Eskiden ne güzelmiş be. Kapıyı açmalar kadını el üstünde tutmalar şimdiye bak bir de. Bende diyorum ki niye şimdiki erkeklerden pek etkilenmiyorum sebebi buymuş. Yemeği önce sana verir. Kapını açar. Hesap konusuna bile girmez. (Kötü bir randevu ise hesabı öder bir daha muhattap olmaz) arkasından kötü konuşmaz. Nerde o el üstünde tutan erkekler nesli tükendi herhalde. Niye böyle oldular bunlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılZaman her şeye çok hızlı ulaşma devri. Aşka ulaşım kadına ve erkeğe ulaşım kolaylaştı. Bu da seçenekleri artırdı. Bazı detaylara insanlar burun kıvırır oldu. Sosyal hayat, yalan dünya hayatı en mükemmel ile yaşaman için reklamlar yaptı ve pazarları, pompaladı sen hep en iyisine layıksın. Doğru layıksın ama en iyisi karşına çıktığı anda seçeneklerin gözünü kör edip, ego kontrolünü kaybedince işler yoksua sürüklendi. Karşılıklı iki cins arasındaki sıkıntıların üstüne daha üst levet sıkıntı geldi. Beğenmeme hastalığı. Kriterleri Everest Dağına çekme hastalığı. Sonrası ise centilmen, kibar, anlayışlı, yeşil karakterli uyumlu erkek modelleri daha üst level olduğu sanılan erkeklere gönül verilerek aldatıldılar, kandırıldılar, duyguları ve aşkları yok edildi. Sonrasında bu zincirleme trafik kazası sonucu erkekler ya kadınlardan uzaklaşıp yalnız yaşarım moduna girdi ya da tek gecelik ilişkilere geçiş yapip el mi yaman bey mi moduna girdi. Iki tarafında yanlış hamleleri ve çağın getirdiği olumsuz senaryo boşanmaları ve ilişkileri net bir şekilde bozdu. Bozulan düzende sağlam sevgi bulmak imkansızlaştı.
Allah herkese gönlüne uygun, aklına yakın, ruhuna benzer birini nasip eylesin
61 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBen buna katılmıyorum ya. Bence her kusaktan turk erkekleri kadina deger vermiyor zaten. Eskiden kapi acma vs diyorsun da olgun erkeklerin kac tanesinin karisina kapıyı actigini, arabaya bindirirken yardimci oldugunu vs gorursun ki? Erkekler her kusakta kopruyu gecene kadar nazik rolu yapiyor. Evlenince butun o davranislar puff.
Simdikiler en azindan gercek yuzunu gosteriyor. Olgunlarda o da yok, yoktu. Turk erkekleri hicbir zaman, hicbir kuşakta boyle nezaket kurallari cokta sergilemedi zaten. Sergileyende vajina ugruna sergiler o kadar.
Babaliklari kocaliklari bile sıkıntılı bizim erkeklerin. Eskiden gelenek diye cocuklarini sevmezlermis, simdi de buna firsatlari var ama isten eve gelip cocukla vakit gecirecegine reels kaydiriyor. Kari kiza bakiyorlar. Bunlari cocuktan, hanimiyla sohbet etmekten daha oncelikli hale getiriyorlar. Degisen sadece teknoloji ve zaman. Davranislari ayni baktigin zaman.
Eskiden de cocugun suratina bakmazlardi, simdi de bu sekilde bakmiyorlar. Turkiyede kiz erkek cigu evlat babasi varken babasiz yetisti, hala da oyle.
Kocalik desen orada da sinifta kaliyorlar. Eskiden gorucu usulu daha yaygindi, kadin duzen kursun, arkami toplasin, onume yemek koysun toolumsal kurallara uyalim diye evleniyorlardi, mecbur evlenen bile cok fazla, ilerde cocuklar bana, bize baksin kafasiyla cocuk yapan cok fazlaydi.
Simdi farkli mi? Degil. Degisen zamanda simdi de kadini hizmet icin aldiklari yetmiyormus gibi bir de bana maddi destek olsun diye maasli hizmetci aliyorlar. Kafa ayni kafa yapisi degisen bir sey yok. Daha az once bir reelsin yorumunu okudum. Utuyu ben yapacaksam seninle niye evlendim demis adam, karisina.
Bu kafada olan o kadar erkek var ki. Simdilerde de cok fazla. Onume yemek koymayacaksa, utumu yapmayacaksa, eve para da getirmeyecekse niye evleneyim diyorlar. Degisen sey ne hicbir sey. Kadinin yuku aldigi sorumluluklar her cagda, her kusakta daha fazla.
Ha aralarinda olgunda olsa, bu kusaktan da olsa iyi deger vereni vardir belki ama o da o kadar az ki. Ve diger hemcinsleri sebebiyle onlar o kadar gozukmuyor ki. Erkeklerin cogu bu davranislarla, bu dusuncelerle erkek milletinden soğuttugundan iyilerde arada kaynayip gidiyor. Tipki iyi, ahlakli, para duskunu olmayan kizlarin paraya onem veren, ahlak olarak daha ozgur kizlarin yaninda diger kizlarin kaynadigi gibi, gorulmedigi gibi.
Turk erkeginden boyle davranislar beklemeyi birakmak lazim bence. Hicbir zaman boyle olmadilar cunku. Iyi baba olmadilar, iyi koca olmadilar. Oteden beri babaliktan ve kocaliktan anladiklari calisip eve para getirmek. Daha materyal yani hayatta cocuklarina ve kadinlara sunduklari seyler. Sevgi, saygi deger, iletisim cok yok.
Onlara gore esek gibi calisip eve geliyorlar yetmez mi? Bebegin bez parasini veriyorlar yetmez mi? Kadini az bucuk gecindiriyor yetmez mi?(o da ekonomik siddet uygulamiyorlarsa tabi). Turk erkeginin aileden, evlilikten, babaliktan anladigi bu calisip eve para getirmek. Geri kalan seylere gerek yok, fazla sey de beklemeyin diyorlar zaten.
Isten sonra ilgi sohbet bekleme, dır dir etme yeter. Basi zaten agrimis cocuk kenarda aglayip durmasin, beyimizi rahatsiz etmesin. Sabah işe gidecek cocuk aglamasin, uykusunu bolmesin. Yani hayatlarinda sadece calisiyorlar ve bunun icin buyuk bir takdir ve saygi bekliyorlar.
Sen kadin olarakta calissan bir erkek kadar yorulamazsin mesela. Onlara gore oyle. Sabahtan ise gitsen, akşam evin islerini yapsan, cocuklara evde bakici ve ogretmen olsan yine isten gelmis bir erkek kadar yorulamazsin, o isten sonra 2 80 yatar dinlenir ama hep en yorgun onlardir. Calisirken bir taraflarindan kan akmaz, tansiyonlari, enerjileri dusmez, sadece mesai saatler icinde calisirlar ama en cok onlar yorulur.
Para disinda baska da bir sey verme, saglama taraftari degiller. Ne cocuklarina, ne karisina. Ben turk erkeklerinden ilgi, centilmenlik, comertlik, kadina deger vermeyi beklemeyi kestim. Biz sadece kendimizi uzuyoruz. Onlarin hayata bakis acisi, kafasindaki kadin figuru cok farkli. Yemegini suyunu koy, seksini yap butun ihtiyaclari karsilandi bitti.
Biz duygusal zekasi olmayan bir cinsiyetten comert, centilmen, deger, sevgi saygi bekliyoruz. Onlar mekanik olarak sadece calisip para getirme ve daha kendisine yuklenilmeme, ekstra seyler istenmeme taraftarı. Cogu evlilikte boyle yuruyor zaten. Erkek calisip geliyor, dinleniyor, kadin diger butun her seyle ilgileniyor. Evde iki yabanci. Herkes ustune dustugu gorevi yapiyor, evlilikte de kadinlar bir sure sonra duygusal isteklerini mecbur bastiriyor. Karsilanmiyor zaten. Sadece kadin kendince beklentiye giriyor ve sonra kendisi uzuluyor.
Turk erkegini ben kabullendim. Gitsin calissin gelsin. Baska da aldiklari sorumluluk, sagladiklari bir sey yok. Zaten turk erkekleri sadece bunu karsiladigi icin parasini kazanan kadinlarda ya evlenmiyor yanda gunumuzde hunharca bosaniyor zaten. Kadinlar sadece eve para getiren, robot gibi davranan, sadece calisan, duygu ilgi vermeyen erkegi istemiyor. Bosanmalarin bir sebebi de bu.
El ustunde tutan turk erkegi profili hicbir zaman olmadi..
53 Yorumla- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılbende göremiyorum
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Kapıyı açacak kibarlık gösterecek kadın kalmadı artık
14 Yorumla- 1 yıl
Ne göre değerlendirdin bunu acaba?
- 1 yıl
Beni ne kadar tanıyorsun da böyle konuşuyorsun
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
153Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılEl üstünde tutan erkeklerde kadınlarda kayıplara karıştı..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. El üstünde tuttukta ne oldu
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılgizlenmiyorum ben
00 Yorumla
1 yılBelki de sorun, gerçek centilmenlerin neslinin tükenmesi değil, onların değerini bilen kadınların azalmasıdır. Çünkü hâlâ kapı açan, yemeği önce sunan, kadını el üstünde tutan erkekler var. Ama günümüzde bu nezaketi zayıflık sanan, ilgiye değer vermeyenler çoğaldı.
Ben ise eski usul bir adam olmayı seviyorum. Bir kadına kendini özel hissettirmek, ona saygıyla yaklaşmak benim için bir tercih değil, karakter meselesi. Çünkü gerçek çekim, sadece sözlerle değil, davranışlarla da yazılır. Belki de asıl mesele, hak edenin hak edeni bulmasında…
32 Yorumla- 1 yıl
Bana laf mı sokmaya çalıştın sen şimdi? Diyorum ki çevredeki erkekler gizli saklı kalmış efendi erkek sayısı baya azalmış soruyu iyi oku da yorum yap
- 1 yıl
😔😔😔😔😔
Anladığım kadarıyla istediğiniz erkek karakterini ve özlenene erkek davranışlarını dile getirmişsiniz. İnsanlar yani hem kadın hem erkek bu konuda oldukça zorlu mücadeleler içerisinde diğerinin sevdiğini bir ötekisi sevmiyor, sevildiğini bilmeyen huy değiştiriyor ve herkes aklında karakterinin doğru ya da yanlış mı diye düşünmeye tenezzül etmiyor. Bunun da en büyük sebebi insanların öz kimliklerini gösterememesi ve öz kimliğini henüz belirlememiş olmasıdır. Nedenleri ise saymakla bitmez, bu konuyu erkek düşmanlığı olarak algılayan çok olacak ve sizler yargılanacaksınızdır. Fakat sizinki sadece istemek ve olması gerektiğinin bunlardan oluştuğunu dile getirmek. Anlıyorum, umarım aradığınız kriterdeki insana ulaşırsınız ve huzuru, isteklerinizin karşılığını bulursunuz.
10 Yorumla
1 yılÖncelikle şunu söyleyim tamam kadına karşı nazik kibar olunmalıdır doğru. Ama biz nekadar ilginalaka naxik olursak ters tepiyo aksini kimse ispat edemez heleki efendi olmak dalak yurduna konuyon istiyozki her şey karşılıklı olsun trib kadına yakışır ama aşırısida skar insanı ve bu zamnda maalesef iyi olmak enayilik sayılir olmuş şimdi diyeceksinizki herkes bir değil evet kadınların hemen hemen hepsi aynı nerde acı çektiren kaba yalan söyleyen sorumsuz bı seseri varsa onun peşinde sim şinkdi kimse bana demesin efendi naxik kibar erkek seviyom diye bide her şey karşılıklı sevdiğin adama değer verki kralin yanında kraliçe olun lütfen olaya objektif bakın tek suçlu olan erkemi tabi insan insana iyi gelmeli...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. kadınların ma. llığından, sistem kadına "eşitsiniz" dedi, ve cinsel özgürlük dedi. kadınlarda çatır çatır erkek gibi sek. s yapmaya başladılar (sınırsız) tabi aslında cinselliğin bir anlamı var (yaratıcı tarafında) ama sistem zihinle yürür yani zihinle herşeyi yaparsın ve sistem senin zihnini istedği gibi kontrol eder. hal böyle olunca cinsellik alınması zor olan iphone nun kolay alınabilmesi halindeki durumu yaşadı, yani herkes internetten ya da bir yerden 1dk da iphone alabilir hale geldi (cinsellikten bahsediyorum tabi) yani kendi kendinizi tükettiniz. biz bişi yapmadık :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılO dediğin erkeklerin eve geldiğinde sevgi gösterip yemeğini yedirip kendisiyle ilgilenen kadınlara yaptıkları şeyler bu devirde öyle kadın kaldı mı ki :))) trip atmak, sorunu söylemeden erkeğin anlamasını beklemek, erkek el üstünde tutsun ama ben ilgi göstermeyim buna dönmüş kadından çok çocuklarla muhatap oluyor erkekler.
23 Yorumla- 1 yıl
@Catutigernos ben yazcaktim vallahi üsendim kapak
- 1 yıl
@Saruhan1985 ben üşenmedim yazdım :D
- 1 yıl
Iki olumsuzlukta baskasina yonelirler yonelmezse bile burnundan getiriyorlar seni cinsellike cezalandiriyor neler duyuyoruz sonra beyfendi yok
1 yılValla el üstünde tutulmak istiyorsak Deveye diken insana... yaranir taktiğini uygulamamız gerekiyor. Çünkü iyi olup fedakarlık yapınca Kıymet kalmıyor. Eskiden böyle olan kızların kıymeti bilinirmis şimdi bilinmiyor maalesef. Devir değişti insanlar da değişti her anlamda...
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle kızı sever kusura bakmasa kimse enayi değil bebiş
1 yılNesli tükenmedide. Duygular sömürüldü. İnsanlar bencilleşti artık. Yine söylüyorum kadın erkek diye ayırmak yanlış olur. Çünkü önceden kadınlarında erkeklere karşı erkeklerin gösterdikleri ilgi alaka nezaket vs... durumlarına saygıları vardı şimdi oda kalmadı. Ve artık bencilleşmeye başladı insanlar. Çünkü bir insan bir başkasına nezaket saygı hoşgörü gösterdiğinde ya enayi ya da aptal yerine konuyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Cevap: Sizin eseriniz işte. Başlatan sizsiniz. Her şeyde öne atlarsanız olacağı budur. Bir de kadın erkek eşit diye siz çıkarttınız. Eskiden kadınlara öncelik verilirdi. Eşitlik diye tutturunca, alın size eşitlik. Otur bekleeeeee modu oldu. Ben yapmadım, sistemi ben bozmadım.
00 Yorumla
1 yılMalum isteklerini verene kadar seni ilahta yaparlar ama sizin istediğiniz bence sağlıklı bi ilişki bicimi değil günümüz şartlarında ben kızım her şey bana yapılmalı ayaklarından bence çıkın sonunuz ya kötü istekleri olan erkeklerin yanında geçici ilişkilerle biter ya da anadolulu cahil biriyle seven sevdiğini zaten el üstünde tutar ama bu karşılıklı olmalı aşıkmolduğum kadına dünyaları veririm ama o karşılığında sanki ben bunu yapmak zorundaymışım gibi davranır bana ilgi alaka göstermezse kapıyı çeker çıkarım siz prenses de değilsiniz kralicede erkekler hayattaki zorlukları kızların hesabını ödemek için yaşamıyor cinsiyetçilikten çıkıp hislere önem verdiğinizide değil prenseslik gönülde taht yine kurarsınız
00 Yorumla
1 yılVar ama değerimiz bilinmiyor. Keko, maço, sabıkalı her zaman aldatmaya meyilli olan ve herşeyden önce arabası ve parası olan erkekler kıymetli oluyor.
Dipnot:(şimdi hayır öyle bir şey diye linçleyenler olacak onlar demeden önlemimi alayim çevremdeki duyduğum kızlar istisnasız böyle erkeklerle birlikte oldular. Benim hoşlandığım kızlar dahil)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır.. tukenmedi.. ama sizler tarafından
. düzgün adamlar genelde tercih edilmiyor. Nerde narsistler.. ilişkide inişli çıkışlı kaos ortami oluşturan.. heyecan yaratan dengesiz tipler.. nedense böyle tipleri daha çok seviyor.. israrla peslerindem kosuyorsunuz. Aldatan.. asagliyan.. hakaret eden.. manipüle eden adamdan bile ısrarla vazgeçmeyen ne kadınlar biliyorum. Tertemiz adamlar boynu bükük beklerken.00 Yorumla
1 yılBahsettiğin erkek tipi karakterli, romantik ve kibar. Neslimiz tükenmedi ama tükenme tehlikesiyle karşı karşıya. Farkettim de eskiden filmlerde dizilerde böyle centilmenlikler yapılırdı. İnsanlar da özenip eşine sevgilisine böyle davranırdı. Sonra ahlak bozan tv dizileri geldi, topluma yabancı kültürden insanlar geldi, toplum refahı azaldı. Bu da insanları agresif ve tahammülsüz duruma getirdi. Sonumuz hayır olsun.
00 Yorumla
1 yılSana kısmen hak veriyorum ama ilişkilerdeki davranışlar karşılıklıdır bunu da unutmamak lazım. Erkek romantiklik yapıyor iyi davranıyor, karşılığında ise soğuk bir tavır görünce geriye çekiliyor. Erkek sevilmediğini umursanmadığını hissettiğinde geri adım atmayı tercih ediyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Eskiden ne mi güzeldi? Bacım sen hangi ülkenin eskisini kast ediyorsun bilmiyorum eskiden anlattığının tam tersi bir durum vardı. Hatta aksine bu devirde kadınların hepsi değil ama birçoğuna sevgi versen ve el üstünde tutsan senin suratına bile bakmazlar. Üstelik umursamaz ve kaba saba kişileri daha çok tercih ederler.
00 YorumlaBurdayım 😅 , şaka bir yana el üstünde tutmak için arayistayim ama bir türlü kalbime hitap eden birini bulamadım, bulsam da kendisine nasıl yaklasicam bilmiyorum, isim görücü usulüne kaldı, artık evlenince evlendigim kişiyi el üstünde tutucam, hersey de bir hayır vardır...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılAyrı dünyalarda mı yaşıyoruz? Şu andaki var olan tüm erkeklere prenses dendiği ve kadınlar tarafından maço hatta maganda erkek profili yaratıldığı için erkekler kibar olmaya korkuyor artık. Hesap konusuna hiç girmiyorum bile. Eskiden ciddi ilişkisi veya eşi değilse kadınlar asla hesap ödetmemeye çalışırdı. Ama şimdi kankasıyla bile çıksa her zaman her ortamda tüm hesabı erkekler ödüyor. Ben artık erkeklerin kadınlar tarafından iyice maymun edildiğini düşünüyorum.
00 Yorumla
1 yılEvet tükenmiş belli ki. El üstünde tutmanın sadece çok parayla olduğunu savunan tipler var bi de. Çok parası olmamasını bahane ediyor. El üstünde tutmanın taktikler hediyelerden ibaret olmadığını, tamamen bir davranış biçimi olduğunu da ya idrak edememiş ya da umursamıyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Siz bizi el üstünde tutuyor musunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılİki taraf da birbirini el üstünde tutmalı. Ayrıca sadece düşünceli olmak yeterli bir kriter mi? Çoğu kriteri sağlayanlar çoktan kapıldı veya yalnız olmayı seçiyor, çok azını sağlayanlarsa reddedilerek veya kullanılarak ömür geçiriyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim sevgilim olmadi ama insanlara insanlik yaramiyor gerçekten. Ben bile fedakarligin bir boka yaramadigini ailem sayesinde ogrendim. En yakinlarin bile iyi olunca eziyor. eski karekterime geri dondüm. Daha bencil oldum. Kimse kimseyle ugrasmak istemiyor bu devirde. Herkes kıçinin rahatini düşünüyor. O yüzden kimse kimseyi çekmek istemiyor koşan değil kovalanan olmak istiyor herkes.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGenelde olgun erkekler tam senin istediğin gibi davranıyor. Yirmili, otuzlu yaşlarda olup da kadına nasıl davranılması gerektiğini bilen bir erkekle henüz karşılaşmadım. Erkek arkadaşımla aramda 32 yaş var ve beni tam anlamıyla el üstünde tutuyor. Tabi birde çok iyi yalan söyledikleri gerçeğini de unutmamak gerek. Boşuna demiyorlar, kadınlar duyduklarına aşık olur, erkeklerse gördüklerine.
02 Yorumla- 1 yıl
Aşkın yaşı yoktur takdir ettim bu yaş farkına rağmen beraber olmanız yaş kaç senin
Cevap sahibi1 yılBenimki aşk ama onun ki ne bilmiyorum aşık olsa her gece eşiyle nasıl aynı yatağa girebilir ki. 20 yaşındayım
Gizli Üye(25-29)1 yılel değmemiş kız kaldı mı peki? beni bulana kadar muhtemelen 20 erkekle flörtleşmiş bakire kalsa bile ufak tefek bir şeyler yaşamış bir kıza neden çok değer vereyim? 1945te değiliz. ayrıca eski kadınlar kadar itaatkar değilsiniz basit nedenlerle tartışma çıkabiliyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılEskiden feminizm yoktu. Şimdiki kızlar hiçbir şeyi hak etmiyor. Hele senin gibi narsist feministler erkeklerden tamamen uzak durmalı. Sen git twitterdan finansal köle ara anca. Seninle sevgili olan erkeğe erkek demem ben
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu saydıklarını yapan erkekleri saç tıraşları aynı sizi şiddet aşığı yapan erkekleri seçerek, aldatarak, terk ederek, erkek dediğin... le başlayan cümlelerle dışlayan hemcinsleriniz bitirdi. Artık sadece hak edene yapılıyor. Centilmenliğin adını kullanılabilir canım olarak gören hem cinslerine sor nereye kaçtığımızı :) ama inan bana 80-90 kuşağının bir çoğu halen öyle. Size biraz amca gelenler yani :D
10 Yorumla
1 yılÇünkü sevmek istemiyorlar. Korkuyorlar. O şekilde severse kaybedeceğinden korktuğu için artık sadece cinsellik odaklı görmeye başladılar. İşimi görürüm bitiririm hesabı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBilakis.
Yolda sessiz sedasız yürüyor.
Belki birbirine benzemek için uğraş içinde olmazsa insanoğlu o zaman fazladan bir adım atma düşüncesinde olabilirler.03 Yorumla- 1 yıl
Alla alla gizleniyorlar o zaman
- 1 yıl
Kesinlikle.
Çoğu insan aynı yaşamı tercih edince insan ister istemez kendini geri çekiyor. - 1 yıl
Bu arada pardon.
Günaydın.
1 yılOzaman kadınlar eşitiz bireyiz her daldayiz zorunda değiliz kadın şöyle kadın böyle demiyordu
Kadınlığını biliyordu hanfendi idi
Artık eşitiz hesap öderken unutmayın bunu lütfen03 Yorumla- 1 yıl
Hay senin hesabına hesabı ben ödediğim erkekle görüşmüyorum bir daha zaten itici ezik geliyor bana ben erkek olsam beklemem
- 1 yıl
İşinize gelince eşitiz bireyiz
İşinize gelmeyince sen erkeksin
😂😀😂😀😂🙈😂
Bizde artık ZORRRRRUNDAAAA DEGİLİZZZZZZZZZZZZZZZZ diyoruz - 1 yıl
Atar yapma empati kur biraz. Bugün eşitlik adı altında erkekler baskılanıyor hiçbir hakkımız hukukumuzda yok. Kadın şöyle kadın böyle varsa yoksa kadın. Bizde insanız.
Empatiye davet ediyorum seni
1 yılİlişkiler artık müdahalesiz serbest piyasa benziyor o yüzden bi kalite yok … eskinin insanlarının üslubu zerafeti bile ayrıymış çağın getirdiği hızlılık her şeyi yapay tatsız bi hale getirdi
10 YorumlaTamamen tükenmedi ama azaldığı söylenebilir. Günümüz ilişkilerinde beklentiler değiştiği için eskiden "el üstünde tutmak" olarak görülen bazı davranışlar artık farklı şekillerde ifade ediliyor. Bazı erkekler hâlâ sevdiği kadına büyük bir özen ve saygıyla yaklaşıyor onun mutluluğunu ön planda tutuyor. Ancak modern dünyada bireysellik ve eşitlik kavramları da önem kazandığı için bu tür davranışlar bazen yanlış anlaşılabiliyor ya da farklı şekillerde ortaya çıkabiliyor bence
00 Yorumla
1 yılEvet bencede bir erkek olarak kadınları el üstünde tutmak gerektiğini düşünüyorum.
Ben şahsi olarak kadınlara her yerde öncelik tanırım çünkü siz bizim herşeyimizsiniz biz kadınlar sayesinde varız bunu unutmamak lazım ve erkeklerin kadınlara her saniye minnet duyması lazım.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erkekleri şaşırtıyorsunuz ama el üstüne tutmaya dünden hazır erkekler ancak sürekli yeni tanımlama ve talepler ortaya çıkıyor erkekler ne yapacaklarını şaşırdılar
00 Yorumla
1 yılBelki de artık el üstünde tutulmayı hak etmiyorsunuz gidip serseri hepsi sapsız kişilere bakıp el üstünde tutan erkekleri bıraktığınız için biz de artık el üstünde tutmayı bıraktık yani hak ettiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. canım canım adamlara yüz verdiniz yetmedi kendinizi verdiniz yetmedi herseyinizi verdiniz
Gerçekten seven insanlarda ellerinizin tersiyle itip
Ötekileştirip yalnızlığa şevkettiniz Nolcak ti00 YorumlaHayır tabiki hatta arttıda denilebilir eskiden kadınlar el üstünde tutuluyormuş ama yani kadınlara saygı yokmuş şimdi ise hala kadınlar el üstünde tutuluyor ama saygı var
06 Yorumla- 1 yıl
Siz de erkekleri el üstünde tutabilseydiniz keşke.
- 1 yıl
Güzelmiş. Sen böyle seviyorsan güzel yani.
- 1 yıl
Senin ilişkindeki erkek şanslı o halde.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSanki seviyorsunuz değer veriyorsunuz da seveni Değer kıymet bileni saçını rüzgârda esirge yenin siyah poşetin içerisine koyup bir kenara bırakıp gidiyorsunuz umursamaz ve Vicdansız bir şekilde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar son yıllarda kendi değerlerinin farkına varınca , erkekler de kadınların değerini ve ederinden fazla değer verdiğini anladı. O yüzden artık el üstünde tutmak falan yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Haklısınız. Ana ben sebebini buldum galiba. Şimdiki kadınlar da değişti, kibar nazik anlayışlı erkek sevmiyorlar genelde, daha haşin erkek seviyorlar sanki.😃
00 Yorumla
1 yılbence yanlış bir değerlendirme olmuş ben çevremde şikayet ettiğin erkeklere rastlamadım, nezaket, centilmenlik hepsi var, bence yanlış erkeklerle tanışıyorsunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılKöpek muamelesi çeken, değersiz hissettiren ama yine de peşinden koşulan it, kopuk ve serseri nesli nedeniyle "biz" zamanın tozlu raflarındaki yerlerimizi aldık.
00 Yorumla Tükenmedi lakin kadınlara yetinilmiyor, tip maddiyat fizik vs var desende yetmiyor aslında ne yapsak görünmüyoruz en son leş jenerasyon bize denk geldi eskiden samimiyet vardı.
06 Yorumla- 1 yıl
Esc gibi kadınlara bakarsanız normal
- 1 yıl
Esc olmayan çok kız varda esclar gibi çıplak gezmediğinden bakmazsınız
- 1 yıl
Doğrularınız gözünüzü boyayan olmuş
Yok o herkes için geçerli deyil benim arkadaşımın arkadaşı evlendı kocası el üstü tuyor hergun gezmelerde kadını gezıyor
12 Yorumla- 1 yıl
herkes bir değil
- 1 yıl
@Sempatiik26 aynn
Ekonomik sıkıntı bizi de vurdu 😂 evlilik düşünmediğimiz için hiç o sevgili mevzularına girmiyoruz 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKıymetimizi bilmiyorlar diye duvarlar örüp, o duvarın arkasında mangal keyfi yapıyoruz bu aralar..
00 Yorumla Sadece erkekler değil kadınlar açısından da aynı oldu aslında.. Hızlı yaşanan ve sadece adı aşk olan geçici heyecanlar saygıyı azalttı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılBence tükenmedi. Şahsen benim eşim beni el üstünde tutuyor.. Aslına cinsiyete değil, karaktere bakmak gerekiyor.
00 Yorumla
1 yıltükenmeden ziyade hak eden kişi azaldı diyelim erkek de kadın çok az sayıda var ben o kişiyi buldum kısmetinde iyisi olsun herkesin ♥
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBen de bu durumdan çok sikayetciyim öyle bir erkek arıyorum ama öyle erkek yok piyasada ya da denk gelmiyor
02 Yorumla- 1 yıl
Sen öyle bı kadın ilki öyle erkeğe deng gelirsin
- 1 yıl
Nasıl anlamadm
1 yılBende karşı cinsten yana öyleyim eskiler hep hanımefendiymiş şimdiklerin üstünden en az 10 erkek gecmis, kedini paraya satan escorta dönmüşler
00 Yorumla
1 yılTükenmedi tabi ama sırf itaatkar köle ruhlu olduğum için kalbim çok kez de kırıldı. Maalesef kadınların çoğu sadece maddi tatmin peşinde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Peki samimi bir şekilde söyle. Centilmenliği hak edecek biri misin? Ne yapıyorsun mesela?
02 Yorumla- 1 yıl
Aha bir odun geldi işte sizden o kadar çok var ki anlatamam
İtin yoldaşı it olur, sana denk gelecek erkekten kalite beklemen komikmiş :d
03 Yorumla- 1 yıl
Herkese sen niye böyle kötü kötü yorumlar yapıyor psikolojik bir rahatsızlığın var galiba
- 1 yıl
Boş yapma sen git tedavi ol
Olsa bile şans bize gülmüyor anam yok ümidim kalmadı size başarılar
10 Yorumla
1 yılSimdikiler kendileri el ustunde tutulmak istiyor😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyi kadınlar kaptılar o erkekleri. Size bunlar kaldı :)
10 Yorumla
1 yılEskiden denilen masallarda ya da film konularında herhalde çok gerçek dışı gözüküyor çünkü😆
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılDenk gelmek lazım :) E tabii karşılıklıdır bu tip durumlar :)
10 Yorumla Hayır tükenmedi, sadece siz erkek seçmesini bilmiyorsunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılBizi bulmaz öyleleri 🙄, artık nonoşların devrii geliyiii
00 Yorumla - Devamını Gör (160)
Devamını Gör(205)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026