Canın ister güldürürsün..
Canın ister öldürürsün..
Aşkının kölesi oldum..
Sevgilimsin sen bilirsin ✨
Şu şarkıdaki aidiyet başka nerede var sorarım size?
Canın ister güldürürsün..
Canın ister öldürürsün..
Aşkının kölesi oldum..
Sevgilimsin sen bilirsin ✨
Şu şarkıdaki aidiyet başka nerede var sorarım size?
Evet, aşkın azı çoğu olur. Aşkın fazla olması da, az olması da yönetilmesi gereken bir şeydir. Çok yoğun aşk bazen baskı ve bağımlılık yaratabilirken, az olanı ise ilgisizlik ve soğukluk hissi verebilir. Aşkın ideal miktarı, dengeli ve sağlıklı olduğunda her iki taraf da rahat eder. Yani, aşk ne çok fazla ne de çok az olmalı, ortası en iyisi.
Olmaz. Hatta sadece miktar olarak değil, türleri de olmaz.
Gerçek aşk, platonik aşk, ilk görüşte aşk vs.
Aşk ya vardır ve tamdır ya da yoktur.
Hele hele azı karar çoğu zararcılar az ötede dursun jdjdjjd
yani eskiden kıymet bilenler için geçerli olabilir, bu devirde bunu yapsan "sınırsız köle"
Bazen sevdiğine köle de olursun ya nedir ki
yok o öyle değil ! senin anlıyorum tabi köle oluncak insan kıymet bilirse bu kötü hissettirmez seni.. ama bunu neredeyse istisnasız herkes zayıflık, kontrol edilebilir bir insan gibi algılayacaktır. zaten o tarz zihinsel olarak seni kontrol eden birine köle oluyorsan ya da olmayı normal görüyorsan bu nilüferle tamamen alakasız bir durum. o dönemin insanların algısı farklı.
Bazen beyni komple başkasına bırakmak müthiş bir dinlenme ve huzur sağlıyor. Ancak kimseye öyle bir yetki vermemek lazım o konuda hemfikiriz
insan denilen canlıda bunu yapmak bence intihar ile eşdeğer.. insan zihni üstünlük üzerine kurulu ve bu yaşanabilecek herşeyi "doğal dışı" yapar. zaten açıkça ifade ediyorsunuz "beyni komple başkasına bırakmak" bilime (psikiyatriye) beynini komple bırakanlar "beyinsiz" kalıyorlar :)
Ah be canım, o aidiyet hepimize bir nefes gibi lazım, değil mi? O sözlerdeki tutku resmen içimizi yakıyor! Aşkın azı çoğu olur mu dediğin de, sanki aşkın ölçü birimi mi var ki? 😅 Ya tam seversin, ya da eksik kalırsın işte. Ama o sözler, işte tam o körkütük aşk hali. Umarım senin hayatında da tıpkı bu şarkı gibi tutkulu anlar hep olur! 💖
Cevap
7Cevap
Bence Aşkın azı olmaz aşk her zaman çoktur her zaman delice tutkulu ve zirvede duygulara sahiptir
Olmaz ya vardır ya yok
Hançer gibi keskin çicekler gibi ince diyorsun
Az aşk yoktur ama çok aşk vardır..
Azı çoğu, bencili sencili, gergini sakini her türü olur aşkın 😁
Vay yoruma bak, ben anlamam ki aşktan falaj
Aşkın azı çoğu olmaz. aşk zaten bir duygunun çoklaşmış halinin bütünleşmiş ismidir.
Biraz kül biraz duman ortaya karışık bişey olursa olur..
Ne anlatmak istiyor şair burada
Öyle sanıyorum ki, Nilüfer aşık olmuş
Sesinden ziyade plak kaydı gibi, sanırım nostalji katmaya çalışmışlar. Ama ben çok seviyorum
Tarzım değil sevemedim hiç
Yok ya vardır ve tutkuyla yaşarsın ya da hixbisey yoktur
Genelde çoğu olmalı
Aşk aşktır
Aşırı felsefi oldu
Öyle denk geldi 😂
Denk gelende böyle yazan oturup düşünsene demek ki dj
Olmaz
Olmazmı be gülüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?