Sevgilim yüzünden en yakın arkadaşım benimle konuşmuyor kim haklı bilmiyorum napabilirim?

Bir süre önce bir sebepten dolayı erkek arkadaşım en yakın arkadaşımı instagramdan çıkarmamı istedi bu arada 1 yıldır birlikteyiz biz. En yakın arkadaşımla da üniversite tanıştık 3 4 yıldır arkadaşız ama yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi neyse ben takipten çıktım 1 hafta sonra arkadaşım fark etti bana yazdı dedi niye beni çıkardın bende durumu anlattım dedim ben çıkarmak istemedim dedim (erkek arkadaşımla konuştum hallettim) tekrar istek attım arkadaşıma. Ama durumumu biliyor ne kadar toksik ve sıkıntılı bir ilişkide olduğumu biliyor. Ona durumu anlattım işte ben istemedim dedim özür diledim ve geri istek attım. O da işte yanlış ilişki içindesin falan dedi bana öyle konuştuk son yazdıklarıma bakmadı 1 hafta sonra görüldü attı bana. Bu arada hala isteğimi kabul etmedi. Bende bugün aradım telefonumu açmadı. Hani en yakın arkadaşımsa toleranslı olması gerekmez mi bir kalemde silmesi bu şekilde saçma geldi defalarca özür diledim bir de. Napabilirim bu durum da?
Sevgilim yüzünden en yakın arkadaşım benimle konuşmuyor kim haklı bilmiyorum napabilirim?