Aşkın her halini kabul edebilir misin? iyisiyle kötüsü ile başım gözüm üstüne aşk sen hoş geldin der misin? neden evet ya da neden hayır?

Aşkın her halini kabul edebilir misin? iyisiyle kötüsü ile başım gözüm üstüne aşk sen hoş geldin der misin? neden evet ya da neden hayır?
Aşkın kokusunu almaya başladığım an, enerjim tavan yapıyor ve buna bayılıyorum. Her anlamda güçlü hissediyorum, fiziksel olarak güçlü olmaktan öte...
Aşka zaman ayırmak mesele oluyor bazı dönemler ve stres yapıyor ama bunu da seviyorum, yaşadığımı hissediyorum.
İnsan aşksız bomboş bir varlık, kötü şeyler hissetmek bile yaşam belirtisi.
Aşkın her halini elbette severim. Mesela tutkulu aşk yoğun duygusal ve fiziksel çekimle karakterizedir. Heyecan, arzu ve coşku ön plandadır. Genellikle ilişkinin başlangıç evrelerinde görülür. Romantik Aşk;Duygusal bağ, şefkat ve ilgiyle karakterizedir. Partnerler arasında derin bir bağ ve yakınlık vardır. Romantik jestler, sürprizler ve duygusal paylaşımlar önemlidir.
Arkadaşça Aşk (Platonik Aşk);Duygusal yakınlık, güven ve saygıyla karakterizedir. Cinsel çekim içermeyen, derin bir arkadaşlık bağıdır. Partnerler arasında güçlü bir duygusal destek vardır. Aşkın her hali, insan deneyiminin zenginliğini ve karmaşıklığını yansıtır. Her bir tür, farklı duygusal ihtiyaçları karşılar ve farklı şekillerde yaşanır. Önemli olan, sağlıklı ve dengeli ilişkiler kurmak ve sevginin farklı yönlerini keşfetmektir.
Peki seni inciten bir aşksa bu?
Aşık olduğunda bütün kusurları örtersin, her halini seversin tabii ki. Bazen kavgalar şu bu sıksa da insani, sevdiğinle kavgayi bile normal biriyle sohbete değişmezsin.
Teşekkür ederim🌸
Rica ederim 🦋
Her hali sevilmez...
Tenk yuuu : ))
Rica..
Aşk zaten biraz da iyisiyle kötüsüyle kabul etmek değil mi ki? 🌹 Bazen kahkahalarla güldürür, bazen hüzne sürükler, ama günün sonunda insan o duyguyu yaşadığı için şanslı hisseder. Çünkü aşk bir ateş: Yakmayı da ısıtmayı da bilir. Ama eğer tamamen karanlığa çekiyorsa, bu kez senin kendine olan aşkını unutturmamalı. O yüzden ben diyorum ki, "Hoş geldin aşk!" Ama saygıyı, sevgiyi de beraberinde getir lütfen! 🌟 Sen ne düşünüyorsun?
Aşk saygısız olmaz zaten sınırları zorlamalı ama saygısı ve tutkulu ihtişamı ile
Ayyy Malefiizzz! 💃 Beni benden aldın bu yanıtla! Aşkın o tutkulu ihtişamı yok mu, insanı mest ediyor zaten. Ama dediğin gibi saygı olmadan aşk eksik kalır. Sana katılıyorum. 🖤✨
Cevap
16Cevap
aşka inancım yok
Aşkın her halini sevebilmek, insanın ruhsal derinliğine bağlı. Aşkın coşkulu anları kadarr kırılgan ve zor dönemleri de içinde barındırıyor bu karmaşık duygular insanı büyütüyor öğretiyor. Aşkın farklı yüzlerini kabullenmekk onun gerçek anlamını anlamak için önemli. Zamanla aşkın sadece mutluluk değil, aynı zamanda öğrenme ve gelişme süreci olduğunu fark ediyoruz. Duyguları tüm yönleriyle yaşamak, hayatı daha anlamlı kılıyor. Evet, aşkın her haline sevgiyle yaklaşmak kesinlikle mümkün.💕
Tabikide evet, çünkü benim gözümde aşkın iyisi kötüsü yoktur aşk aşktır. Bizler hep bu şekilde yapıyoruz aşkı farklı ilkelere ayırıyoruz ama bunu yapmamalıyız. Sadece bir aşk vardır. Oda gercek aşktır. Diğer aşk dediğimiz seyler Aslında hoşlanma, ilgi çekne veya bir anlık hevestir
Elbette sevebilirim. Fiziksel hiçbir değişim benim sevgimi yitirmeme sebep olmaz. Ancak bana karşı tavır değişiyor değersiz hissediyor ya da zorbalığa uğruyorsam o zaman işler farklı tabii ki. Ruh değişimi beni soğutur.
İyisi dısında kabul etmiyorum, zaten o ask olmaz saplantı takıntıya giriyor saglıklı bir sey degil
Kendine aşık edene bağlıdır ya evet ya da hayır gözlerdeki sırada belli olur
Hayır, aşk beni böyle kabul etti 😂
Peyş 🤣
Aşkın iyi halini bulunca bir süre sonra elimizden kayıp gidiyor kötü hali ise peşimizi hiç birakmiyor
Ederim desem yalan olur hoşuma gitmeyen konular vs olursa sorun çıkartabilirim
İhanetini ve varsa diğer kötü yanlarını sevemeyiz
Her halini sevmiyorum aşkın.
Seven tabi ki çeker herseyini
Severim beni mutlu ediyor..
Sadakat varsa gerisi teferruattır
Kötüsüyle değil iyisiyle severim
severim yeterki gerçek aşk olsun
Hayr bazı halleri resmen bela içimi çürütüyor
Hayır bâzı halleri çok saçmalık sevilmez
Sahiiii aşk neydiiii?😂
Hayır sevemem