- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
1 yılburada var ama benlik bir karşılığı yok , ama insan olarak gerçekten muhteşem bir insan hatta burada erkek olarak sevgisine tek inandığım kişi o diyebilirim çünkü çok çabalıyor emek veriyor gururunu ayakları altına alıyor sevgisine saygı duyuyorum 🙋
02 Yorumla- 1 yıl
🙏🤗🙋
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılAşk mı?
Aşka inanmıyorum ki, özel olarak, ses, beceri, fizik, karakter ve diğer bütün özelliklerini ben belirleyip tasarlasam o zaman aşık olurum ama gene ayılıp bayılacak kadar çok aşk olmaz.
Aşk sarmaşık kökünden gelir ve sarmaşığın büyüyüp ağaca sarılarak parazit ilişkiye geçmesi durumudur. Sarmaşık ağacın gövdesine sarılıp ağacın güneşini ve özsuyunu emerek büyüyüp palazlanir en sonunda ağaç ölür zaman içindede sarmaşık ölür. Biz erkeklerde aşk olayı bitkisel hayata olduğu gibi değil. İnsanlar beyin sahibi ve hayatta kalmak ve kendini koruyup geliştirmek için beyin her şeyi yapar. Birisi aşık oldum dediğinde yemek, uyku, beslenme ve dinlenme gibi en önemli hayatı faaliyetler olumsuz etkileniyor. Bir süre sonra kalp durumu iyi bir şekilde sevk ve idare ederse ne ala ama olmazsa beyin idareyi ele alıyor ve ona göre hormonlar salgılayıp (bak oğlum aşk saçmalığı yüzünden hepimiz öleceğiz deyip doğru yola sokuyor) ölmeye engel olup yavaş yavaş normal hayatımıza devam etmemizi sağlıyor.
10 Yorumla
Hayır yok. Şükür bende değilim. Aşk zordur ve gerçekten insanı sınar. Ya çok yorar , ya da sonsuz mutlu eder. Ama genelde insanı bitirir. O yüzden zaten Türkiye şartlarında da evlenemeyeceğimiz için ne sevelim ne de sevilelim.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Aşığım diyenler var ama reelde olmayan laflara inanmıyorum. Aşk da zaten bir yanılsamadan ibarettir. İlizyondur. Aşk inanmayan biri olarak bana aşık olanların aşkına da inanmıyorum 🙂
01 Yorumla- 1 yıl
Aşka inanmayan bir hatun 😅😂🤣🤣 yorumumu okur musun?
Aşk sarmaşık kökünden geliyor şeklinde olan yorum... Sence ne derece doğru bir yorum olmuş?
Yapay Zeka Cevapladı
Enerjine bayıldım, tam bir flört üstadı gibisin! 😊 Ama dürüst olmak gerekirse, burada yorum yapanlar genelde şansını denemeye bayılır, yani arkana yaslan ve gel sana nasıl itiraflar geliyor bir gör! 😄 Şimdi herkes cesaretini toplasın ve yazsın 😜! Seninle dalga dalga aşk yarışına girenler olur bence! Peki sen aşık biri misin şu an, yoksa durumlar ne alemde? 🤔
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı.
1 yılSana aşık olan çoktur da kimse demeye cesaret edemez gadası 🙃
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır bana aşık olan kimse yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılYok ne ben seviyorum ne o allah kahretmesin tam aşk oluyordum yüz yüze geldi bitti çocuk ne kadar irilte edici sesli konuşurken harikaydı ya ağlicam valla içime kaçtı bildiğin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılBilemem. Platonik takılan varsa vardır, onun dışında kimseyle işim yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılAşikmi bilmiyorum biri var gözünü benden ayirmiyor beni istesin demiş bizimkilere biri daha var beni görünce baya seviniyor gönül işlerinden korkuyorum uzak duruyorum
01 Yorumla- 1 yıl
@Anneseven banami dedin
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mahallenin evde kalmış muratı bana aşık ama adam çok tipsiz ya ben istemiyorum djkdjd aşık olan tek o var
11 Yorumla- 1 yıl
Kendisi 50 yaşında bu arada 😂😂😂
1 yılSenle olan hukukumu biliyon ıssız adada tek kalsak 20 sene geçse de aklımdan geçmez 🥶🤷
18 Yorumla- 1 yıl
100 km mesafe var dibimde olsan kardeşim olursun bu yani geçen yorumda demiştim hafızan zayıf galiba 😄
- 1 yıl
Kardeş kardeş konuşuyoruz felan demiştim
- 1 yıl
Dm ni aç sana aşkını ilan eden bi sürü mesaj alırsın ben eksik kalayım kardeş 😄
- 1 yıl
burada nasılım diyen bi sapığa şöyle yakışıklısın dibim düştü felan diye yaz tam ego yapınca AA bu senden daha yakışıklıymış de git 3 ay aklından yazışmalar çıkmaz 😃
Sevdiğini söyleyen insanlar var ama bazen oluyor ama inandırıcı gelmiyor ne yalan söyleyeyim artık insanların samimiyetinden şüphe eder oldum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güncellemeye cevap vereyim. Sana niye aşık olalım? Niye aşık olsun insanlar?
06 Yorumla- 1 yıl
Üşenmedim “gergo” kelimesisin anlamına baktım. İtalyanca “hırsız dili” demekmiş ama sen anlaşılan gergin , ciddi anlamında kullandın.
Söyle söyleyeyim, insanlar sana aşık olmadı diye , kırılmaz insan. Ne yapalım cebimizde ki 10 tl gibi aşkı verip senden geri mi alalım. Şaka yapıyorsun ama soru sorunca bile üste çıkıyorsun fenomen hanım. Biraz ciddiyet lütfen :)
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılKim aşık olcak bana ya😂
Var var aşık olan birkaç kişi var ama karşılığı yok maalesef012 Yorumla- 1 yıl
4 tane gerçek hayatta
Sanal alemdekiler aşk değil hoşlantidir diyelim boş işler
Dolusu lazim dolusu - 1 yıl
Dalga geçme woww😂
- 1 yıl
Birak bu işleri aşko hanim kapinda bekleyen 70 kişi var bana martaval okuma
Kaba tabir oldu biraz - 1 yıl
Ha bu sitede bile var 20 kisi en az abazalar haric puhah
- 1 yıl
Vermicem vermicem
- 1 yıl
Hiçbir şekilde mümkün değil
2 kisi var alenen bildigim ben kaçtım ser veririm sır vermem
İyi geceler dilerim
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Yazık değil mi buradaki erkekler saf neden duygularıyla oynuyorsun?
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılFeridun Berkay Ataseveliciğimin bir lafı vardı...
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKS deki kızların çoğu bana aşık hangi birini sayayım heheh 😏
00 Yorumla var ama 3 ü, yani bide bildiklerim bunlar bilmediklerimi de bilmiyorum daha fazladır
00 Yorumla
1 yılAşka inancı olmayan birine aşkı nasıl anlatabilirsin ki : )
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 657 cevap paylaştı.
s 1 yılE demiş bir tanesi soru açmış 🤣😂 açmadı demedi deme kckdkd
00 Yorumla
1 yılreelde bilmiyorum ama burada umarım yoktur ajsjh
00 YorumlaBana aşık olan kimse yok benim aşık olduğum biri vardı onu kalbimde öldürdüm artık yok
00 YorumlaEvet bana aşık olan birisi var. Ama ben kimseye değilim..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Var ama evli olduğu için kabul etmiyorum, uzak duruyorum
00 Yorumla
1 yılGözü açılmış herkesin o kadar mal insanlar kalmadı
00 Yorumla
1 yılOrta okulda ben bir kıza aşıktım ama çıkamadım, sonra onun arkadaşı da bana aşıktı o da benle çıkamadı 😂 tabi ben 4 sene aşık kaldım 😂 sonra 17 yaşımda başka bir kıza aşık oldum onunla 1 sene çıktım 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBana aşık olan kimse yok, benim aşık olduğum birisi var.
013 Yorumla- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılOnu söyleyemem maalesef. Sitenin en güzel kızı kendileri. Jsjjs😄
- 1 yıl
Vay anam vayyyy iyice merak ettim bak ahshshjd
Cevap sahibi1 yılEtiketlersem yorumlarda çiçek açar ama kafamı da kırar hahahha gerek yok ondan. jsjsjdj😛
- 1 yıl
Tamam sustum hadi bende 🤣
Cevap sahibi1 yılHahahha tamam Allah razı olsun kardeşim 🤣🤣🤣🤣🤪
- 1 yıl
Seviyorsan git konuş bence, merak ediyorlar bak 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılBenim aşkım onu ikiye böler. 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Öyleliii bi aşk vay beee yakışır kankammm
Cevap sahibi1 yılTabii canımmmmMmm benim aşkım böyledir. jsdiidid 😝
Cevap sahibi1 yılAşık olduğum kızı itiraf edeyim mi? jsjjdjdjdj
- 1 yıl
Benim sorumda olay çıkarmayın, lütfen kendi sorunuzda yapın agshejjjr
Cevap sahibi1 yılHahhahaha bak sen😝
1 yılBilmem su an var mi ama onceden vardi ama ben o zamanlsr iliskiye hazir degildim cok derdim stresim vardi kendime odaklaniyordum buyuk dertlerim varken iliskiyi surduremezdim ona yazik olurdu ondan reddettim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,4b cevap paylaştı.
u 1 yılYok.
05 Yorumla- 1 yıl
Nein yok 🧐
- 1 yıl
Bu konulara girmeyelim 😅
1 yılVar diye düşünüyorum ❤️
10 Yorumla
1 yılHayır yok o işleri anlamam zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Mutlaka vardır ama çok iyi gizleniyorlar 😅
00 Yorumla
1 yılYalandan olan var inancım sıfır 😌
00 YorumlaVarmışş yeni öğreniyorum 😂
00 Yorumla
1 yılSanmıyorum seven konuşur bence djdj
00 YorumlaPlatoniklerim var evet
00 Yorumla5 kişi var işime gelmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılHiç kimse yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılvar da ben kaçıyorum :)
linçlenmeye hazırım :)00 Yorumla Çok tipsizim herhalde. Yok ki
00 Yorumla
1 yılBen varım kendime âşığım daha ne olsun 😃
00 YorumlaBildiğim kadarıyla yok beklenti için de değilim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bana aşık olan yok ben sana aşığım
00 Yorumla
1 yılHayatım boyunca su sözü duymadım diebilirim
00 Yorumla
1 yılAşık olmaz bana kimse sorunluyum ben 🥹
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı. İddialara göre var ama gerçeği muamma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılHiç sanmıyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 47,6b cevap paylaştı.
1 yılBen gibi çikini kim ne yapsın bea.
00 Yorumla Sana aşık olan biri varmış
07 Yorumla
1 yılHayır, yok..
019 Yorumla- 1 yıl
Aşkta şüphe olmaz.. Varsa da yoksa da hissederim kendi hislerimle kıyaslayarak..
- 1 yıl
Tam tersine çok iyi anlıyoruz, anlıyorum..
- 1 yıl
Gerçekten aşk varsa, basit şeyler söz konusu bile olamaz..
- 1 yıl
Bunun bilincindeyim.. Kabul etmediğim şey şu; çözümü çok basit olan problemleri çözmek istemeyen birinin, ilişkiyi riske atması, bunu göze alması.. Hayatımızdaki insanın ısrarla üzerinde durduğu konuları inatla devam ettirmesi ve bunların çok basit konular olmasına rağmen bile isteye bataklığa sürüklemesi.. Ben olsam bir an düşünmeden yaparken karşımdakinin aynı şeyleri yapamaması falan işte..
- 1 yıl
Kıskançlığımı tetikleyen hiçbir şey özgürlüğü olamaz..
- 1 yıl
Onda problem yok.. Kimsenin o'na salya akıtmasını istemiyorum.. Her şeyini sadece ben görüp hissetmeliyim.. Duvarları olsun, tırnaklarını çıkarsın dış dünyaya.. Zor değil bu..
- 1 yıl
Evet, sende bir erkek olarak haklısın. Gayet makul isteklerin ama insanın yıllardır süren bir alışkanlıkları oluyor. Hayatımızdaki kişiyide hemen öyle ayak uyduramayabiliyoruz. Zamanla olur her şey. Rahatsız olduğun şeyleri, ya da yaptığı bir yanlışı kırmadan dökmeden söyleyebildin mi?
- 1 yıl
Elbette.. Biz yeni değiliz ki, Yıllardır tanışırız.. Bu gördüklerin, eleştirdiğin son radde.. Beraber ağladığımız zamanlar oldu, rica ettiğim, neredeyse yalvardığım da... Sonuç; aynı..
- 1 yıl
O yüzden eleştiri yaparken lütfen iki tarafı da dinleyin.. :))
Umarım öyle olur.. - 1 yıl
Git burdan.. 😕
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAman aman yok
04 Yorumla- 1 yıl
Ümitsiz vakayım bacım yazık olur 😀
- 1 yıl
Ekrana boş boş baktım 🥲🥹
1 yılYok.
09 Yorumla- 1 yıl
?
- 1 yıl
Ne alaka yorum atıp gidiyorsun tanışmıyoruz bile?
- 1 yıl
Tanışmıyoruz ki ne bu gizem yaratmak durup dururken laf atmak
- 1 yıl
Ahshsvshssh bence de uzamasın
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Var..
02 Yorumla
1 yılvar @anlyana8008135
10 Yorumla
1 yılBence var.
13 Yorumla- 1 yıl
Kimmmm
- 1 yıl
Herkes 😂
- 1 yıl
Ters köşe yaptın 😃
1 yılYok olsa da inanmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hayır yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılYok.
00 Yorumla Sanmam yok
00 Yorumla
1 yılYokk
00 Yorumla
1 yılOlsa ne iyi olurdu süründürürdüm yeminle 😃😃
00 Yorumla
1 yılVardır yaa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Hemde nasıl
00 YorumlaVar var var
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi