Sevgilim yüzünden en yakın arkadaşım benimle konuşmuyor?

Kızlar selam. En yakın arkadaşım bir erkek ve bazen bana cinsel içerikli şakalar yapıyor, sevgilim bu mesajları gördü. Aşırı rahatsız oldu gidip uyaracağını söyledi ancak onun kötü niyetli olmadığını aramızda böyle bir samimiyetin olduğunu falan anlatınca vazgeçti. Ama o günden sonra hep mesajlarımızı okudu. Ve yine böyle bir şey görünce aradı arkadaşımı ve onu (kendi söylediğine göre) kibarca uyarmış, senin kız arkadaşın olsa sen de istemezsin falan demiş. Sonra arkadaşım bana benle artık konuşmak istemediğini çünkü aramızda geçen özel mesajları sevgilimin okumasından rahatsız olduğunu falan söyledi. ben de sevgilime bu durumu anlattım, mesajlarımızı okumamasını ama eğer yine onun rahatsız olacağı bir şey olursa ona kendim göstereceğimi söyledim. o da tamam dedi, eğer ben en ufak rahatsız edecek bir şeyi göstereceksem söz verdi bir daha okumayacağına. ben de bunu arkadaşıma söyledim, o da konuşmama kararından vazgeçti. ama sonra sevgilim sözünü tutmadı, mesajlarımızı yine okudu. ben de arkadaşıma yalan söylemiş olmamak için ona sevgilimin okumasına engel olamadığımı, bundan sonra her konuşmamızda mesajları sileceğimi söyledim. aynı şekilde sevgilime de bana yalan söylediğini ve bir daha arkadaşımla konuşmalarımı sileceğimi söyledim. sonra arkadaşım bana benle kesinlikle bir daha konuşmak istemediğini söyledi, ben de artık üstüne gitmedim. sizce sevgilim haksız mı ve ben arkadaşımla tekrar barışabilir miyim?

Sevgilim yüzünden en yakın arkadaşım benimle konuşmuyor?