Erkek arkadaşımla sürekli kavga edip duruyoruz bir türlü anlaşamıyoruz?

1 senedir beraberiz ve bu bir senedir türlü türlü kavgalar ettik ne yaptık ettik hep olan bize oldu aslında bir senedir birlikte yaşıyoruz benim öyle eşim dostum konuştuğum arkadaşım yoktur tabiri caizse kendimi ona adadım o eve gelmeden yemek bile yemez oldum her şeyi onunla yapıyorum her yere onunla gidiyorum her yaptığım şeyin haberini ona veriyorum keza nitekim o da bunları yapıyor bir türlü geçinemiyoruz yok arkadaş bir gün ben darılıyorum bir gün o darılıyor her gün uyandığımda acaba bugün neden tartışacağız diye sorar oldum suratına gülüyorum canı bir şeye sıkkın oluyor ve o sıkkın olduğu şeyden haberim bile yoktur o derecede ha şimdi soran olur e hiç mi konuşmuyorsun? Yahu konuşuyorum artık o kadar garip bir raddedeyim ki yanlış anlaşılmayacağını bildiğim normal iki insan konuşmasını yapmak için bile onunla konuşurken yanlış anlama diye başlıyorum eskiden ona içimi dökerdim anlatır anlatır dururdum (o bunu yapmaz) bir baktım bunlar benim önüme geliyor ve bunları söylediğim için bile kavga eder olmuşuz günün sonunda kavga etsek de seni seviyorum diyoruz ben onu seviyorum ona alıştım ama mutsuzum aynaya bakmıyorum bile o da mutsuz ama bir türlü ayrılamıyoruz da ne yapacağımı bilmiyorum. Varsa tecrübesi olan yazsın sorulara açığım absürt olmadığı sürece!!
Erkek arkadaşımla sürekli kavga edip duruyoruz bir türlü anlaşamıyoruz?