Az önce kapalı oldugun için reddedildim bu konu hakkında ne düşünüyosunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İki gruba ayrılır... Birincisi gerçekten islam dinine düşmanlık derecesinde nefreti olanlar ki bunlar azınlıktadır. İkincisi ise yani bu başörtüsüne karşı önyargılı olanlar gerçek çoğunluk sadece ve sadece çevrelerinden gelecek tepkilerden dolayı istemezler.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya allahaşkına ne kadar salaksınız ya bu sorular ciddi mi soruluyor ya , salağın biri ret etti diye kapalilari niye ret ediyorsunuz beyler ne alaka ya bi kendinize gelin bi durun düşünün ya.. tipini beğenmez karekterini beğenmez ne bilryim elektirik alamaz ret eder ne alaka açıkla kapalılıkla ya aklimin ucundan geçmez böyle birşey töbe töbe... gidip gidip bişiler yaşayip yok erkekler niye boyle der yok niye böyle yapar bi sorgulamayin genele maâl etmeyin
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
63Cevap
+1 yıl
Kapalıların bana göre %90 itici ve iğrenç olduğundan fazla arkadaşlık etmiyorum :)
Not:İmam hatip de gördüklerimden sonra veya çoğu kapalıyla ilişki yaşadığımdan net tecrübemdir.
Örtünün altında baskılanmış duygularını görseniz bir sözünüze Tanrıya bile inkar ederler o denliler.10 YorumlaKendi hayat tarzına uymuyordur, çatışmalı bir ilişki yaşamak istemiyordur, istekleri ve hedefleri başkadır. Olabilir çok normal bir durum.
50 Yorumla
+1 yılHayata bakış açıları çok farklı, kendilerini genelde geliştirmemiş, sadece din konusunda bilgileri oluyorlar. Pek kültürlü oldukları ve hobilerinin oldukları da söylenemez.
21 Yorumla- +1 yıl
Bunu söyleyen de yürüyen cinsellik jsshsh kültürlü olmayı tesettürlü olmakla nasıl bağdaştırdiniz inanılmaz? Aksine İslam dinini bilmek için pek çok konuya hâkim olmak gerekiyor hukuk, bilim , sanat... İslam'ın ilk emri ikra dir Kur'an ilme teşvik etmiştik. tarihten bu yana işinin ehli olanlar müslüman olanlardir. İbni Sinan'ın eseri Avrupa'da ders kitabı olarak okutuluyor?
Bende dahil kapalı çoğu kızın açıklardan daha güzel ve cekici olduğunu bilmiyorlar yazık..
561 Yorumla- +1 yıl
Guzel ve cekiciliginizi goremiyoruz ki
- +1 yıl
Kapali olmanın amacı çekici olmamak ztn
- +1 yıl
Çok da mutevazisin
- +1 yıl
@asosyal_berduss tamam ama açık görünce fikriniz degişecek.
- +1 yıl
@MaviiAy1 bu konuyu burdan tartismayalim istersen. Yazabilirsin
- +1 yıl
@maviiay1 sen cidden kapalıları kötü gosteriyosun yok açık görün yok daha çekici aklını alırım bak senin orr
- +1 yıl
@asosyal_berduss yok istemez.
- +1 yıl
Zaten bu arkadas kapanmak icin kapanmis bence, ruhu aciklardan daha acik...
- +1 yıl
Tc kızı = abartı ego.
- +1 yıl
@asosyal_berduss herkesin kendi kararı ben kapali olanlar ruhuda kapali olmalı demiyorum benim anamda kapali benim asabımı bozmasin sonra bütün kapalılar aynı diyolar ister sonra açılır yine kapanır hayat onun şu an yaptığı bildiğin orrr luk yanj
- +1 yıl
@Tripkolic18 orasi oyle haklisin. Sozum meclisten disari. Neyse ugrasmaya degmez kimseyle
- +1 yıl
@maviiay1 ısırırım bak
- +1 yıl
@Tripkolic18 kizlar sakinn🙂
- +1 yıl
@maviiay1 istanbuldaysan özelden adres atiiyosun hemen sen kimse ağzınızı yırtarım diyosun a. mcik
- +1 yıl
@asosyal_berduss sen bi aynadan tipine baksana habeş maymununa benziyorsun aynı QKXMSMDJWKDKWKDKWMWMDN
- +1 yıl
@MaviiAy1 ahahahahah tipik kezo havalari
- +1 yıl
@asosyal_berduss beyinsiz az ötede kudurr
- +1 yıl
@MaviiAy1 aptal Tc kizi seni dkdjxlxkskxk
- +1 yıl
Tripkolic e laf yok çükünü keserim
- +1 yıl
@YürüyenCinsеllik dur be kardeşim sende arada beni götürme derdindesin
- +1 yıl
@Tripkolic18 kapalı olmak mı suç? Kapalılar asevemiyor mu? Ve ya sevilemiyor mu? Ayrıcalık ne? Tabiri caizse açıklara or*spi diyorlardı bak doğru çıktı
- +1 yıl
@Tripkolic18 Ne götürücem kız seni. Bohçanı hazırla gel beni uğraştırma.
- +1 yıl
@Göksunuz__ Sen ne diyosun soyunuzu engelliyorum
- +1 yıl
@asosyal_berduss aptal suriyeli seni
- +1 yıl
@Göksunuz__ Ahahahahaha suriyeli degilim. Türküm. Ne malsin
- +1 yıl
Canomm seni yalnız bırakır mıyım heç😂
- +1 yıl
@Tripkolic18 korkak şempaze😂😂
- +1 yıl
@asosyal_berduss la mal pp suriyeli bir evlat oldugunu sesiyo😂 neyse türk olsan neye yarar ki gram beynin yok. Maymun seni😂 git güzellik salonuna falan estetik yap yoksa maymun diye hitap edecekler amndaowjd
- +1 yıl
@Göksunuz__ Ahahahahahaha hic gulecegim yoktu bu kadar aciz olmayin, insanlari dis gorunusuyle yargilayan aptal ordusu sizi skskdjdkdk
- +1 yıl
@asosyal_berduss ahhahaha şimdi düşünüyorum da maymunlar çok güzel sen bir maymun kadar olamazsın hamam böceği kahpesiiiii😂😂😂
- +1 yıl
Kanka maymunlar ne kadar güzel olabilir ki? PP DE ORANGUTAN VAR😂 ALLAHIN ABAZASIII
- +1 yıl
@Göksunuz__ sifir iq var ama yine de kendini bir boktan sayiyorsun ya. Aminakoyayim iste o dusuncelerinin 😂 Allahin ucubesi, ac kopek seni biraz daha konus sen susmazsin zilli f*hise seni
- +1 yıl
@asosyal_berduss düzgün konuş lan kıza abaza pezevenkkk havlama
- +1 yıl
Ulan yanik orsplar sizle mi duzgun konusucam allahin ac kopekleri sabahtan beri herkese kufur ediyonuz
- +1 yıl
@asosyal_berduss VOFDIUEUWSYYSSUJDJJSBZZH GÖKTEENNNNN ŞEREFSİZZZZZZZ YAĞIYORRRRRR git anana bacına şöyle bunları göt deliği😂 gerçi bir delik bile olamazzzzzsın
- +1 yıl
@asosyal_berduss kudurrrr köpeeeekkk
- +1 yıl
@asosyal_berduss yas 24 beyin IQ sü -1 devam et bacımmmm
- +1 yıl
Ahajsjdkdhskdjdkjd iki tane kezbanla laf yarisina giremem, sizi bilen biliyor zaten aminakoydugumun orsplari sizi. Hadi gidin baska erkeklerin altina kapali orsplar sizi. Madem kapaliliginiza laf ettirmezsiniz bu kufurleri neden edersiniz? Edepsizler sizi
- +1 yıl
@asosyal_berduss seniiiin belanı sikeyiiiim
- +1 yıl
@asosyal_berduss edepsiz sensin piçserefsiz kezban anandır orrrosspuu çoçuğu
- +1 yıl
Ahahahahshsh kaliteli orspusunuz hakikaten hakkini veriyorsunuz ikinizde kapali orspular sizii kudurunnnnn
- +1 yıl
@asosyal_berduss kişiliğimizi savunmak suç mu oldu? Birde adam diyoruz demi size ama sen değilsin sen adam dahi olamazsınnnn Şerefsiz top. Anan kızlara böyle mi davranmanı öğrettiiii arkadaşım
- +1 yıl
Engeli açtım engelledim diye nasil saydırmış orrlar
- +1 yıl
Sizin 2 veled olduğunuzu o kadar iyi biliyorum ki büyüyüp de gelin
- +1 yıl
@Tripkolic18 yalqk köpek seni kimin itisiiiin oooooorosssssspiii
Bakımsız olduğu için reddettiğim çok olmuştur...
Kapalı diye olmadı vallaha...
Öyle geleni görsem halı bile sererdim.. 😁04 Yorumla
Soran+1 yılBakımlı olsa kabul ederdin yanii
- +1 yıl
Açık kapalı ayırt etmeden... Bakımsız kadınları reddetmişimdir zaten hep... Kapalı olupta babaannem gibi gezen kadınlarada karşıyım😂.. Kadın önce bakımlı olucak... Taktığın eşarbı makyajın bir parçası gibi düşün... erkeğinde sakalı var yani... Sakallı diye reddedilen erkekte vardır muhakkak.. 😂
Soran+1 yılFarklı bir bakış açısı
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence büyük saçmalık 👍 Şahsen seni yaşın küçük olduğu için reddederdim. Kapalılarında nefsi var, sen boşver arayışa devam et. Altının değerini kuyumcu bilir, hurdacı Ne anlar altından?
00 Yorumla
+1 yılKapalı açık farketmez.
Armut güzel kızı affetmez.
Bunun kapalı açık olmakla zerre alakası yok.
At bakıyim resminj012 Yorumla
Soran+1 yılResim ne alaka?
- +1 yıl
Yorumlayım
Soran+1 yılSana mi kalmis kardesim yorumlamak
- +1 yıl
O zaman ne zirvaliyon
Soran+1 yılNe zirvalamasi malmisin be
- +1 yıl
Şş sakin ol yok bir şey
Soran+1 yılTamam knks sakinim
- +1 yıl
Kanka başbaşa konuşalım
Soran+1 yılBasbaşa?
- +1 yıl
Buradan değil yani, genel değil
Soran+1 yılTamam yaz
- +1 yıl
Gizli üyeye mi 😅
Tercih meselesi tamamen sevmiyorsa o tarz kızları tercih etmez
12 Yorumla
Soran+1 yılO tarz kızlar? Keske biz erkekleri secsek de tam olsa yeminle haksızlıklar uzerine kurulmus bi dunya ya
Tarzım değil, düşünceme, ideolojime ve yaşayış tarzıma tamamen zıt.. bu yüzden kapalı biriyle birliktelik düşünmem.
10 YorumlaKanka vallah bende redederdim kusura bakma açıl görelim saçlarının güzelliğini nude degil sonuçta ya
12 Yorumla
Soran+1 yılAaa malmisiniz siz ya dinden mi ciktiniz ben anlamadim yeminle dunyanin karanlik yuzusunuz ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalilik önceden deger görüyordu simdi her pisliği yapip sonra kapanıp ben temizim havasi veren hemcinslerin çoğaldı. Bundan dolayı olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılYok sanmıyorum ya
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Amacı sadece cinselliktir kapalı olunca bunu yapmayacağını düşünüp uptaşmak istememiştir hiç
10 Yorumla
+1 yılReddetme sebeplerim hiç bir zaman kişinin giyim tarzı olmadı bu ırkçılıktan farksız birşey benim gözümde.
00 YorumlaReddedenin amaci sapiklik sizde sapiklik kriterine uymadiginiz icindir.
00 Yorumla
+1 yılBirşey olmaz illaki allahtan korkusu olan biri çıkar karşına
00 YorumlaYadam tarzi uymaz diye olabilir, hepimiz insanız, iyi umutlarımız var, tarz uymazsa uyum zor
03 Yorumla
Soran+1 yılAma bu hakarettir yani yaptigi sey sacma
Soran+1 yılHaklıyım çünkü
+1 yılAksine kapalı bir eşim olmasını daha çok isterim konuşabilir miyiz
00 Yorumla
+1 yılO adamın kişiliğine bağlı birşey belki senden hoslanmiyordur belki aklında başka birisi vardır
00 Yorumla
+1 yılKapalılar vermez diye
133 Yorumla- +1 yıl
Mahahhsjahsjas
- +1 yıl
hajajssjxjshsjshshdjd kahkaha attim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi tercihi boşver seni gerçekten seven birini bul
00 Yorumla Sorun sadece kapalı olman mıydı emin misin buna? Beğenmemiş olamaz mı, bahanesi de kapalı olmandır belki.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bundan eminim kapalıyım dememin hemen ardindan bu sene biriyle konusmak istemiyorum yazdi bi de beni hic gormemisti
Soran+1 yılCok dogru dusunuyorsun arkadasim
Soran+1 yılPeki ailen nasil bir ailetydi kapaliliga karsi bi on yargilari mi vardi ozel degilse tabi soruyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKezban gibi olabiliyor ne lobidonuz yüksek ne aşka iyi bakarsınız o haram bu günah şu öyle bu böyle bakar durursunuz ona utan buna utan yok öpme yok etme yok guanh yok öf
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı , ince belli dolgun göğüsler her zaman favorimdir..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılskemedigi icin olabilir, sevn erkek az cunku bu zamanda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum ki, böyle bir şeyin var olduğunu bilmiyordum. Şaşırdım ve üzüldüm senin adına.
00 Yorumla
+1 yılBirak ya kendi kaybeder
33 Yorumla- +1 yıl
Kız nörüyon
- +1 yıl
@YürüyenCinsеllik ayy sitenin tipsizi gelmiş iyi sen napünn
- +1 yıl
Yakışıklısı diyecektin klavyen sürştü herhalde kızz
Kişisel tercih, seni reddetmeyecek birini bul şahsen benimde kapalı ilk tercihim olmuyor doğal şeyler bunlar.
00 Yorumla
+1 yılSadece kapalı oldugun için reddettiyse üzülme boşver hayır gelmezdi ondan zateb sana
01 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim ya insan bi degisik oluyor
+1 yılBen sürekli kapalı kızlarla çıkıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bana teklif et ben hemen kabul ederim. Benim hic kapali kız arkadaşım olmadı malesef :(
00 Yorumla
+1 yılmüslüman sevmem de istemem de
23 Yorumla
Soran+1 yılÖzürlüü
- +1 yıl
Aa ne kadar üzüldüm
Soran+1 yılCok salaksin olum of ya git kitap oku biraz cahill
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılLa hani türbanlıyı daha çok seviyordu bunlar
25 Yorumla- +1 yıl
Öyle daha çok seviyoruz a q 🤔
Soran+1 yılKapalı mı daha cok seversiniz?
- +1 yıl
Ben evet bu kişiden kişiye değişir
Soran+1 yılAfferin be sanaa
- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılKapalılık açıklık bir kriter değil benim için başka sebeplerden uzaklaşabilirim belki
00 YorumlaNeden red edelim ki ben kapalıları çok seviyorum çok hoşlar
00 YorumlaYok öyle bişii... sallama..
07 Yorumla
Soran+1 yılVar öyle bişii
Soran+1 yılVar ya
Soran+1 yılYasadım niye inanmıyosun
Soran+1 yılEvet saçma
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Belki hoslanmamistu senden kapalılıga baglama
01 Yorumla
Soran+1 yılIyi de yuzumu hic gormedi ve tanimiyo beni kapaliyim yazdiktan sonra hemen degisti cocuk anlamadim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcik olsan kabul mu edecekti? Sen istenmiyon bahaneyi kafandaki örtüde buluyon
019 Yorumla
Soran+1 yılHayir sacmalama cocuk beni gormedi bile kapaliyim yazdim sonra istemiyorum iliski faln yazdi ne anlamaliyim bundan
Cevap sahibi+1 yılYas 15 mi
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılTurbanli olupts kafasi çalışmayan insan çekilmiyor
Soran+1 yılBunun ne alakasi var yasimi sormanla
Cevap sahibi+1 yılBosuna nefes aliuosun
Soran+1 yılAy sen sanki çok dolusun mala bak ya ilk once bi kendine bak bu ne salaklık ya bi de sen kimsin bana hakaret ediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılOkudugunu anlamiyon
Soran+1 yılAnlıyorum bana boşsun anlamında bosuna nefes aliyosun dedin ben de bu yaniti verdim
Soran+1 yılBu arada anlamıyon degil anlamıyosun
Cevap sahibi+1 yılTurbanli olmasan kabul etcek miydi seni?
Soran+1 yılSimdi bak kardesim konu şu sana anlatiyim sen yorumla ben dershaneye gidiyorum o da ayni dershanede cocugu begendim cocuk iyi hos falan tamam mi sonra ben fake hesap acip bi arkadasa yazdim o arkadas da benim hoslandigim cocugun sinifinda ona yazdim dedim yazsam falan mi diye o da benim hoslandigim cocugu aramis demis ki biri senden hoslaniyor o da yazsin demis ama kimligimi hic belli etmedim sonra aksam yazdim iste hoslandigim cocuga biraz konustuk ben dedim ki tahmin et sence kimim falan diye o da tm sinifindansin yazdi ben de olabilir de olmaya da bilir yazdim sonra kapalisin dedi bende evet dedim sonra cocuk 5 dk sonra benim ders calismam gerek gibisinden yazdi bana konusmayalim dedi ben de ne anlayabilirim bundan hemen kapaliyim dememin ardindan bunu yazdi sence ne cikartmam gerek bundan?
Cevap sahibi+1 yılKapalılıkla alakadi yok.
Soran+1 yılEmin misin
Soran+1 yılBana biraz oyle geldi hatta biraz degil cogunlukla
Soran+1 yılAma hemen kapaliyim demenin ardindan bunu demesi de bunu gosterdi bana
Cevap sahibi+1 yılHic sevgolin oldu mu
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEttim de niye
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yoo aksine kabul ederim kim red ediyor ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılBi tane arkadaşım iste
+1 yılbende bilmiyorum ha kapalı ha açık ne fark eder
10 Yorumla
+1 yılBöylesi de mi varmış 😲
10 YorumlaBelki müslüman değildir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBende kapalı kız arıyom bana denk gelmemişsin sen
00 Yorumla
+1 yılCinselil olamayacağını düşünürler
00 Yorumla
+1 yılKanka kaç. Öyle adamı napcan ya
00 Yorumla
+1 yılKim reddediyormuş bu nasıl kafa.
00 Yorumla
+1 yılsalakmı o neler kacırdığını bir bilse
10 YorumlaTam tersi kapalı arıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılFotonu gorebilir miyim?
03 Yorumla
Soran+1 yılGöremezsin zaten hic bir zaman kro giyinen veya cok cirkinsin gibi ithamlarda bulunan birini de gormedim bana karsi cogu kizdan daha guzelim bence
- +1 yıl
Tamam tc kizi = yuruyen ego
Soran+1 yılKendim bunu soylemiyorum bu arada cogu kisi bana bunlari soyluyor
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Öyle mi yapıyormuşuz 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTercih meselesi açıkları reddedende var.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani musluman olmayan erkekler reddeder
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMusluman olan erkekte begenmedigi icin reddedebilir yani herkes herkesi sevecek diye birsey yok sirf kapalisin diyede kabul edecek veya etmeyecek degil boyle dusunme
Ne alaka bu ülkede toplumun çoğu kapalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Burada mi oldu?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılLan para yok para ne karı kızı :D
00 Yorumla
+1 yılBen kendi adima reddedilmicek ninettirnimettir
00 Yorumla
+1 yılBenimle arkadaş olurmusun
00 Yorumla
+1 yılÖyle miymiş
00 YorumlaSaçma bşsey yaa
00 Yorumla
+1 yılNe saçma kişiden kişiye göre değişir bu