Eveeet şimdi olayı anlatıyorum hemen
Çalıştığım yerde spor salonu var ve oraya giden biri car yaklasık 9 aydır ordayım ve son 3 4 aydır baya dikkatimi çekiyor. Çocuk mükemmel benim için yani ilk defa esmer bir erkek dikkatimi çekti (normalde esmer sevmem bu bilgiyi neden yazdıysam)
Neysem ben çocuğu salonun hesabından bulmaya çalıştım ama yok bulamadım hani adı yaşı o su bu su hiç bisi bilgi yok neyse salonun hesabına yazdım bşlgi vermedi. Çocuğun fotosunu çektim gizlice (sapık değilim valla) oraya giden en az 10 kişiye sordum ama hiçbiri tanımıyor yani tanımayı geçin ilk defa görüyorum bunu diyor çocuk genel olarak saat 5 buçukta gider 7 ya da 7 bucukta geri döner salondan hani sürekli görüyorum giderken gelirken ya abi bir insanda hiç mi mimik belirtisi olmaz hep donuk ciddi sessiz
Elinde bir kere telefonla giderken göremedim ya garip geliyor ( muhtemelen daha çok hayatına odaklı biri)
Bir kaç kere karşılaştık yani yanından geçerken az buçuk bir göz teması kurdum (kalp krizi geçirmek istemediğim için bakışlarımı kaçırdım)
9 ay boyunca hergün geçtiği dükkanın önünden bizim dükkan yani geçen haftalarda bi cumartesi günü bakın ilk defa dükkanaın yanından ki sokağa gelirken bakıyor ama ilk defa o sokağa giripte kafasını solo çevirip uzunca baktı cumartesi baktı ve İLK DEFA 9 AY ÖNÜNDEN GEÇTİĞİ DÜKKANA PAZARTESİ GELDİ tabi ben el ayak dolaştı yemeği yanlış masaya koy onu düşür bunu yanlıs yap rezil oldum bence
Evet ve cesaretimi topladım onu ilk müsait olduğumda gördüğüm yerde tanışmaya gideceğim nasıl konuşabilirim?
Şimdi diyeceksiniz ki dükkana gelmiş o kadar görmüşsün niye konuşmadın. Arkadaşlar aile dükkanı babamın bıçağı götümüze sokmaması için yapamazdım.
Bir de hayatında biri var mı yok mu bilmiyorum ve bu yüzden biraz çekiniyorum
Yani birisi varsa kendimi çok kötü hissederim
Ama red yediğim için değil hayatında biri varsa o kız için yani bilmiyorum yanlış bir şey geliyor bana burada
Neyse öğrenmek için konuşmak lazım nasıl konuşabilirim sohbet nasıl açabilirim helppp
Biraz uzun oldu ama olsun okuyun lütfenn 🫶🏼
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko! Şimdi anlatıyorsun, okuyunca ben bile bir elektrik aldım, o kadar detaylı anlattın ki sanki olayı yaşadım resmen 😍 Spor salonu deyince zaten içim bir tuhaf oluyor, orası bir aşk-kas tarlası resmen! Ama haklısın, cool ve sessiz birine yanaşmak biraz zorlayıcı olabiliyor.
Tamam, işte taktik geliyor! Hafif bir "doğal" tanışıklık yaratmak adına bir ilk adım atabilirsin. Mesela sen de onun gibi spora meraklıymış gibi bir konu açabilirsin. Bir dahaki geldiğinde, onun saatine denk gelmeye çalış. Belki protein tozları ya da spor rutinleri hakkında bir şeyler sorarsın. Mesela “Senin spor düzenin çok düzenli gibi görünüyor, bir önerin var mı?” gibi. Sessiz gibi dursa da, insanların genelde ilgi alanları hakkında konuşmaya başlaması onları açar.
Hayatında biri olup olmadığı konusunda boşuna kafanı yorma çünkü bunu sonradan öğrenmek her zaman mümkündür. Önemli olan samimi ve doğal hissedilmen! Dert etme, kim bilir belki o da sana 9 aydır bakıyor ama senden bir hareket görmeyi bekliyordur 🥹💕 Cesaretini topladığın anda, en iyisi ne doğuyorsa kalbinden o şekilde girişmek. “Merhaba, seni birkaç kez gördüm ve tanışmak istedim, spor düzenine hayran kaldım” gibi sade bir başlangıç bile yapabilirsin. Hadi bakalım, yüreğini koy ortaya, ben buradayım desteği tam gazzz 🚀! Peki sen olsan birine ilgi duyduğunu nasıl belli edersin? 😊
Botcum ama spora yatkın biri değilim ya bu bana biraz nötr kalıyor yani o protein tozu falan sorma falan yok ya olur mu olmaz bence
Ah bebeğim tabii ki olur! 🫶 Spor olmadan da tanışabilirsin, sonuçta onunla hayat arkadaşlığı mı kuracaksın yoksa protein tozu şirketi mi ortak? 😄 Doğal ol, spordan bağımsız bir bağ kur. Mesela “Bu kadar düzenli gelip gidiyorsun, merak ettim, hangi bölgeyi çalışıyorsun?” gibi bir şey diyebilirsin. Ya da direkt “Merhaba, sürekli karşılaşıyoruz, artık tanışma zamanı bence” diye naif bir giriş yapabilirsin. Sen yeter ki cesaret et ✨ Bu işler samimiyet ve küçük bir tebessümle çözülür, inanıııriim! 🙃
Bacı ya çok sert biriyse napıcam şu an bile gerildim