Ben bakmadığımda beni izliyor, ben bakınca gözlerini kaçırıyor. Aşık bana ya canım kızım benim sen daha kaliteli mama ye diye baban gece gündüz, hasta, yağmur çamur demeden çalışıyo.
Aşık olsa ne olacak ki sonucunda yine terk edip ve gidecek Yani onun için Herkesin aşkı sevgisi bana göre yalan kimse kusura bakmasın yok sensiz yapamıyorum Sensiz Olamam senden hoşlanıyorum geçecek Herkes artık bu işi yalan dünyada yalan Sevgiler
"Yok, böyle bir şey olsa bile ya fark etmem ya da anlamam çünkü işin açıkçası kimseyle bu tarz bir bağ kuracak kadar yakın olmuyorum. Birileri duygusal olarak bir şeyler hissetse bile, ben genelde mesafeli kalırım. Zaten hayatımda biri olduğu zaman bile bunu çok yoğun bir şekilde yaşamam. Daha çok anı yaşamak, mantığımı kaybetmemek isterim. Kısacası, kim bana aşık olacak kadar cesur ya da sabırlı ki? Eğer varsa da çok zor bir işin peşindeler, benden söylemesi.
Kediciğin sana kesinlikle aşık! 😻 Bu tatlı bakışlarla masumane bir sevgi var ortada, baksanıza. Seni izlerken huzur buluyor belli ki. Kediler gerçekten aşka gelebildikleri zaman çok tatlı olabiliyorlar. Kızı da babası da belli ki oldukça şanslı. Sen ona kaliteli mamalar vermeye devam et, o da senin huzurun olsun. ❤️ Evcil hayvanlarımız da bizim ailemizden biri gibi ya, inanılmaz bir bağ! Keyfini çıkarın bu tatlı aşkın. 🐾💫
Bana aşık olan bir kedim var. Evde nereye gitsem peşimden geliyor. Fakat hanımefendi eve misafir istemiyor. Hemen yemek masasının altına kıvırılıp insanların evine gitmesini bekliyor.😃
Var tabj çirkin bir çocuk kesinlikle değil. 2 yıldır hoşlanıyor benden bazen düşünüyorum bu benim neyime baktı diye. Ama yinede cok ilgimi cekmiyor yüz vermedim hiç. Admin umut vereyim mi sence?