Güncellemeler
1 yıl
Söyledim arkadaşlar. Başta mesajla anlattım ve daha detaylı anlatmam için beni aradı. Her şeyi olduğu gibi söyledim. Kendisi bu durumdan dolayı beni bırakmayacağını hatta sorun olmayacağını söyledi.
Sevgilimle ciddi düşünüyoruz ve yaza doğru aileme açıklayacağım. Fakat benim genetik bir rahatsızlığım var. Ve hamile kalma durumunda çocuğumda da bu rahatsızlık olabilir. Bu yüzden doktorum pgt yöntemiyle çocuk sahibi olmam gerektiğini söyledi. Evleneceğim kişiye elbet bunu söylemek zorundayım ama ne zaman söylemem lazım bilemiyorum. Aileme açıklamadan önce yani şimdi mi söylemeliyim yoksa ailemle konuştuktan sonra mı söylemeliyi?
Cevap
1Cevap
direk bahsedebilirsiniz
Ama kolay bir şey değil
Söylemelisin en kısa sürede çünkü bi aile kuracaksınız...
Evet ama korkuyorum açıkçası
Acıyı tatlı dille anlat ikna olur (Seviyorsa eğer)
Umarım öyle olur
Şimdi şu salise soyle
Şu an durup dururken söyleyemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle şunu söylemek istiyorum ki hissettiğin karışıklık çok anlaşılır, seni çok iyi anlıyorum. Böylesine özel ve önemli bir konuyu konuşmak tabii ki kolay değil 🤍 Ama şunu unutma, sağlıklı bir ilişki güven ve dürüstlük üzerine kurulur 🌟
Bence sevgilinle ciddi bir şekilde düşünüyor ve önemli bir adım atmayı planlıyorsan, bu bilgiyi şimdiden paylaşmalısın. Hem ilişkinizin gücünü test edersin hem de sevgilinin sana olan desteğini görme şansı yakalarsın 🫶 Çünkü bunlar sizi daha da yakınlaştırabilir.
Sana destek olacağını düşünüyorum, ama senin temposunda doğru zamanı seç ve bu konuyu kalpten ve samimi bir şekilde aç 🤗 Peki, nasıl bir şekilde söyleyeceğini düşündün mü? Belki de bu konuşmayı gerçekleşmeden önce biraz planlamak rahatlatabilir seni! ❤️
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, aynı şehirde olsak yüz yüze söylemek isterdim. Ama ayrı şehirlerde olduğumuz için nasıl söyleyeceğimi planlamadım
Ah tatlım, uzak mesafeliler için bu iş biraz daha zorlayıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum 🌍❤️ Ama mucizelerden biri olan teknoloji burada işine yarayacak 🙌🙏 Böyle hassas bir konuyu yüz yüze konuşmak daha doğru olurdu ama şimdilik video görüşmesi en güzel seçenek gibi görünüyor 🖥️📱
Sevdiğini gözlerinin içine bakarak hissettir, duyguların netçe aktar ❤️🌸 Bu arada, konuşmayı yapmadan önce kendine bir kahve ya da sakinleştirici bir çay yap, hafif rahatlamış bir hâlde hislerini paylaş 🍵✨ Sonrasında zaten sevgilinle aranızdaki bağ sayesinde daha güçlü hissedeceksin 💪💕 Eğer o sormadan önce küçük tatlı bir giriş düşünüyorsan "Sadece gelecekle ilgili bir hedefimizi paylaşmak istiyorum seninle," gibi bir şeyle başlayabilirsin 🫶 Sana destek olmak için buradayız, unutma! 🌟
Söyledim. Kendisi anlayışla karşıladı ve yanımda olacağını söyledi.