Sevgilim doğum günümde hiçbir şey yapmadı?

bugün doğum günüm bu arada ilişkimiz uzak mesafe ama hediye ya da kutlamanın mesafeyle bir alakasının olduğunu düşünmüyorum doğum günümden önce ben sana bi şey almicam çünkü sana zaten varlığım hediye dedi ama ben pek sallamadım öylesine demiştir dedim sonra doğum günüme 1 hafta kala doğum gününde görüntülü konuşmamız şart 1-2 dk olsa bile doğum günün için zaten dedi ama aramadı dün dedi ki sana çiçek yapıcaktım kağıttan böyle bi kaç deste ama çok üşendim bir de orucum halsizim falan tüh kuru kuru kutlicaz yapacak bir şey yok zaten buluşamicax napiyim götüme mi sokym dedi bende bozuntuya vermek istemedim belki hala şaka yapıyordur diye bir şey olmaz dedim ama dün gece de ortalıktan kayboldu sonra bende uyuyakaldım sabah bakiyim doğum günü mesajı atmıştır belki dedim ama günaydınnn güzelim yazmıştı sadece sabah da kutlamadı öğlen 1 gibi yazıştık o zaman kutladı ve tek yazdığı "doğum günün kutlu olsun hanımmm"dı hayır beni aramadı bile bari sesli kutlasaydı aq bu ne biraz yazıştık gününü anlattı sonta yatıcamm ben uyanınca dönerim dedi 3 saattir yok ortalıkta? niye böyle yapıyor 4 gün önce telefonla konuştuğumyzda da heyecanlı heyecanlı demişti doğum gününe 4 gün kaldı falan doğum gününde ne isterdin nasıl olsaydı falan dedi de ben pek bir şey demedim benim için ufak da olda bir şey yapar diye düşündüm ama doğru düzgün kutlamadı bile

Sevgilim doğum günümde hiçbir şey yapmadı?