+1 yılHer güzel kızın altında güzel bir EGO vardır ve bu ego biz erkekleri mahçup edebilir o yüzden çekiniriz
03 Yorumla
Soran+1 yılKız güzel değilse çekinmezsin yani? Burcu'n ne
- +1 yıl
Oğlak burcuyumda şimdi şöyle gerçek var çirkin olan kız yanlız olur
güzel olan kızın etrafında birsürü insan olur bu bir gerçek :D
Soran+1 yılEe yanı? Bana kalırsa ben pek güzel değilim yani saçımı falan toplarım okulda sonuçta okul yani. Ama çevremde erkek olsa da onlarla gezmekten hoşlanmam ızaklaştırırım
En İyi Cevaplar
1) Diğer erkeklerle takiliyorsa (sevgilisi ihtimali, kıskandıgi için...)
2) Kız çok artist havalı ise
3) Tersleyebilecegini düşündüğü için...(mütevazı olmaması vb)
4) Arkadaş çevrende kimseyi tanımıyorsa
5) Parası yoksa (Boşa masraf diye düşünebilir)
6) Çok zamanı yoksa
7) Daha önceden yaşadığı olaylardan dolayı çekiniyor olabilir. (Elinde sonunda uzulecem veya durup durmadık yere sebepsizce bırakacak gibi düşünebilir)
8) Asosyal olduğu için olabilir
9) mühendis olabilir :)
mümkün olduğunca tüm olasılıkları saymaya çalıştım. Bu saydiklarim herkez için geçerli değil tabi.
Bence karşı tarafa güven vermiyorsan olabilir012 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde mühendis adayıyız da neden sorun o :))
Soran+1 yılHmm anladım aslında guvenilmeyecek bir tip değilim. Ama nedense herkesle konusmasina rağmen benle konusurken mümkünn oldukça kaçmaya çalışıyor. Benim hoslandigimı mi sandı dicem ya da ben farkında olmadan bazen ciddi oluyorum ondan mi cekiniyor ikisi de cok zit seyler fakat hic bisi anlamadım :D büyük ihtimal bir kusurum oldu çünkü hoslandigimı biri olduğunda gider söylermis belki de bunun için bile muhabbeti ilerlemek lazım ama ben ilerletemedigim için belkide uzaklaştı. Cidden çok karmaşık erkekler :D ya da çapkın bir tip. Ama yapısında da sanki cekingenlik var ama belli etmemeye çalışıyor da olabilir.
Soran+1 yılMesela normalde geçen seneden tanışıyoruz. bu sene pek görmüyorum ama gördüğümde Merhaba diyorum bir gün yanında kız vardi ben de Merhaba demedim sence burdan hoslandigimi zannedebilir mi?
Soran+1 yılYani beni görünce gülüyor ama imkanı olsa konuşmamak için her şeyi yapıyor. ama mecburen konuşması gerekirse de gayet iyi konuşuyor. Hatta ben takılıyorum ve kısa cevaplar veriyorum.
- +1 yıl
yüksek ihtimal seni seviyor ve cekindigi için utaniyor. sen utanma ilgilen, iyi davran bir süre sonra sana alışir.
sinemaya gidelim mi beraber falan de hangi filmi seviyorsun flnnsor. tabi önceden vizyonda ki filmlere bak. xxx filme gidelim mi güzel diyorlar. bedava biletim var yanacak. tek gitmek istemiyorum. falan ckfjfjofhfk diye uzat iste
Soran+1 yılAhaha çok iyi plan :)) ama normalde sosyal biri herkesle muhabbeti var yani benden utan ması tuhaf değil mi
Soran+1 yılHii birde mesela benim hoslandigimı düşünse ama o hoslanmiyorsa ozaman nasıl davranir?
Soran+1 yılçok da üstüne düşmüyor ki sadece şüphe :D mesela kız varken senin yanında selam vermiyor vs :D
Soran+1 yılAnladım Sağol cok tesekkurler..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Çekingen olan bir erkekte sorun vardır erkek kıza yanasmiyorsa ya beğenmiyordur ya da kızın tamponu yüksektir :-)
010 Yorumla
Soran+1 yılTamponu yüksek ne demek :D
Soran+1 yılAnladım yanı beğenmiyor demek daha iyi :/
Soran+1 yılKim için konuştun anlamadım erkek için mi beğenmediği kız için mi sen ya beğenmeyen. yor ya da kız tampan dedin ya :P
Soran+1 yılOrasını bilemicem yalnız yaşı 21-22 çok da büyük değil :P
Soran+1 yılİyi Allah sahibine bağışlasın 😂😂
Bugünlerde hoşlandığım birinden çekiniyorum aslında herkes ile konuşan birisiyim ama hoşlandığım kızin eğitimi kariyeri ve maddi durumu iyi olduğu için bir türlü konusamiyorum ters tepki verir diye
02 Yorumla
Soran+1 yılKızmazsan Burcu'n ne
Onun için özel hissediyorsanız paniklersiniz doğal.
16 Yorumla
Soran+1 yılAma çok sosyal ve gider konuşurum hoşlanırsam demişti ama bir de ben erkek arkisini reddetmiştim ama çok da güzel değilm
Soran+1 yılÇevresinde dolaşır mı peki? İnternette öyle yazıyor bir bahane bulur vs. konuşur diye. senin Burcu'n ne
Soran+1 yılÇevremde dolaşmıyor işte te k sorun be :/
Aile & Toplum konusunda 433 cevap paylaştı. Kız Ben çekinilmesi gereken birisiyim imajı vermiş ise bu olağan bir durumdur...
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bir durum olabilir
Soran+1 yılNasıl verdim ki bu imajı aslında hep gülüyorum yanı tebessüm ediyorum
Soran+1 yılYok alaya almıyorum asla
+1 yılşu an tam da beinm sorunum. Kendisini bırak akrabası olan arkadaşıma bile söyleyemiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma sosyal misin sen yanı sessiz ama konuşkan herkesle muhabbeti olan bir insan çekinmez bence. hatta çevresinde çok kız var. sen de mi öylesin bence utangaç yani sessiz insanlar açılamaz ben gibi
- +1 yıl
ben sosyal birisiyim ama asla çekingen değilim. çekingen olduğum konular yaşadıklarımdan ötürü bu tür konular.
Soran+1 yılHmm
gözünden düşmekten korktugumuz için veya bizi tanyınca sevmemesinden korktugumuz icin
08 Yorumla
Soran+1 yılHmm burcun ne. sosyal birimisin
Soran+1 yılBen de öyleyim biliyor Musun o yüzden beni seven birinden acayip çekinirim
Soran+1 yılBende hatta mesela hoşlandım ya deli gibi seviyorum ama çocuk çıkma teklif edeceği Zaman somurtuyorum edemiyor.. yani neden bilmiyorum sevgili olmaktan da korkuyorum sanırım
Soran+1 yıl21 yasıma gircem be :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılkişi sosyal ve rahat ise aşık olduğu kızdan çekinebilir, heyecanlanabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun dışında ne olabilir yani kendi hayatından örnek verirsen daha çok sevinirim yani kız mesela farklı düşünüyor diye mi çekinir ya da ne olabilir ki
+1 yılben çekiniyosam kesim ilgi duymuşumdur :)
16 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir nedeni olmaz mı? Ya çünkü sevinsem gider konuşurum dediğini duymuştum daha önce. üstelik konuşmaktan da kaçıyor gülüyor ama imkanı olsa kaçıcak. tabi merhaba hariç onu hep diyoruz ama ötesi pek olöaz
- +1 yıl
bir kızdan kaçan adamı sahipleneceksin sana laylaylomsa başkasına hayli
Soran+1 yılBana laylaylom mu o nedemek
- +1 yıl
yani gevşek adam
Soran+1 yılYani çocuk bana bişi hissetmiyor ya zaten bunu biliyordum da neden çekiniyor onu anlayamadım bir kusurum mu oldu ki
- +1 yıl
bazi insanlar soromluluk almaktan çekinir karşıya güven duymaz
Çok tatlıdır içim gider heycanırım en fazla başka etkilemişse sadece beni yoksa umurumda olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim tatlıyımdır ama çok güzel bulduğunu düşünmüyorum :( peki hep çevresinde mi dolaşırsın
Soran+1 yılİnşallah :) sağol güzel yorumların için
+1 yılŞimdi bunu açıklamaya calissan bitiremezsin en iyisi bos verelim
03 Yorumla
Soran+1 yılGelmişken bişiler deyiver ya hayır için
- +1 yıl
Malesef olmaz kusura bakma o anki ne hissettigimi burda açıklayamam
Soran+1 yılYa git ozaman niye yazıyon
Hic çekinmem kova burcuyum burcla alakası yok
019 Yorumla
Soran+1 yılYa Cidde'n mesela beğendin bir kızı direk konuşur musun
Soran+1 yılYa da bir kızdan neden çekinirsin yani şimdi ben çekinmem falan deme hiç mi çekinmedin ya da bir çıkma teklifi ettiğin anı düşün nasıldı
Soran+1 yılPeki bir kızla neden az konuşursun. tipini beğenmediğin için mi ya da senden hoşlanıyor andığın için mi? Ne seni bir kızdan soğutur
Soran+1 yılHıı anladım sanırım ben de çocuksuyum öyle Bebek gibi konuşmam ama ne biliyim hareketliyimdir
Soran+1 yılTakip ettim seni
Soran+1 yılFarkı ne çocuk gibi davranmakla konuşmanın yani açsana biraz konuyu :P
Soran+1 yılYa mesela yagmur yağıyordu ben koştum ağacın altına girdim o da diğer ağacın altında oturuyormuş pek bakmadı da duymuştur arkadaşım koşma dedi ben d koştum bile dedim yani basit bir şey ama çocuksu gibi :P
Soran+1 yılKız senden hoşlansa sen hoşlanmasan naparsın
Soran+1 yılÖyle de değilim ya :P neyse mesela sen bir kızla konuşuyorsun ama cevapları kısa kısa oluyor yani pek konu gitmiyor.. belli bir süre sen de konuşmaz mısın belki kız heyecanlanıyor sen, N yanında bunu anlasan falan tepkin ne olur
Soran+1 yılBeni zor konuşturursun ama ;P
başka duygular vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılNefret gibi mi :/
Soran+1 yılNefret yok gibi yani o kadar yaşanmışlık yok ama acaba bir hareketim mi ters geldi bilmiyorum. hoşlanma olsa da ne biliyim rahat biri herkesler üye muhabbeti var özellikle kızlarla. hoşlanırsa da gider söylermiş öyle dediğini duymuştum. acaba benim hoşlandığımızı sandı bir kere yanında kız varken sevgilisidir ayıp olur diye selam vermemiştim ertesi gün kızmış gibi geldi selam verdi
Soran+1 yılAma işte normalde sosyal erkekler hoşlandığı kızın çevresinde dolaşırmış bu öyle değill
Kız çok güzelse çekinirim
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilse :P
+1 yılBisey hissetmiyosam cekinmem.
05 Yorumla
Soran+1 yılKonuşkan biri misin ya bir de kızmazsan Burcu'n ne
- +1 yıl
Konuskan biriyim burcum aslan
Soran+1 yılHmm anladım peki başka ne tepkiler verirsin
- +1 yıl
Baska tepki vermem
Soran+1 yılKızın karşısına geçer cekinirsin yanı :P ya sürekli çevresinde dolaşmaz msıın
kız bu sonuçta ne tepki verecek bilmek zor
02 Yorumla
Soran+1 yılBurcu'n ne
+1 yılçok sevince ya da hiç istemeyince
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen benim hoşlandığını şans ve istemese sanırım öyle olur dimi? Ya çünkü seçse çevremde dolaşırdı
- +1 yıl
Aynen
kız kara melektir ondan dolayı
04 Yorumla
Soran+1 yılHyr ya melek gibiyim :P Cidden yani çok masumum övünmek gibi olmasın :P şu an o beni mükemmel sanıyordur. ama işte onla pek konuşmuyorum belki de boş biri ya da çocuksu olarak görüyor
Soran+1 yılİyi sağol
Kız sert bir karaktere sahipse çekinirim
011 Yorumla
Soran+1 yılYok çok yumuşak sürekli gülüyor :P
Soran+1 yılKızın hoşlanmadıgını düşünürsen mi çekinirsin
Soran+1 yılYok yok kızın hoşlandığını düşünürsen mi dicektim
Soran+1 yılPeki ama sen hoşlanmıyorsan
Soran+1 yılBurcu'n ne
Soran+1 yılAl işte yama kızma özür dilerim çok sağol
Çekingen olduğumu kim söylüyor
00 Yorumlaçirkinse filan çekinirim ben
02 Yorumla
Soran+1 yılBurcu'n ne
hiç birinden çekinmem hepsi aynı :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yıl4-5 tane abisi vardır.
00 Yorumla
+1 yılÖylemiymişiz
026 Yorumla
Soran+1 yılLutfen ciddi cevap ver ya :/ öyle değilsen öyle bir arkin yok mu konuş işte anlat bişiler bana
- +1 yıl
Sosyal fakat aşk meşkte utangaçtır demek
Soran+1 yılAşk değilde başka ne olabilir sen Nasıl birisin sessiz mi
- +1 yıl
Beni katma farklııym ben
Soran+1 yılÖf be :(
- +1 yıl
Sana utangaçtır diyorum işte 😀 ne yapalım huy yani
Soran+1 yılAma konuşkan ve geçen sene hoşlanırsam gider söylerim dediğini duydum :P
- +1 yıl
İşte yemiyor ki konuşmuyor ya da seviyor
- +1 yıl
Miyor
Soran+1 yılNeyse ya bunu geçelim başka ne konuda çekinebilir mesela benim hoşlandığını sansa? Ya da ne biliyim fikir uyuşmazlığından vs mi
- +1 yıl
Reddedilmekten dolayı olabilir
Soran+1 yılAynen olabilir çok kız var ama sevgilisi yok sanırım ya birde ben onun arkisini red etmiştim belki ondandır
- +1 yıl
Belki
Soran+1 yılHoşlanıyorsa da bahane aramıyor görüşmek için :/ neyse çok sağol
Soran+1 yılYalnız fotodaki sensen buranın en yakışıklısısın söylemeden edemişsem
- +1 yıl
Estağfurullah
Soran+1 yılSara Sampaio diye bir manken var onun erkek hali gibisin bir bak istersen
- +1 yıl
Dudaktan hep dimi 😂
Soran+1 yılYok ya fotodaki sen değilsin ben gördüm daha önce böyle bir tip
- +1 yıl
Peki 😀
Soran+1 yılBulamadım şu an sen de olabilirsin ama buraya fazlasın :P
- +1 yıl
Bulursan haber et kayıp ikizim filandır belki 😀
Soran+1 yılBurcun boğa mı ya son sorum tamam bırakcam şimdi rahat :D
- +1 yıl
Dündü doğum günüm ikizler
Soran+1 yılHmm doğum günün kutlu olsun :D sağol yorumlar için