
Erkekler bence
Erkekler tabiki de soru mu
Ben hiç kullanamıyorum :/
Kadınlar bence daha detaycı dikkatliler
Tabiki erkekler
Senin cevabın ne
Kadınlar