Selamlar.. Seviyorum, uğruna ölüyorum dediğiniz insanı her haliyle sevebilir misiniz? Yoksa tamamen şehir efsanesi mi bu düşünce? :D Keyifli günler..😍

Selamlar.. Seviyorum, uğruna ölüyorum dediğiniz insanı her haliyle sevebilir misiniz? Yoksa tamamen şehir efsanesi mi bu düşünce? :D Keyifli günler..😍
Hayır onu her haliyle sevemem fakat ona karşı tahammül eşiğim yüksek olur. Kimse mükemmel değil elbette herkesin bir kusuru vardır.
Bu videoda çıplaklık değil de sanat görebiliyorsa yani ruhsal gelişim seviyesi üst düzeydeyse her haliyle severim onu. İlkel kalmışsa her hali itici gelir ve küçücük bir olumsuz değişimi bende ipleri koparır. Aşk, tutku, beceri ve akılla birleşince kör eder insanı... Yeterince açıklayıcı oldu bence 🤍
Cevap
19Cevap
Elbette sevebilirim. Fiziksel hiçbir değişim benim sevgimi yitirmeme sebep olmaz. Ancak bana karşı tavır değişiyor değersiz hissediyor ya da zorbalığa uğruyorsam o zaman işler farklı tabiki. Ruh değişimi beni soğutur
Evet her haliyle severim.
Selam gadası 🙃
İnsanın başına her şey gelebilir. O yüzden kesin konuşmak yerine anı yaşamayı tercih etmek daha iyidir.
Sevdiğimi her hali ile severim
Zaten insan seviyosa birini her haliyle sevmeli. Benim bunu anladığım bi anım var, ben grip olmuştum sevgilim başımdan ayrılmamıştı ve gerçekten kötü haldeydim ben bile kendimden tiksiniyodum ama o öpüyodu beni hiç yalnız bırakmıyodu ondan sonra bende ona daha çok bağlandım her haliyle seviyorum onu
Her halini kabul ederek evlenmek gerekiyor zaten aa bu güzeldi 10 sene sonunda çirkin oldu demek delikanlıyı bozar hayat arkadaşı denen olay hafife alınacak bir olay değil ömrünü veriyorsun hayatının yarısı yatağının yarısı ekmeğinin yarısı çocuklarımın anası sevmeyeyim de napayım
Belirli bir noktaya kadar evet bir noktadan sonra görmek dahi istemem
O da sana bayılıyordu zaten 😂
O kim
Her kimden bahsediyorsan 😏
Genel konuştum belirli biri için değil kimse o kadar özel değil
Tamam işte ben de genel konuştum niye celallendin hayırdır :D
Ben celal 🤣🤣 cümleleri okursan anlayabilirsin
Sen kendi fikrini genel kitleden bahsederek belirttin, ben de genel kitleden bahsederek fikrimi belirttim :D birileri senin için vazgeçilmez ya da özel değilse, sen de onlar için vazgeçilmez ya da özel olmak zorunda değilsin :D şimdi iyi celallenmeler dilerim ahsh
Görmek istediğini görürsün anlamak istediğini anlarsın buna ego diyoruz 😀 celal ile işim olmaz o kadar egom yok kendi fikirlerini kendine saklayabilirsin fikre ihtiyaç duyarsam soru olarak paylaşırım
Benim soruma gelip fikrini belirtiyorsan kimin görüşüne ne yazacağımın icazetini de kimseden almam ben.. Egonun kelime anlamını dahi bilmeyecek düzeyde olan birinin kalkıp bana ders vermeye çalışması da egosunun ne kadar şişmiş olduğunu gösterir ama bir iğneye bakar pufff :D hadi şimdi başka yerde ağla
%100 ve tamamen gerçek. Tabi benim için bu böyle, herkes farklı düşünebilir demiyorum bundan ziyade iş o aşamaya geldi mi herkes bu lafın arkasında duramayabilir. Ben durdum, dururum da...
Yo yo her hali ile sevemem. Ben severken başka yönlerini gösterir ve sonradan diğer huylarını gösterir ise sevgim biter. Ben öyle kabul etmiş isem bu farklı
Kilosuna karışırım. Balık etli severim ama fazla olursa zayuflatırım. Kilo hem sağlık düşmanı şeker de çıkar tansiyon da çıkar
Her halini bir insanın sevmek mümkün değil. Sevmediğin halleriyle bile onu sevmeyi bırakmamak evet bunu yaparım.
Her haliyle iyi günde kötü günde severim, buna garanti veririm/verdim.
Sınırları zorlayabilirim evet ama cidden berbat bir yanı varsa sanırım en sonunda katlanamayabilirim
Sevebiliyorum sadece her hali benim olması şartıyla:))
Ruh sağlığı yerindeyse herşeyiyle sevmek gerekir zaten
Her halinle sevmiyorsan zaten sevmiyorsundur
Olay şeytanlarıyla sevmek ve ben tüm melekleri ve şeytanlarıyla seviyorum
Elbette severim
Aşkın gözü körmüş, o bakımdan sıkıntı yok😁
ahsh 😂 mantıklı
Her haliyle severim ☺️🥳
Tebrik ederim :)
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim :)
Eğer öyle biri çıkarsa tabiki severim
Bravo
Sevdiğim yok bilmiyorum belki
Severim
Tabi ki her haliyle severim
Her haliyle severim
Bravo
Her hali özeldir benim için teşekkür ederim 🙏
Rica ederim :)
Ben sevdimi her haliyle seven biriyim yeter ki o da beni sevsin ve sadık olsun..
Gerçek sevgi bunu gerektiriyor
Her haliyle severim
Evet severim
Evet severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?