Aşk İlişkileri Sevgilisini uyandırmak için erken kalkan biri cennetlik midir? muzsuzsüt Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor çok şükür elhamdülillah öyleyiz Güncellemeler1 yıl günaydın günaydın KS kafayı mı yedin aşk ilişkileri alooo Güncellemeler1 yıl off uykum kaçtı napicam şimdi Sevgilisini uyandırmak için erken kalkan biri cennetlik midir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. cennetliktir tabi ki de sdfsdf 0 3 Yorumla muzsuzsüt 1 yıl sevgili u harfli moderatörümüz etiketimi kim değiştirdi bulamaz mıyız :(( u Barış_LonelyForever 1 yıl @KızlarSoruyor soruyu aşk ilişkilerine taşıyabilir miyiz? düzeltirler şimdi :(( muzsuzsüt 1 yıl sen olmasan napardım of off
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sevgilisi alarm kursun bu kadarıda biraz şov bence sjjsks 0 0 Yorumla
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cennetlik ya da cehennemlik demek bizim elimizde mi ki sana bunun şeyini söyleyelim ☺☺ 0 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cennetlikse sevgilisi olmayanların suçu ne 😅 0 0 Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Değil tabiki 😂😂😂 şimdi benide ofisteki ablalar arıyor sahur için omlardami cennetlik 😂😂😂 0 0 Yorumla
GezgiñeeŘ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Namaza kaldırıyorsa değerlendirmeye alınır:)) 0 0 Yorumla
kutsalornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Hayır çok romantiktir lsdkfşsf 0 6 Yorumla muzsuzsüt 1 yıl sevgili m harfli moderatörümüz etiketimi kim değiştirdi bulur musunuz:(( Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Sistem attı, modlar cinsellik konu etiketine içerik taşıyamaz ve cinsellik kategorisinde sorulan bir sorunun kategorisini değiştiremez. Bilginize sunarım efenim Yorumla muzsuzsüt 1 yıl dava edicem kim o kimmmm Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Sistem otomatik taşır, bi kelimeyi ayıplı konudan sandı heralde, uyandırma kısmı olabilir. Fesat algoritmalar hep bunlar gad dimit Yorumla muzsuzsüt 1 yıl KS de azmış Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Bi moderatör olarak bu konuda sessiz kalma hakkımı kullanıyom, gitmesin modluk sldkfşsf Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Sanal ilişki mi yaşıyorsun lan hergele :d 0 3 Yorumla muzsuzsüt 1 yıl o ney Yorumla Oluştur 1 yıl Yanında yatan manitayı öperek uyandırmak yerine, uzaklardan telefonla uyandırdığın saçma ilişkiler kanka Yorumla muzsuzsüt 1 yıl daha aile evinden çıkıcak zenginliğe erişemedim Yorumla
CT_____ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı. Bu soru niye cinsel kategoride 0 3 Yorumla muzsuzsüt 1 yıl KS azmış aşk ilişkileri sectim ısrarla Yorumla CT_____ 1 yıl 😅😅 Yorumla CT_____ 1 yıl Uyandırmayı diger anlamda algılamış Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sevgilisini kaldirmayanlar cehennemlik mi yani 0 1 Yorumla muzsuzsüt 1 yıl bence öyle Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tabi canım peygamber efendimizin komsusudur sen ne diyorsun canım 0 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Allah'ın işi bilemeyiz 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Nasıl uyandırdığına da bağlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne alaka mq sanki namaza kalkıyo 0 3 Yorumla muzsuzsüt 1 yıl çok şükür elhamdülillah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yav bir zq dindar insanın sevgiliyle ne işi var :D Yorumla muzsuzsüt 1 yıl Allah ayırmasın amin Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 652 cevap paylaştı. Nasıl uyandırdın 0 2 Yorumla muzsuzsüt 1 yıl aradım Yorumla olgun1kisii 1 yıl Her cinsel sorunca bende farklı anladım pardon 😀 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eli öpülesi 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kesin 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Allah mesut etsin 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Onu Yaradan bilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
cennetliktir tabi ki de sdfsdf
sevgili u harfli moderatörümüz etiketimi kim değiştirdi bulamaz mıyız :((
@KızlarSoruyor soruyu aşk ilişkilerine taşıyabilir miyiz?
düzeltirler şimdi :((
sen olmasan napardım of off
Sevgilisi alarm kursun bu kadarıda biraz şov bence sjjsks
Cennetlik ya da cehennemlik demek bizim elimizde mi ki sana bunun şeyini söyleyelim ☺☺
Cennetlikse sevgilisi olmayanların suçu ne 😅
Değil tabiki 😂😂😂 şimdi benide ofisteki ablalar arıyor sahur için omlardami cennetlik 😂😂😂
Namaza kaldırıyorsa değerlendirmeye alınır:))
Haramdan helal mi çıkartmaya çalışıyorsun kocan değil sonuçta
Hayır çok romantiktir lsdkfşsf
sevgili m harfli moderatörümüz etiketimi kim değiştirdi bulur musunuz:((
Sistem attı, modlar cinsellik konu etiketine içerik taşıyamaz ve cinsellik kategorisinde sorulan bir sorunun kategorisini değiştiremez. Bilginize sunarım efenim
dava edicem kim o kimmmm
Sistem otomatik taşır, bi kelimeyi ayıplı konudan sandı heralde, uyandırma kısmı olabilir. Fesat algoritmalar hep bunlar gad dimit
KS de azmış
Bi moderatör olarak bu konuda sessiz kalma hakkımı kullanıyom, gitmesin modluk sldkfşsf
Sanal ilişki mi yaşıyorsun lan hergele :d
o ney
Yanında yatan manitayı öperek uyandırmak yerine, uzaklardan telefonla uyandırdığın saçma ilişkiler kanka
daha aile evinden çıkıcak zenginliğe erişemedim
Bu soru niye cinsel kategoride
KS azmış aşk ilişkileri sectim ısrarla
😅😅
Uyandırmayı diger anlamda algılamış
Sevgilisini kaldirmayanlar cehennemlik mi yani
bence öyle
Huriler yapmaz su hızmetı
Tabi canım peygamber efendimizin komsusudur sen ne diyorsun canım
Helal be sana hayırlı müslüman
Allah'ın işi bilemeyiz
Nasıl uyandırdığına da bağlı