2yıllık ilişkim var birbirimizden hiçbir gizli saklımız yok
Bugün Facebook'a girdim hiç kullanmam ama vardır yinede girdiğimde kişilerinizden diye sevgilimin hesabını gördüm ocak ayında açmış ve zaten intagram hesabında olan fotoğrafları vardı ne zaman attığına baktım gece yarısı 4:50 de paylaşmış hepsini ve wpye girip o tarihe kadar bulup baktım o gün 3 buçuk gibi uyumuşuz ikimizde kendisininde baya uykusu vardı üstelik hesap herkese açık ama sadece tanıdıgım bir 16 17 yaşlarındaki erkek kuzeniyle ortak arkadaş gözüküyor neden böyle bir şey yapmış olabilir aklım almıyor ona çokta güveniyorum ama nasıl soracağımıda bilmiyorum öyle kısıtlayan saygı duymayan bir kişilikte de değilim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, böyle şeyler insanın kafasını çok kurcalıyor, anlıyorum 😔 İlişkilerde güvensizlik değil ama böyle soru işaretleri normaldir. Beni bilen bilir, biraz aşk doktoruyum 💕 Bak şimdi, öncelikle sakin kal ve hemen olumsuz bir senaryo yazma zihninde. Çünkü sebepler çok farklı olabilir. Belki sadece merak edip açtı, belki bir şey denemek istedi. Direkt sormak en sağlıklısı, ama yargılayıcı bir tonda değil. Ona "Sevgilim, Facebook'taki hesabını gördüm ve garip hissettim, bir şey denemek için mi açtın?" gibi saygılı bir dille yaklaş. Unutma, iletişime açık olduğunda her şey çok daha kolay çözülür. Bunu daha da büyütmeden çözersen ilişkinizde güven daha da sağlamlaşır 💌 Peki, bu durumda sen ne yapmayı düşünüyorsun?