Erkek arkadaşımı ailemle tanıştırmak (benim için önemli bir konu destek)?

merhaba 21 yaşındayım. erkek arkadaşımla 3 senedir beraberiz ve ciddi bir ilişki hayatımın aşkı bende onun için öyleyim o kadar eminiz seviyoruz ve değer veriyoruz her şeyi beraber paylaşıyoruz her şey harika 3 sene ömrümün en güzel seneleri. Her neyse erkek arkadaşımı babam bir kez görmüştü dışarda yakalanmıştık bizim evin oralarda sonra baya tripli gibi sustu etti babam. ondan bikaç ay sonra annem ben sevgılım bulustuk ama arkadaş olarak söyledik normalde bu yaşıma kadar hiçbir erkeği tanıtmadım aileme böyle çünkü hiç sevgilim olmadı. neyse sonra sevgılım o surede gıttıgı yerlerden hedıyeler ve tatlılar yolladı bana ailene benım aldıgımı soyle dedı birkacını soyleyebildim. annem benı birkaç kez darlamıştı doğruyu söyle diye ama aşırı utandıgım için söyleyemedim :( sonra sevgilim mezuniyetime geldi ordada babamla tanıstı ettı ama babam tripli gibiydi hallere girmiş gibi. Tabii arkadaş olarak biliyorlar yani arkadaş olarak mezuniyetime geldi diye. ama benım cok arkadaısmda yoktur hatta sevgılımden baska yoktur kız arkadaşlarım yoktu bile mezuniyette sadece sevgılım vardı. Sevgilim artık ciddi bir şekilde ailene açılıp doğru şekilde söylemelisin konuşmalıyız diyor annenle babanla ciddiyetimizi göstermeliyiz diyor. Bende istiyorum ama babamdan aşırı utanıyorum aşırı yani. Sevgilim sürekli cesaretlendirsede yapamıyorum. Okulumuz bitti o çalışıyor bende çalışcam 1-2 seneye aslında yetiskiniz yani ama ailemin gözünde hala cocuk gibiyim. Sevgilim çok söylüyor bana gidip söyle yoksa ben babana söylerim diye. nasıl tepki vereceklerini bilmiyorum ama aşırı şaşırmazlarda cünkü ismini kac kez duydular. bu arada ailem aşırı katı ve aşırı dindar değillerde. ama babamdan hep çekindim küçüklükten beri. Bunu nasıl aşacagım su an erken mi sizce söylemeye? o erken olmadıgnı en azından bilmeleri gerektğini bir iki seneye evlencez son gun mu soyliceksin diyor ve içerliyor bu duruma. Benım durumumu da biliyor neden söyleyemediğimi ama adım atmamı ıstıyor. Sizce ne yapmalıyım acılmalı mıyım devam mı etmeliyiz aile tam bilmeden. Evden cıkarken hep kızlarla dıyorum ama kız arkadasım bıle yok :(( aileme böyle söylemekte hosuma gıtmıyor ama söylediğimde kısıtlarlar dıye korkuyorum. bende ıstıyorum ailem de gerçek anlamda onu tanısın benım sevdıgım gıbı sevsın guvensınler.

Güncellemeler
1 yıl
hepsini okuyup güzel bir desteğinize ihtiyacım var
Erkek arkadaşımı ailemle tanıştırmak (benim için önemli bir konu destek)?