Arkadaşım sevgilime koşuyor?

Yakın bir kız arkadaşım var 10 senedir arkadaşım, uzun sayılacak da bir ilişkim var, sevgilim de hem mesleki açıdan çok iyi konumda hem de gerçekten yakışıklı birisi, arkadaşım dediğim kişi de aşırı çapkın aynı anda 3 erkekle konuşabilen , günlük ilişkisi de olan bir kız, bizim karakterlerimiz tamamen aslında birbirine zıt. Daha önceki olayları anlatmayacağım ama arkadaşımla telefonda konuşurken sevgilim de yanımda duruyordu, daha önceden tanıştıkları için selam versin diye telefonu eline verdim kız saçlarını açtı telefonu alınca bir böyle pozisyonunu değiştirdi telefonu elime tekrar alınca gördüm, sevgilim kendi şehrine gidecek arkadaşım da ben de oradan iş bulayım ben de oraya tasinayim bari burada yok diyor :))) sevgilim istifa edince o da gidecekmiş biz gideriz artık sen kalırsin gibi bir şey dedi iş bulursa o şehirden :) ben de dedim ki sen kendi sevgilinle git :) orada bir bozuldu, bana ne zaman tatile gidicez diyor gideriz ikimiz diyorum üçümüz gideriz diyor ahaah... ( Daha önce de sevgilimle ilk kez tatile gidicem diyorum ben de geleyim diyordu bu arkadaş) , geçen telefonla konuşuyorduk sevfilimi aylardır görmedi zaten beni soruyor mu diyor yaniii sevgilim seni neden sorsun... daha önceki olaylara girmiycem ama gerçekten vahim bir durumdayim, saçından tutup klozete kafasını sokmamak için kendimi zor tutuyorum öyle diyeyim :) Yarın bu konu hakkinda telefonda konuşmayı düşünüyorum artık yetti çünkü ama ne desem tam olarak bilmiyorum sinirlenince saçmalayan biriyim sakince haddini bildirmek istiyorum siz olsanız ne derdiniz?

Güncellemeler
1 yıl
Konuştum, asla böyle bir şey ima etmediğini yanlış anlaşılma olduğunu vs söyledi de ne yanlış anlaşılması tabi ki de 🙃
Arkadaşım sevgilime koşuyor?