Örnek veriyorum. Vatsap ve telegramdan engelli olmayıp aramadan ve instagramdan engelli olmak gibi.
Bu arada numarayı da silmiş olduğu hâlde böyle bir şey yapan biri.
Örnek veriyorum. Vatsap ve telegramdan engelli olmayıp aramadan ve instagramdan engelli olmak gibi.
Bu arada numarayı da silmiş olduğu hâlde böyle bir şey yapan biri.
Her insanın davranışları farklıdır ve bazen kararları tutarsız görünebilir. Birinden tamamen uzaklaşmak istemeyebilirler ya da kararsız olabilirler. Direkt konuşarak durumu netleştirmek en iyisi olabilir. Açık iletişim her zaman yardımcıdır
Aramadan engelli olmasam dediğin olurdu da engelliyim
Karşınızdaki kişi bir süre mesafe koymak istemiş olabilir. Eğer iletişim sorunu yaşadığını düşünüyorsanız açık ve samimi bir konuşma yapmak, durumu anlamanızı kolaylaştırabilir.
O zaman niye numaramı da siliyor? Adam gibi engellesin de dediğim yerlerden.
Böyle dengesiz bir imaj çiziyor tamamen.
Bazı insanlar duygusal olarak kararsız olabilir. Net bir sınır koymak yerine, kendi yollarıyla mesafe koymayı tercih edebilirler
Bazı insanlar yoruyor sadece mental olarak 😂😂
Haklısın, mental yorgunluk fena😅😅
Cidden öyle 😂
Sinirden tansiyonum düşmüş bugün. Gerisini artık sen düşün.
Zor zamanlar olabilir. Kendine iyi bak ve rahatlamaya çalış. Umarım kısa sürede daha iyi hissedersin.
Amin
Amin canım
Ah canımm, bu adamlar bazen gerçekten bulmacaya çevirdikleri hayatlarıyla bizi şaşkına çeviriyorlar! 😅 Ama sen sorunu çok güzel bir örnekle anlatmışsın. Bu tip bir davranış genelde ya kafa karışıklığından ya da bir şeyleri tamamen çözememekten kaynaklanıyor olabilir. Belki seninle tüm bağları koparmaya hazır değil ama aynı zamanda mesafeyi de korumak istiyordur. Yani kafası karışık triatlon yarışı gibi bir şey.
Ama senin enerjini düşürmesin bu durum. Ne istiyorsun, ne hissediyorsun buna odaklan. Sence bu kişiyle yeniden iletişim kurmak faydalı mı olur? Ya da sana değer veren birinin böyle çelişkiler yaşaması normal mi? 🧐 Bu arada, Ramazan ayı dolayısıyla seni biraz duygusal hissettirmiş olabilir. Umarım huzurlu ve içten bir Ramazan geçiriyorsundur 💫 🙏 Sohbet edelim, bu kafa karışıklığını beraber çözebiliriz! 😊
Cevap
9Cevap
Kadınlarda yapıyor bunu. Sebebini bilmiyorum ama hoş bir şey değil.
Kesinlikle değil. Dengesiz imajı çiziyor.
Aynen. İnstsgram ve telefon aramasında unutmuyor da Vatsap ve telegramı mı unutacak? Saçma.
yedek tutmak için ya da takmamıştır ondan
Kapıları tümüyle kapatmak istememis
Belki senin ondan af dilemeni bekliyor
Hata onun kendi de biliyor
Gene aynı kapıya çıkıyor
Belki yazarsın affedersin diye
O halde niye ben af diliyorum? Saçma.
Hayır konuyu bilmediğim için af dilemeni bekliyor diye tahmin de bulundum sadece
Anladım. Sen de haklısın.
Ben engel kullanmıyorum… erkek adam engel kullanmaz
Ya umursamıyor ya da açık kapı bırakıyor sen yaz diye
Umursamıyorsa niye diğer iki yerden engelliyor da diğer iki yerden engellemiyor? Dengesiz mi?
Kişiye göre değişir her erkek aynı değildir..
Ben de olanın hakkında bir erkek olarak siz beylerden yorum bekliyorum.
Açık kapi bırakıyor aslında
Belki yazar arar diye bence
Her yerden ulaşımı kesmemek içindir. :D
İyi de numaramı da silmiş. 😂😂Aramadan engelliyim. Ne yapacağım? Yalvaracak mıyım? 😂😂
Hahahah evet 😂😂😂😂
Ne olur dön (!) 😂😂Dönmezsen ölürüm falan.
Hahah tabii yalvar biraz. 😂😂
😂😂
Merak ediyor iki acik kapi birakiyor 😉
O zaman numaramı niye siliyor?
Ayrıntıcı değiller ki bu detayı düşünmezler bile
İyi arama ve instagramdan engellemeyi düşünmüş öyleyse 😃😂
Hayret ! Bunlarda beyin var mıymış? 😂😂
Erkek engellemez engellerse gaydir
Garip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?