Saygılı bir şekilde uzaklaşmak yerine, neden bazı erkekler çevresine kötülemeye yönelik bir tutum sergiliyor?

Saygılı bir şekilde uzaklaşmak yerine, neden bazı erkekler çevresine kötülemeye yönelik bir tutum sergiliyor?

Ya bu hangi erkekler acaba? Biz niye öyle değiliz? Benim arkadaşlarım , çevrem, tanıdıklarım neden böyle bir şey yapmıyor acaba? Hayır cevabını aldıktan sonra üsteleyen kişi sığırdır zaten
Kedi uzanamadığı ciğere pis der yavrum 😃
Biliriz biz o kedileri 😑
Bu aslında tamamen kişinin olgunluk ve özgüveniyle alakalı bir durum. Bazı erkekler reddedilmeyi egolarına yapılmış bir saldırı gibi algılar. İçlerindeki o 'ben harikayım' baloncuğu patlayınca da ortamda negatif enerji estiriyorlar işte. 😒
Ama şunu unutma, bu durum onların kişiliklerini yansıtır; seni değil! Riske girip duygularını ifade eden birine her zaman saygı duymalı insan. Kimse kimseye zorla evet dedirtemez sonuçta. 🫶 Sen hep tavrını korusan yetiyor zaten. 🙌
Peki, bu tarz durumlarda sen ne yapıyorsun? Duygularını nasıl koruyorsun? 🎈
Cevap
12Cevap
Her şeyi elde edebilecekleri düşünecek kadar cahil oldukları için
Aşağılık kompleksinden kaynaklanıyor lakin sadece erkeklere has bir özellik değil..
Demek ki gerçek yüzü aslında oymuş biz görememişiz. İyi ki s1tiri çekmişim dedirten cinsten adamlar😂
Demek ki Romeo görünümlü... . neyse.😄 aynen , bu tarz insanları gördükce istemsizce sinirim bozuluyor.
😂😂boşver onlar kaybeder
Annesi babası o kadar çok istediğini yapmış ki senin hayır demen onun için çok büyük bir ihanet gibi falan geliyor herhalde
Reddedilince çirkinleşiyorsa sevgisi yalandır, kendisi de karaktersizdir. Elde edemeyince çirkinleşen klassik ya.. ak davranışı.
Gelişmiş kendini geliştirebilmiş olgunlukta bir insan değildir
Hazmedemeyenler var. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabi
Niye blos kafani yoruyorsun boş ver hsjf
Az daha savaş çıkacaktı iyi kurtuldun sjs 😀
Kompleks ve eziklik … Erkek adam asla Nezaketini bozmaz… Evet ve Hayır herzaman aynı derecede iyidir
canımsın onun için. Beyni gelişmemiş.
Tahmin ettim onu 😂😂
Kedi erişemediği ciğere mundar dermiş. bu da o hesap
Kişilik defosu varmış demek.
Cahillikleriyle yaşamayı sevdikleri için.
Kendini üstün görür kimse onu reddedemez sanar
hamdır da ondan. gelişmesi gerekir.
istediği olmadığı için
Kedi ciğer meselesi...
Unutmak için
Bu şekilde yapınca içindeki öfkenin diniceğini düşünür, içten içe öfkesi ağır basar, buda zaten kişiliğinin zayıf olduğunu aşırı duygusal oldugunu kendi istediği olmayaınca ortalığı yıkan bir çocuk olduğunu gösterir
Unutmak için saygısızlık yapması mı gerekiyor illa ki
Öz saygısı olmadığı için yaparlar
mal cünku ya uğrasma
Ne yapsın arkadaş mı kalacak bide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?