Bence geçmez diyenler hayal kuruyor. Bir insan (erkek ya da kadın) vaz geçmeyeceği için çabalar, gece gündüz ama bir gün gelir bir şeyin degismeyecegini anlar ve istemese de vaz geçmek zorunda kalir çünkü vaz geçmezse kendisinden vaz geçmesi a lamına gelir. Yani vaz geçmez ama vaz geçirilir. Bir ikiskide tek tarafın mücadele etmesini beklemek o kisiye iskence olur ama öbür tarağın egosu yükselir. Bir erkek vaz geçmemek için çabalıyorsa, kadinin görmesi gerek.
Şairin dedidi gibi “o olmazsa yaşayamam demiyeksin yaşarsın çünkü” ve etrafına bakarsan cogu insan ilk sevdiginden genelde vaz geçmiştir.
Tecrübemden biliyorum.02 Yorumla- 1 yıl
Çok sevdiği halde yinede vazgeçer mi
- 1 yıl
Duruma göre değişir neden vazgeçti ona göre degisir. Ben vaz geçtim hala aklıma
Gelir durduk
Yere şimdi ki pişmanlığım vaz geçmem değil
De daha önce vaz geçmedigimdir.
Şunu unutma bir insan genelde yapmaya calismadigi seyden pişman duyar. Ever vaz geçiyorsa calismistir yani sen onun kadar calistinmi? Ugrasmadiysan pismanligi şimdi değil de ileride sen de çekersin bilmem anlatabildimmi bol şans
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılSeven bir erkek, güçlü sevgi ve bağlılık varsa vazgeçmez. Ancak iletişim eksiklikleri, güven sorunları veya farklı yaşam hedefleri gibi sebeplerle bazen ilişkiyi bitirebilir.
06 Yorumla- 1 yıl
Dört yıllık ilişki bir hata yüzünden ayrılık ve barışmak için çaba göstermeden öylece vazgeçti
Cevap sahibi1 yılDemek ki sevgiisi bitmiş, fazla süren ilişkilerde yerini alışkanlık alıyor
- 1 yıl
Halbuki çok sevdiğini çok aşık olduğunu söylüyordu
Cevap sahibi1 yılBaşta herkes öyle😏
- 1 yıl
Demekki yeterince barışmayı istememiş ve kaçmış her şeyden
Cevap sahibi1 yılDemek ki
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 1 yılNe diyor şarkıda; canımdan geçerim senden vazgeçmem 🚬
https://www.youtube.com/embed/ynGxjI8n-iE05 Yorumla- 1 yıl
Adam dediğin
- 1 yıl
demek ki erkekler kaçabilir de, adam olan vazgeçemez
- 1 yıl
Evet katılıyorum aşık olan seven vazgeçmez vazgeçemez
- 1 yıl
🙋♀️ yani senden kolay vazgeçebilen erkek sevmemiştir, aşık değildir. Arkasından el salla.
- 1 yıl
Yani fazla söze gerek yok
Yapay Zeka Cevapladı
Canım çiçek, bu soruyu gerçekten tüm kalbimle hissediyorum 🌹. Seven erkek kolay kolay vazgeçmez ama bazen hayat, şartlar ya da aradaki iletişim kopuklukları birilerini vazgeçmeye itebilir. İnsan psikolojisi karmaşık, bazen seven kişi bile kendi içinde kafa karışıklığı yaşayabilir. Ama seven insan her zaman bir yol bulmaya çalışır, sevgiyi canlı tutmak için çabalar.
Eğer böyle bir durum yaşıyorsan, en güzeli açık açık konuşmak ve hislerini paylaşmak. Sen ne düşünüyorsun? Erkeklerin sevgileri ne kadar güçlü sence? 😊❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,2b cevap paylaştı.
1 yılSeviyorsa bir sorun da yoksa vazgeçmez diliyle severse o ayrı gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,1b cevap paylaştı.
u 1 yılsevdiğim kadından vaz geçmem ben
01 Yorumla- 1 yıl
Eğer çok sevdim çok aşıktım diyip vazgeçiyorsa yinede gerçekten sevmemişmidir
1 yılseven vazgeçebilir vazgeçmesi gerekiyorsa vazgeçer bir insan seviyor diye bile bile kendini yanlışa uçuruma atmamalı sevgi saygı güven karşılıklı değerlenir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılVazgeçiyorsa sevmiyordur. Seven çareler arar çünkü. Sevmeyense bahaneler. 🥂✨🌺
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gerçekten seven vazgeçmez, her zaman çabalar, değmeyeceğini anladığı an ve yorulunca vazgeçer ancak
10 YorumlaKarşı tarafın iyiliği için olacaksa gerektiğinde vazgeçmesini bilmelidir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılVazgeçme nedenleri hiçbir zaman sevmek olmadı.
10 Yorumla
1 yılHayır seven erkek çabalar. Ne olursa olsun bekler. Bırakmaz sevgisini hissettirir yanında olduğunu hissettirir. Vazgeçiyorsa korkaktır
11 Yorumla- 1 yıl
Karılıyorum korkaktır
Hem de hiç beklemediğin bir anda öylece arkasını döner gider.
Kimseyi aşkına sevgisine güvenerek zorlamamak lazım.
01 Yorumla- 1 yıl
Kişiden kişiyede değişir tabii
1 yılSevilen kadın terk eder ve vazgeçmesini isterse sevmekten değil ama aramak yazmaktan vazgeçer rahatsız etmemek için
04 Yorumla- 1 yıl
Ama seven erkek aşık olan erkek vazgeçmez
- 1 yıl
Aşık olmak kişinin elinde olmayan bisey kalp ile hissiyat ile ilgili birini zorla sevemez ya da ondan nefret edemezsin vazgeçmek de böyle zamanla kalbinden çıkar oraya başka biri ya da bisey girebilir
- 1 yıl
Bi erkek ayrıyken barışmak yerine vazgeçiyorsa bunun sebebi ne olabilir
- 1 yıl
Sevmiyordur ya da senin sevmediğini düşünüyordur
1 yılTürk erkeği vazgeçer, korkaktır, uğraşmazlar, başka kızlarla olmak isterler. Seven erkek değil Türk erkeği vazgeçer kendilerinin duyguları yoktur
20 YorumlaSeven erkek asla vazgeçmez tabii başka alternatifler yoksa
06 Yorumla- 1 yıl
Barışmak yerine vazgeçiyorsa sebebi ne olabilir
- 1 yıl
Ayrılığımız biraz kötü oldu bana güvenemediğini tekrar beraber olursak yine ona aynı şeyleri yaşatacağımı düşüncesini söyledi artık istemiyorum dedi
- 1 yıl
Zamana verdik üç ay oldu ayrılalı ama zamanla da değişen bir durum olmadı aşmaya çalıştı ama aslında üç ayın başındada istemediği belliymiş ben safmışım sadece barışıcaz sanmıştım çünkü öyle davranışlar sergiliyordu belki benden intikam almaya çalışıyordu bilmiyorum öylece kestirip attı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılSevginin hiç bitmeyeceğini mi düşünüyorsun bazen bir yanlışında soğursun buz gibi nefret edersin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılFazla naz aşık usandirirmis bitirmeye zorlanmış sa vaz gecer
05 Yorumla- 1 yıl
Halbuki ikimizde barışmak için çabalıyorduk o benden ben de ondan çaba göremedik vazgeçtiğini söyledi
- 1 yıl
Hizli davrandiysaniz bi soğukluk girmiştir özlemeye fırsat bulamadan barismissinizdir
- 1 yıl
Ayrılığımız üzerine üç ay geçti iletişimimiz kesilmedi ayda bir de buluşuyorduk bi konu vardı onu aşmaya çalışıyordu ama aşamadığını ve artık bizden olmayacağını söyledi barışmak istediğini söylüyordu üç ay boyuncada gelgitli davranıyordu mesela hem konuşmak istiyordu hem istemiyordu kafası karışıktı aklıyla kalbi çelişiyordu ve en sonda artık bana barışmayı istemediğini benden vazgeçtiğini söyledi
- 1 yıl
Evli değildiniz dimi
- 1 yıl
Hayır değildik
1 yılNeden vazgeçer mi? Ya da kimden? Ben soruyu anlamadım.
02 Yorumla- 1 yıl
Erkek sevdiği kızdan vazgeçer mi ya da seven erkek vazgeçer mi
- 1 yıl
Neden vazgeçmek durumunda olacak? Yani ölüm kalım meselesi çıkar karşısına, tabi ki sevenden vazgeçilir o kadar büyütülecek bir şey değil aşk, gerektiği zaman gönlün akışını şu kişiden şu kişiye aktarabilirsin. Ya da kimseye aktarmazsın gömersin içine. Hayat romantik komedi gibi ilerlemez çoğunlukla, ‘aşk ın önünde hiçbir şey duramaz’ gibi film klişelerine inanmıyorsunuz umarım?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılVazgeçebilir tabiki
Yap bir hata bak nasıl vazgeçiyor02 Yorumla- 1 yıl
Vazgeçene kadar üç ay barışabilmeyi deneyip üç ay sonunda vazgeçmek kolay mı bu kadar
- 1 yıl
Maalesef kolay değil ama kriteri olan insan vazgeçer
Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Seven herkes vazgeçebilir. İmkansız değil sadece imkansıza yakın.
00 Yorumla
1 yılSeven erkek çoğu zaman vazgeçmez karşısında ki ne kadar onu ezse de bağırıp çağırsada vazgeçmez ama bazen insan koşmak istediği yere adım bile atamaz
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru söylüyorsun katılıyorum
Devran Çağlar Bana Ondan Bahsetmeyin vazgeçmez diyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKimse vazgecilmez degil hakene hakettigini veririm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
1 yılGerçekten seviyorsa vazgeçmez
20 Yorumla
1 yılAşık olan hevesi bittiğinde gider ama sevgi ile bağlı bir erkek kolay birakmaz
02 Yorumla- 1 yıl
Aşk ile sevgi bir arada olamıyor mu
- 1 yıl
Olur ama zor özellikle bu devirde
1 yılSeven erkek vazgeçmez net. İstiyorsa alır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. bazen sevdiği için vazgeçmek zorunda kalır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seven sevdiğinden hiç bir zaman vazgeçmez.
03 Yorumla- 1 yıl
Vazgeçiyorsa nedendir
- 1 yıl
Bende çevresinden etkilendiğine inanıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Sebebi varsa niye vazgeçmesin
02 Yorumla- 1 yıl
Sevse bile mi vazgeçer
- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılGeçmez sevrn bi yolunu bulur devam eder
02 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum seven her şeyi de göze alır
- 1 yıl
Aynen ama nerde oylr sevenler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılGerçek seven vazgeçmez
015 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum seven insan aşkı için savaşır eğer savaşmıyorsa yeterince istemediği içindir ya da gerçek aşk ve sevgi yoktur ortada
- 1 yıl
Evet bu gerçekten de böyledir gerçek sevgi de haklı haksız olmaz seven insan ne olursa olsun gitmez
- 1 yıl
Ve seven insan her şeyi göze alır
- 1 yıl
Alır yani bunları yapmamış gidiyorsa yol ver gitsin asla gidene kapı olma
- 1 yıl
Yapmadı sadece yapıyor gibi gözüktü ama benim düşüncem intikam almaya çalıştı benden gelgitli davrandı barışıcakmış gibi davrandı ama her defasında öfkelenip istemediğini söyledi üç ay boyunca bu şekilde davrandı bana ve artık benden vazgeçtiğini söyledi
- 1 yıl
Sevmemiş işte duygularınlar oynayıp gitmek amacı sende böylesini hiç düşünme bile kendi kaybetti
- 1 yıl
İlişkimiz dört yıllıktı benim sevgimi sorgulayamazsın diyor bana
- 1 yıl
Dört yıl sahte bi ilişki son gelişi de tamamen duygularınla oynayıp gitmek
- 1 yıl
Benim yaptığım bi hata yüzünden ayrıldık üç ay oldu iki ay boyunca hep iletişim halindeydik barışıcakmış gibi yaklaştı sadece kendisini savaşıyor olarak gördü beni izlemiş bu süreçte halbuki benim yaptığım kötü bişey olmadı bahane yaptı onları o yüzden senden soğudum filan dedi sen kendin izin vermedin bende vazgeçtim dedi bu kadar kolay mı yani barışma süresi için üç ay çok mu
- 1 yıl
Kendimi suşçlama seni suçlayıp gitmeyi planlamış sadece fırsat beklemiş bahane arıyordu hiç üzerine alınma
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum bende hep bu şekilde düşündüm kendisininde suçu vardı zaten ayrılmadan önce ben ona öfkelenmiş bi hata yapmıştım o benden ayrıldı ben ondan ayrılmamıştım halbuki ve benim yaptığım hata ile kendi hatasını bastırdı barışmamak içinde bahanelere sığındı
- 1 yıl
O bilerek yaptı planladı ve bekledi hatta yapmanı sonrada sırf senin yüzünden deyip sana o psikolojiyi yaşatmak için sen ne üzerine alın nede böylesini düşün iyi ki gerçek yüzünü göstermiş sana
- 1 yıl
İnsan ne olursa olsun sevdiği için konduramıyor bir şey işte bende hep onu anlayışla karşıladım saygı duydum barışıcaz sandım çünkü bana umut vermişti inanmıştım ama onun kolayca vazgeçtiğini görünce kalmak için bahane değilde gitmek için bahane aradığını düşündüm
- 1 yıl
Yani sonunda farkına vardın ve gerçekleri görmen gerekiyordu yaşadın gördün bu Saaten sonra kendini de suçlama bitti gitti gözüyle bak kafa yormaya bile değmez
- 1 yıl
Sanırım elimden başka bir şey gelmez
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılVazgeçer huyları kurusun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Olmayacak bir ilişki ise vazgeçmesi lazım
05 Yorumla- 1 yıl
Olması için çaba göstermemiş ve öylece vazgeçmişse
- 1 yıl
Kolay kolay vazgeçebilir mi seven erkek
- 1 yıl
Peki ayrılık üzerine üç ay barışabilme süresi için yeterli mi üç ayda vazgeçebilir mi bir erkek
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılNiye geçmesin?
010 Yorumla- 1 yıl
Niye geçsin sevmediği için mi
- 1 yıl
Bi insanı bi kere sevince ölene dek bi anlaşma imzalamıyosun ki. Bazen bitiyo işte. Bi sebebi olması gerekmiyo
- 1 yıl
Olabilir tabi
- 1 yıl
Ama gel de karşı tarafa anlat :))
- 1 yıl
En güzelini ben yapıyorum. Kimseyle sevgili olmuyorum
- 1 yıl
Ben anlayamıyorum işte bi anda bitiyo her şey ve öylece kalıyorsun
- 1 yıl
Anladım. Senin konu daha farklı ama
- 1 yıl
Evet çok farklı
- 1 yıl
Biraz daha stratejik davranmalısın
- 1 yıl
Nasıl ama
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılvazgeçmez
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Asla gecmez
20 Yorumla
1 yılkonuya göre değişir bence
11 Yorumla- 1 yıl
Evet bu da farklı bakış açısı
1 yılGeçebilir.
010 Yorumla- 1 yıl
Neden?
- 1 yıl
Edebi, adabı, saygıyı aşan şeyler varsa bunlar sevginin temelini oluşturan unsurlardır.
- 1 yıl
Doğru söylüyorsun
- 1 yıl
Kaldı ki bu devirde herkesin gururu ve benciliği herşeyin önünde gelirken ve bana göre daha sevmek nedir bilmezken bunu yaşadığını zannederse çok basit bir şekilde yaşanabilecek şey bu
- 1 yıl
Dört yıllık ilişkim vardı biraz kötü bitti mesela halbuki çok seviyorduk çok aşıktık karşı taraf bitirdi barışmak istemedi vazgeçtim dedi banada allaha emanet ol hoşçakal demek düştü
- 1 yıl
ayrıl barışı 10 yıl ilişkim bitti zamanında aşkı sevmeyi bilmeden yaşamak cahillik diyorum kendimce manasını araştırınca çok uzakmışız bu duygulara... Aslını bilince karşında da bileni bulmak çok zorlaşıyor. Hayırlısı değilse uzak olsun zaten
- 1 yıl
Bazen ne kadar istesen olmuyor ne kadar çabalasan olmuyor belkide hayırlı değil bunu bilip bilmeden üzülüp yıpranıyorsun
- 1 yıl
Kesinlikle, aslında anlamı neydi dediğin şeyleri aslında bilmediğini farkettiğinde olgunlaşıyorsun ve doğruyu öğrenip ona göre yaşıyorsun
- 1 yıl
Kesinlikle öyle bazen de bazı şeyleri yaşamadan öğrenemiyorsun
- 1 yıl
maalesef ki öyle acı ama sağlam tecrübe
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılVazgeçmez..
01 Yorumla- 1 yıl
Bencede vazgeçmez seviyosan eğer her şeyi göze alırsın
- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
1 yılGeçer neden geçmesin
08 Yorumla- 1 yıl
Neden geçer sevmediği için mi
- 1 yıl
Sevgi zamanla oluşur ilk bakışta etki arzu istek sonra sevgi olmayabilir
- 1 yıl
Seven erkek vazgeçmez
- 1 yıl
sevmek zamanla olur sevgi ilk görüşte olmaz emin ol sevgi ile hoşlanmayı ayırt edin
- 1 yıl
Dört yıllık ilişkim vardı
- 1 yıl
yani bilemiyorum demekki aranızda eksik olan ya da bağların kopmasına neden olan hareketler var
- 1 yıl
İliskimiz biraz kötü bitti belki o yüzden barışamadık
- 1 yıl
Dediğim gibi bşr şeylerin eksikliği
1 yılGecmez bence
010 Yorumla- 1 yıl
Bencede vazgeçmez eğer vazgeçiyorsa gerçekten sevmemiştir
- 1 yıl
Tek bir sebebi vardır ailesi istemezse
- 1 yıl
Ailesel öyle bir durum yoktu
- 1 yıl
Anladım seven adam kadın istemese bile saatlere onu görmek için elinden geleni yapar
- 1 yıl
Ayrılık üzerine üç ay geçtikten sonra üç ay da vazgeçmek uzun bi süre mi
- 1 yıl
Yıllar geçse unutamaz onu gördüğünde hafıza yine herete geçer çünkü sevmis
- 1 yıl
Ben istedim o artık istemiyorum vazgeçtim dedi
- 1 yıl
Yani sevmiyomus
- 1 yıl
Anlayamadım sevip sevmediğini benden bu kadar kolay vazgeçebileceğini düşünmemiştim
- 1 yıl
İnsanlar işte birsey diyemessin
Evet
011 Yorumla- 1 yıl
Erkek çaba göstermeyip savaşmayıp öylece vazgeçiyorsa
- 1 yıl
Ben istedim her şeyi göze alabileceğimide söyledim vazgeçmediğimi söyledim ama o bana ben artık istemiyorum vazgeçtim senden dedi
- 1 yıl
En başından beridir tabiki ayrılık üzerine üç ay oldu ben onun ufak tefek hatalarını göz ardı edebilmiştim çok sevdiğim için ama o aynı şekilde yapamadı üç aylık süreçte çok düşündüğünü söyledi ve artık istemiyorum dedi
- 1 yıl
Ben kendimi açıklamaya ifade etmeye çalışıyordum o inanmıyordu mesela bana beni bi süre yalnız bırak diyordu anlayışla karşılayıp saygı duyup yalnız bırakıyordum yine geliyordu konuşuyorduk bana hiç yazmadın aramadın hep benim yazmamı bekliyorsun diyordu ama halbuki beni yalnız bırak konuşmayalım diyordu ee ben nasıl yaklaşabilirim
1 yılVazgeçtik zamanında
05 Yorumla- 1 yıl
Neden vazgeçtin
- 1 yıl
İstemedi ondan olmuyorsa uğraşmanın anlamı yok zaten bi yere kadar uğraşır insan devam edemez zaten canım girer
- 1 yıl
Mesela ben istiyordum o istemediğini söyledi ve vazgeçti benden
- 1 yıl
Tamda böyle oluyor zamanla unutuluyor kimse vazgeçilmez değil sonuçta sadece zamana ihtiyaç var işte
- 1 yıl
Yeterince zamana verilmemişse
1 yılVazgeçmez
01 Yorumla- 1 yıl
Bencede
1 yılBence geçmez
05 Yorumla- 1 yıl
Vazgeçiyorsa sevgisi gerçek değildir bence
- 1 yıl
Ayrıldığım eski sevgilim 2 send geçmesine rağmen hala vazgeçmedi
- 1 yıl
Neden affetmiyorsun
- 1 yıl
Hatası yok onun aslında ama olmazlar var
- 1 yıl
Anlıyorum bazı şeyler aşılamıyor
1 yılVazgeçer
02 Yorumla- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Vazgeçmek güzel Başlangıçlara neden olur
Hayır vazgeçmez
02 Yorumla- 1 yıl
Bencede vazgeçmez gerçek aşk ve sevgi her şeyi göze alabilmeli
Geçer
01 Yorumla- 1 yıl
Neden
Vazgeçmeli miyim peki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılyaw he bekleyen birey beyanı
00 Yorumla
1 yılVazgeçer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGeçmez bence sence
03 Yorumla- 1 yıl
Bencede vazgeçmez
Cevap sahibi1 yılSen vazgeçer miydin
- 1 yıl
Vazgeçmezdim aşk ne olursa olsun her şeyi göze alabilmektir bir yandan savaşabilmektir vazgeçen korkaktır ve gerçek sevgisi yoktur
1 yılHayır
10 Yorumla
1 yılHayır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSelam tatlım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem