Soru aşağıda lütfen yardımcı olunnn?

Daha önce bir erkekle telefonda konuşmadım çok gerekmedikçe kaçarım ama bu kişi ile çok rahat telefon ile konuşuyorum istemedi dinine fazla bağlı biri günah dedi uygun değil dedi ama arkadaş olarak konuşmaya razı şu an onun sağlıklı bir ilişkiye hazır olduğunu düşünmüyorum kendisi ilişki de istemiyor aramızda 8 yaş fark var normalde karşıyımdır yaş farkına zaten kimden hoşlansam gitti çevrem arkadaşlarım sizden bir şey olmaz diyor belki bunun etkisi olabilir mi soğumama çünkü hiç sevmiyor değilim ama ya birşeyler olacaksa bile mahvedersem diye canım yanıyor çok kötü düşünüyorum birde hiç bir zaman içimden mutlu olamadım o şeyi hissedemedim ya onu bunaltırsam mutsuz edersem yetersizlik hissi var ya da o beni mutlu etmezse bana adım attı ters teptim mal gibi bugün arayacağım onu affettirmek için kendimi ama sanki soğuyorum gibi yani hiç gerçek sevilmeyi yaşamadım ve cevrem bu seni istemez birseyler olmaz diyor ki kafam daha da karışık duygularım çok karışık ama sevmiyecek olsam da sevmek isterim gibi ne yapmam lazımm

Soru aşağıda lütfen yardımcı olunnn?