Sonuçlarına katlanan ben olduğum sürece kimse kararlarıma müdahale edemez 👍🙃

Sonuçlarına katlanan ben olduğum sürece kimse kararlarıma müdahale edemez 👍🙃

Ben genelde sevgilimin kararlarına karışmam, sonuçta herkesin kendi hayatı var. Ama eğer o karar beni de doğrudan etkiliyorsa, en azından fikrimi söylerim. Yani, yanlış olduğunu düşündüğüm bir şey varsa söylerim ama son kararı yine o verir. Önemli olan, birbirimizin sınırlarına saygı göstermek. Sonuçlarına ben katlanıyor olursam, benim de söz hakkım olmalı. Ama her şeye müdahale etmek? O da fazla baskıcı olur, hiç bana göre değil.
Açıkçası hangi konuda ne kararları olduğuna göre değişir. Sonuç olarak onun yanıldığı, yalnış bildiği ya da hata olduğunu düşündüğüm kararlar alıyorsa buna engel olmak için bol bol dil dökerim. Elimde ne kadar done var ise yanıldığına dair ya da hata olacağına dair çabalarım. Bu arada aşko fotoda ki sen misin? Dövme den dolayı soruyorum.
Ben Müdahalr gibi seviyeyi düşürmeye tenezzül etmem ve doğru bulmam… Erkeğin müdahalesi değil Duruşu olur … ona göre zaten her şey şekillenir
çok incesin her zamanki gibi teşekkür ederim
Müdahale edilecek bir şey yapmıyorum kaç yaşında insanlarız. Saygı çerçevesinde fikrini beyan edeni anlarım ama baskı ile vs asla bana kimse bişey yaptıramaz.
Teşekkürler ✨
Cevap
12Cevap
Kararlarına müdahale etmem ama bana karşı alacağı bir karar varsa benim varlığımı ve yokluğumu da göz önünde bulundursun
Müdahale etmem, fikrimi söylerim
Ben zarar görecekse uyarırım uymadığında sen bilirsinder konuyu kapatırım 2 3 defa tespitim doğru çıkıp zarar görünce söz dinlemeye başlar 😃 ki haklıymışsın şimdi napıcam derse yardım etmem sen daha iyisini düşünen birisin ya bul bi yolunu canım derim ya da bana ne deyipte sözümü dikkate almadıysa
Eğer ilişkimize zarar verecek bir karar değilse kesinlikle müdahale etmem. Sadece fikrimi söylerim.
Karar onun hayatını ilgilendiriyorsa saygı duyarım. Ama beni etkileyen bir şeyse fikrimi net söylerim. Müdahale değil, paylaşım gibi… Son kararı yine ona bırakırım ama birlikteysek, ortak yol bulmak şart bence aşko.
İlişki ya da hayati önem taşıyan konularda fikrimi belirteyim bir zahmet, etmiyorsam edemiyorsam neden ilişkideyiz
Doğru bir şey yapıyorsa destekçisi yanlış yapıyorsa da destekçisi olurum ama sonuçlarına beraber katlanamam söz dinleseymiş😂
Aynen öyle sonuçlarına ben katlaniyorsam benim kararlarıma kim müdahale edebilir ki...
Müdahale etmem ama kararları yanlış olmadığı sürece..
kararlarina müdahale ederim insanın yanlış karar alma ihtimali her kararinada karışmam tabi
Hemen hemen hiç, çocukla birlikte değilim hoş herkes kendi kararlarını alabilir.
Bazı kararlarda fikir verebilir sin ama karışmak olmamalı
Bence müdahale edilmemeli kisitlanmamali
Komik geliyor yaa eski şerefsiz nişanlım çok karisirdi konuşmama giyimime saçıma başıma tavirlarima igden bir şey paylaşmama her şeye çok burnunu sokardı sonra sıktır ettim
Hayatımın merkezine koyacaksan hiç olmadığım müdahale Etme hakkına sahip olmuş olacak çok bireysel olmadığı sürece karışabilir
Sevgilim zaten benim onaylamadığım bişeyi yapmaz çünkü beni çoktan tanımış olur.
Müdahele etmem, fikir beyan ederim
Sadece fikrimi belirtirim
Karşılıklı olmalı bu kafama göre müdahale etmem
Kişisel kararlarına sadece tavsiye verebilirim..
Benim sevgilim mi varmış ki? Hani nerede?
konuya göre değişir
ona kötüyse izin vermem onun dısı karısmam
Etmem kendi hayatı...
Hemen hemen hiç
Karışmamış ben
Kararları batsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?