Çoğu erkek kapalı kızlarla sevgili olmak istemiyo acaba bu nedenden dolayı mı (cnslk) istemiyorsunuz? Bende kapalıyım ama tesettür şeklinde değilim malleseff. Aslında açılmak istiyorum ama ailem çok muhafazakar. Bundan dolayı bende sportif giyinen bir tarzım var daha çok. 22 yaşındayım bide. Ama seviyorum bu şekilde giyinmeyi yinede. Benim gibi giyinen bir kız görünce ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Merhaba tatlım erkeklerin kapalı kızları tercih etmeme nedenleri kişiden kişiye değişebilir ve bu tercihler genellikle kişisel deneyimler, kültürel normlar, inançlar ve beklentilerle şekillenir. Ancak bazı yaygın nedenler şunlar olabilir:
1) Fiziksel Çekicilik Algısı
Bazı erkekler, kapalı kızlarla ilgili fiziksel çekicilik konusunda önyargılı olabilir. Örneğin, saç veya vücut hatlarının daha az görünmesi, bazıları için çekiciliği azaltıcı bir faktör olarak algılanabilir. Medya ve toplumsal güzellik standartları, açık saçlı veya daha özgür görünen kadınları ön plana çıkardığı için bu durum bazı erkeklerin tercihlerini etkileyebilir.
2) Yaşam Tarzı Farklılıkları
Kapalı bir kadının yaşam tarzı, inançları ve değerleri, bazı erkeklerin kendi yaşam tarzlarıyla uyumlu olmayabilir. Örneğin, daha seküler bir yaşam tarzını benimseyen erkekler, kapalı bir kadınla ortak nokta bulmakta zorlanabilir. Sosyal aktiviteler, giyim tarzı veya eğlence anlayışı gibi konularda farklılıklar, ilişkiyi zorlaştırabilir.
3) Önyargılar ve Stereotipler
Toplumda kapalı kadınlarla ilgili bazı önyargılar olabilir. Örneğin, kapalı kadınlar daha muhafazakârdır veya kapalı kadınlar daha az özgürdür gibi düşünceler, bazı erkeklerin kapalı kızlara karşı mesafeli durmasına neden olabilir. Bu tür önyargılar, kişisel deneyimlerle değişebilir, ancak bazı erkekler bu tür düşünceleri sorgulamadan benimseyebilir.
4) İletişim ve Flört Süreci
Bazı erkekler, kapalı kadınlarla flört etme veya iletişim kurma konusunda kendilerini rahat hissetmeyebilir. Örneğin, kapalı bir kadının daha ciddi veya mesafeli durduğunu düşünebilirler. Ayrıca, kapalı bir kadının flört sürecinde daha temkinli davranması, bazı erkekler için ilişkiyi başlatmayı zorlaştırabilir.
5) Toplumsal ve Kültürel Baskılar
Bazı erkekler, çevrelerindeki insanların arkadaş, aile veya toplumun kapalı bir kadınla birlikte olmalarına nasıl tepki vereceğini düşünerek tercihlerini etkileyebilir. Özellikle daha seküler çevrelerde, kapalı bir kadınla birlikte olmak, bazı erkekler için uyumsuz veya farklı görünebilir.
6) Kişisel Deneyimler
Bazı erkekler, geçmişte kapalı bir kadınla yaşadıkları olumsuz deneyimler nedeniyle bu tür ilişkilere mesafeli yaklaşabilir. Örneğin, daha önce yaşadıkları bir ilişkide uyum sorunları yaşamışlarsa, bu durum gelecekteki tercihlerini etkileyebilir.
7) Dini ve İdeolojik Farklılıklar
Bazı erkekler, kapalı bir kadının dini inançlarını veya yaşam tarzını kendi inançlarıyla uyumlu bulmayabilir. Özellikle dindar olmayan erkekler, kapalı bir kadınla uzun vadeli bir ilişki kurmayı düşünmeyebilir.
Önemli Not:
Bu nedenler genelleme yapılarak yazılmıştır ve her erkek için geçerli değildir. Her insanın tercihleri ve beklentileri farklıdır. Ayrıca, kapalı kadınların da kendilerine özgü güzellikleri, değerleri ve çekicilikleri vardır. Önemli olan, her iki tarafın da birbirini anlaması, saygı duyması ve ortak bir yaşam tarzı oluşturabilmeleridir ❤️
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılİnsanları genel olarak kapalı veya açık diye ayırmam, yargılamam ve ahlaki değerlerin bireysel olduğunu bunun giyim kuşamla çok da alakası olmadığını bilecek yaşlardayım. Tabiki herkesin giyim kuşam, davranış için bir toleransı vardır o başka bir konu.
Bir insan sırf kapalı diye sevilmez yargısı doğru değil yani niye sevilmesin nihayetinde beğeniyorsan, kafan uyuşuyorsa tamamdır. Kapalı kadınlar şunu bunu yapmaz diye bir durum yok bu dinin gerekliliğidir evet ama zaten çoğu kapalının böyle olmadığını birçok erkek de gayet iyi biliyor.
Anladığım kadarıyla sen de aile zoruyla kapalısın ama bu tip şeylerde aileler farkında olmasa da aslında dini yapıya zarar veriyorlar çünkü yarın birgün sağda solda seni birisiyle fazla samimi görse milletin aklından geçen şey senin şahsın değil tesettür ne hallere düştü oluyor bu yüzden ben dindar birisi olmasam da eğer içten gelinmiyorsa kapanılmaması gerektiğini aksi takdirde inanca zarar verdiği düşüncesindeyim.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
1 yılTürbanlı bir kızla sevgili olamazsın. Cinsel ilişkiye girmediğin kız sevgilin değildir o ana kadar. Çok kafa yapısı uyuşmazlığı olur türbanlı biriyle. Anlaşabileceğimizi sanmıyorum. Bir tane türbanlı kızla konuşuyordum kütüphanede. Babası kızı almaya geliyordu ve kontrolcüydü kız üzerinde. Ben bu kızla hiçbir şey yapamam ki. Uğraşmak bile istemedim vazgeçtim hemen
00 Yorumla
Ben kapalı bazı kadınları çok çekici buluyorum ama cinsellik mevzusunun problem olacağını düşünür diye pek yanaşmıyorum açıkcası yoksa gayet çekici kadınlar var bende direkt tanışıp sevişelim gibi bir düşüncem yok ama sevgili olduğum kişiyle sevişmek isterim yani.
05 Yorumla
Soran1 yılKapalılar da sevişiyo
Soran1 yılHahahahahhahahah belli eder bencee
Soran1 yılEvet kapalıyım dhdjdjdk
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
141Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Kapalı kızın sevgili yapmasını doğru bulmuyorum, görmüyorum! 😅
Farz için kapanan kadını severim tarz için değil!
Farz için kapanan kadının da sevgili yapması saçma!10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılTemiz istiyorlar kendince ama bilmiyorlar ki o örtüyle alakalı değil günün sonunda herkes kendi gibi biriyle oluyor hayatın adaleti
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Tam tersi çoğu kapalı istiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİstediğim fantezileri bu kızla yapabilir miyim acaba diye düşünüyor olabilir. Ben 1 kere kapalı bir kızla birlikte olmuştum. Anal yaptık , vajinadan olsun dedim ama ilerdeki kocama ayıp olmasın demişti. Gerçekten çok güzel bir kızdı. Ben sevgili olmam ama kapalı kızlarla da cinsellik yaşarım sıkıntı yok yani.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDürüst konuşmak gerekirse bende kapalı istiyorum kişisel olarak ilk olarak namus meselesi şimdi bak bu işler insanın içindedir ona bakarsak benim ailemde açık ama Allah’a şükür öyle bir sıkıntı yok sadece kapalı oldumu azıcık daha böyle garanti oluyor gibi bir şey sen anladın ikinci olarak temiz olmaları ve üçüncü olarak ekstra güzel olmaları yani açık halde güzel olamayanlar varken kapalı güzeller veli nimet gibi birşeyler ahshahshsh
00 Yorumla
1 yılBen senin tarzını tam anlamasam da tahmin edebiliyorum. Spor yaan kendi vücuduna dikkat eden birisi isen, senin tarzını beğeniyorum. Ama sana ne derece yakışır bilmiyorum. Giyim tarzından önce benim sevgili olmak için başka kriterlerim var tabi orası ayrı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Görseli olsaydı yorumumu yapardım. Erkekler kapalı kız neden tercih etmezler? Çünkü burada da görüp duyduklarımıza göre, Özgür ve kendi kafasına göre takılan. Birlikte cinsellik yaşayacak, ayrılma durumlarında başları ağrımayacak kızlar aranır.
Tesettür bu işi imkansız hale getiriyor. Onun için tercihen açık istenir. Haa adamın kimileri zaten seküler yapıdadır ki onlar da tesettürlüleri sevmezler. işin sonuna bakıldığında söylediğimdir
00 YorumlaKapalı kızlar daha güzel oluyor genelde yüz olarak filan bence öyle bir dezavantajları yok tercih edilmiyorsa başka bir sebep vardır he tabi farklı beklentileri olanlar eleniyor genelde de bu iyi bir şey değil mi bir kız için karşıdakinin niyeti belli olmuş oluyor yani
00 YorumlaAra form sevmem, ya açık olmalı ya da tesettürlü. Ara form giyen birini görünce anlamaya çalışırım ne yöne eğilimi var. Açılma ya da tesettür yönünde eğilimi varsa okey ama ondan azıcık bundan azıcık ne şiş yansın ne kebap diyorsa uzun süre gözlemlerim. Zira arada kalmış insanların psikolojiken dengesiz olma ihtimali var. Dengeliyse bir şansı o zaman veririm.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Geleceğimdeki hayallerime ters düşmesi nedeniyle tercih sebebim değil. Klasik arabayla Türkiye turundan sonra Avrupa'yı gezmek istiyorum. Avrupalıların kapalılara iyi davranmadığını düşünmekteyim. (Gurbetçiler kapsam dışı) Bu yüzden içimde öyle bir terslik var. Sanki kapalı sevgiliyi/eşi Kapıkule'ye bırakıp Avrupa'ya tek başıma gidesim geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYoo ben asil kapali istiyom. Dini açıdan kendime daha yakin ve uygun goruyom kendim de ibadetinde olan birisi oldugum için kendim gibi bunlara uyan değer verip onemseyen biriyle evlenmek isterim beraber yapalım bunları vs benim hayalim isteğim budur..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen kendi şahsım adına böyle yaşayan insanların kendi tercihidir saygı duyarım, ancak kesinlikle açık ve sekuler bir kadın isterim çünkü benim dini bir inancım yok dolayısıyla iliskimi kendi düşüncelerime ve dünya gorusume benzer bir alanda şekillendirmek isterim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılBir insan neden kapanır? Hani erkekler yaklasmasın uzak dursun diye , ben mi yanlış biliyorum yoksa
43 Yorumla
Soran1 yılBen açılmak istiyorum ama sanırım okumadın ailem yüzünden açılamıyorum
- 1 yıl
Senın ne isteyip istemediğinin önemi yok. Soru başlığına cevap verdim ya hani?
Soran1 yılOnunla birlikte altta açıklama yaptıım
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler eğlence için açık evlilik için tesettürlü kız tercih eder.
Sana kapalı kız tercih etmediğimizi kim söyledi?
O gördüğün açık kızlarla gezen erkekler o kızlara travma yaşatıp bırakıyor. Erkeklerin adı o yüzden kötüye çıkıyor. Kapalı, tesettürlü kız candır.
010 Yorumla- 1 yıl
burada değişik değişik manipüle cumleleri kurma bu ülkede açık kadinla evlenen onca erkek var. Ve sen kalkmış biz egleniyorruz diyorsun acikalrla sen kendinle başka erkekleri bir tutma önce her erkek senin gibi tuaf ve gerveksiz bir düşüncede değil.
Cevap sahibi1 yıl@Papatyaadası Önce böyle konuşur sonra giyimime karışıyor diye ağlarsınız. Sağlıklı hiç bir erkek değer verdiği kadını başka erkeklerin görmesini istemez. Çağdaşlık gazeli okuma bana bir erkek olarak kadınlara nasıl baktığımız belli.
- 1 yıl
sizler kadınların sizi aldatmasindan korktugunuz için namuslarini sizin o psikolojilerinizin bozulmaması için saklanmasına o kdar muhtacsinizki oyuzden öyle bakıyorsunuz acizce. Acizce bakıyorsunuz. Anladınız mı. O ldar korkuyorsunuzki kadınların hayatlarında başka erkek olmuş olmasından kendinizle kıyaslama aldınız diye. Ozguveniniz için haklisniz bizlerin namusuna muhatcsiniz. Giyim tarizmiza. Falan xhjdjdjd ama kusura bakma ama sen buralarda kadınlarla konuşurken bu kdar muhafakazarlik taslama baya eğrelti duruyor cunki.
Cevap sahibi1 yıl@Papatyaadası Muhafazakar mı? Okuduğunu anlamıyor musun? Biz kadınlara cinsel obje gibi görüp ona göre bakıyoruz diyorum. Yani ben hatları belli bir kadını görünce o kadını seks pozisyonlarında hayal ediyorum. Önce okuduğunu anla sonra yaz. Bu arada bütün erkekler aşağı yukarı aynı şeyleri düşünürüz. Bütün erkekler senin gibi değil yazıp 2 gün sonra bütün erkekler aynı yazacaksın onuda peşin peşin yazayım.
- 1 yıl
Sen git tedavini ol
Cevap sahibi1 yıl@Papatyaadası Senin ceyin berrahını öperim ben 👍 seninde tedaviye ihtiyacın varsa tedavi ederim.
- 1 yıl
Firatinda namussuzluk var diyenoyorsunuz tanı opneler falan ancak ya.. vsaklasirsin böyle
Cevap sahibi1 yıl@Papatyaadası Yavrum sen iste yeter ki seve seve fıtratında namussuzluk var derim ama şimdi tanımadan direk demedim. Madem fıtratında var namussuzluk o zaman biz hiç anlaşamayız.
- 1 yıl
Git ananla anlaş.
Cevap sahibi1 yıl@Papatyaadası Ne kadarda elegant birisin.
1 yılkimse kapalı açık ayrımı yapmıyor yapanlar nadir
kapalılarda yasıyor ayrıca kapalı olup bazıları ilişkide sıkıcı cekingen sıcak kanlı olmuyor onları istemiyorlar tamamen sana baglı bu istenilip istenilmeme10 Yorumla
1 yılTesettür dışı bir kapalılık o kadar itici görünüyor ki bence kızlar bunun farkında değil. Muhafazakar biri olarak ağır başlı açığı tercih ederim. Başa bağlanan bir örtüden ibaret olmamalı tesettür. Dürüst cevaptır bu kötü niyet değildir. Sahte masalları duymaktan çok daha faydalıdır. İnşallah halimizi düzeltiriz.
20 Yorumla
1 yılBen kapalı kadınları da aşırı çekici bulmuştum. Yani bunun açığı kapalısı yok ki. Göreceli bir durum olsa da her açık olan kadınlar da beğenilmiyor zaten. Bu kadar karamsar olma ve kısmetin belki gelir, seni bulur. Böyle düşün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBenim karşıma gelenler kapalı olduğun için daha memnun var hatta özellikle belirtiyorlar kapalı olman beni daha çok mutlu etti diye.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Ben sevgili olmak ciddi bir şey yaşamak isterdim, eğer zeki ve dominant bir yapısı varsa birde, çünkü saf koyun sorgulamayan biri bile kendimi düşünemiyorum yoksa dini hiç önemli değil.
00 Yorumla
1 yılBen kapalı açık diye bir ayrım yapmıyorum ama cinsellik konusunu açık açık konuşmak isterim bir ilişki sırasında. Ve kapalı kızlar bu konuda biraz utangaç olabiliyorlar anladığım kadarıyla
00 Yorumla
1 yılTatlı, şirin, cana yakın dinini tanıyandır, erkeğe ihtiyacı olandır (isteklidir), kendini belli edemez. Bunları düşünerek konuşmalı. Ki ben böyleyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKadının kalitesinden anlayan erkek , tesettürlü hatun tercih eder. Onlar, kaliteli giyinir, bakımı diksiyonu fazlasıyla sağlam vee herkesın gorupte ulasamadığı manken fıstıklar.. özeller
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. yiooo öyle bişey yok ki kapalı kızların hepsi sek. s yapıyo.. ondan istiyo erkekler. hem sek. s te uyumlu olurlar kapalı kızlar.
01 Yorumla
Soran1 yılBunu nerden biliyosun dhdjdj
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Önemli olan etkileşim. Kapalı açık önemli değil. Begendiysem belli ederim. Karşılık görürsem atağa geçerim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı. Mesele kapalı ya da acık olma olayı değil aslında. Özellikle tercih edenlerin sayısı az yani gönül bu büyük konuşmamak lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Kapalı kızla sevgili olurdum ancak cinsellik yaşamayı kabul ederse. Çoğu kabul etmeyeceği için zor iş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. Bence yeter çevirip çevirip aynı soru bok mu var bu kapalı kızlarda ya? Bu nedir arkadaş her kadın aynı soruyor soruyor bence yeter artık!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılAdı üstünde Kapalı olduğu için Kapalı olduğu için neyine bakacam neyinden etkilenecem ki.. yanına gideyim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Demek ki tercih meselesi aslında tesettürlü olmak geleneksel bir şık giyim aksesuarı biraz öyle bir durum kapanmak
00 Yorumla
1 yılBende kapalı kadınları tercih ederim.
Çünkü onlar candır benim için.
Açıkları tercih etmiyorum.00 YorumlaErkekler bungalovda gününü gün edip sonra ailesinin bulduğu kapalı kıza kalıyorlar. Türk aile yapısının geneli böyle.
00 YorumlaAsıl senin gibi sportif giyinenleri seviyorlar tesettürlü olanların hassasiyeti çok diye yanaşmıyorlar
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır aslında emin ol kapalı bir kadının açık kızdan daha güzel yüz güzelliğine sahip olduklarının farkındasın demi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılValla kapalılar daha istekli oluyor cinselliğe bence yanlış bir algı bu 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKapalı kadınlardan hiç hoşlanmıyorum, dini sebep gösterek partnerini her türlü manipüle ediyorlar, yabancı kapalı kadını bile reddetmişliğim var, dini kesinlikle kullanıyorlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılAçık kapalı olması önrmli değil olgun beyin sahibi olsun yeterli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÇozgini bozmamanı tavsiye ederim bu ülkede sayıniz gerçekten az kimse kimsenin yerine hesap vermeyecek öbür âlemde bunuda hesaba kat her kes kendi yaptıklarının hesabını verecek bu dünya için öbür tarafı 🔥 ateşe atma derim
00 Yorumla
1 yılMakyajda varsa şeytan görmüş gibi oluyorum ben ister istemez tiksinç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. Benim kapalı kadınlar daha çok hoşuma gidiyor neden bilmiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kapalı kadınlar da çekici olabiliyor. Ben öyle bi ayrıma girmem.
00 YorumlaErkekler derken neden genelleme yaptığını anlayamadım herkesin göz zevki ayrıdır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. koyu müslümanlar sadece kapalı tercih ediyor zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Yanlış düşünüyorsun o şekılde ayırt edenler sadece cnsellık ıcın buluyolar
00 Yorumlabenim biraz libidomu yükseltiyor aslında kapalı kadınlar hele modern türbanlılar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Kim diyor sevmiyor diye? Bibde sunu sorayim o konu (cnslk) icin gelsinler istiyorsun
00 Yorumla
1 yılKapalı açık diye ayırt etmem ben sevmem lazım sevilmek lazım
00 Yorumla
1 yılŞimdiki aklım olsa kapalı kadınla evlenirdim
00 Yorumla
1 yılAksine çok istekli oluyorsunuz. Keşke olsa da yesek 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
1 yılTercihim değil, isteyen içinde saygı duyarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılalakası yok. kapalı kız güzelse peşinde koşan olur. açık kapalı diye cinsel açlığın nirvanasını yaşayan bu milletin erkekleri ayrım yapmıyor.. yeterki kız olsun..
00 YorumlaBu kız eğlenilecek birisi değil evlenilecek birisi diyet düşünüyor insanlar galiba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılKriter önemli bide çekim enerji ne giydiğin çoğu erkek için önemli bile degil
00 Yorumla Görmeden bilinmez o bir gerçek ama modern kapalılar tarzındamı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılDüşünce yapısına göre değişiklik gösteriyor o durum cinsellikle alakası yok
00 Yorumla Erkekler deyip genelleme yapma.
Ben şahsen tesettürden yanayım ve tesettürü destekliyorum...00 Yorumla
1 yılKapalı veya açık diye ayırt etmem insan olsun karakterli olsun
00 YorumlaKapalı beni güzel hisetiyor yakın hisediyorum cunki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılateşli oluyorlar, daha temizler ve daha oynaklar :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılKafa yapılarına uymadığı içindir, bazı kesiminde kapalı olmayan kızları istememesi gibi.
00 Yorumla Güzelliği varsa fark etmez, genelde görünmediklerinden yalnızlar
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Devamını Gör(140)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026