Eşimi boşamakta haklı mıyım yanlışsam söyleyin lütfen?

Ben bu kadını sevmeden evlendim benim için aşk meşk boş saygı önemlidir bana iyi davranan saygılı olan her kesi severim neyse eşim yemek yapmasını bilir bilmiyorum der 3 yıl idare ettim agzı çok pis kokar neyse dedim ilişkide cinsel organından hep kahverengi parcalar bulaşır şeyime 45 60 dakika zor olurdu ne tadı var ne tuzu vardı temiz değildi görünüşe bakarsanda temiz fizikli manken gibi söylememe ragmen önlem almadı benden cok istekli ama benim kokuya alarjim var ben ne dersem tersini yapardı inattı nankördü 8 ev aldım hiç birini begenmedi araba aldım begenmedi bilezik aldım begenmedi ailesinin yanında beni kücük düşürürdü saygısız dı abisi yüzünden evden kaçmaya kalkan kız evlenince kıymete bindi adam sürekli beni arayıp para istiyordu dalga geçiyordu bu kadınla evlendim günden bugüne hep zarar ediyordum aşırı kıskanç ama bunun bir haslalık oldugunu düşünüyorum 6 tane iş değiştirdim hepsi de kaliteli işler begenmedi hamile kaldı doğurmak istemedi ilk çocuk ya aldıralım dedi ikincisini aldırdı üçüncüsününe bana söylemedi ondan çocuk istemediğimi söylemiştim artık bu sefer çocuklara bakmıyor sohbeti yok 5 dakka sohbet etsem elimde kalır yani bende artık aldattım başka kızlarda aradım huzuru bunu görmesi için uğraştım ki gitsin diye gene gitmiyor kendide aldatacakmış koydum kapının önüne kız 1 yaşında oğlan 6 yaşında onlarada bakmak diye beni tehdit etti 9 yıldır ben bakıyorum
Eşimi boşamakta haklı mıyım yanlışsam söyleyin lütfen?