Erkek arkadaşımı ailemle tanıştırmak istiyorum ama?

Yakında 5. yılımıza gireceğimiz erkek arkadaşımı ailem yaklaşık bir yıldır görmek istiyor bir yerde oturup bir şeyler yiyip içip tanışmak istiyor. şu an ikimiz de 21 yaşındayız. 4 yıldan erken evlilik vs düşünmüyoruz eğitim dolayısıyla. Erkek arkadaşım 1 yıl önce hazır olmadığını stresli olduğunu ve ertelememizi istediğini söylemişti ve saygı duymuştum. Ama şu an da bana aynı şeyi söylüyor ve diğer yaz tanissak olmaz mı neden aceleye getiriyorsun vs diyor. Ailem nereye gitsek onu da çağır gelsin diyor ama ben hep bir bahane uydurmak zorunda kalıyorum. Ve bu durumdan çok sıkıldım artık zorla güzellik olmaz biliyorum ama bu ailemin de benim de önem verdiğim bir şey. Bu konuda bir erkeğin daha özel hissetmesi daha mutlu ve hevesli olması gerekmez mi? Ben çok aşırı stresli bir insanım ama ailesi beni bu kadar ısrarla cagirsa gitmesem ayıp olur diye düşünerek bir şekilde o buluşmaya giderim. Cidden sorun nedir yani ben anlamadım hazır değilim, istemeye mi gelicem sanki şu an ne acelesi var derken ne demeye çalışıyor bu. Tamam yaşımız 21 daha evlilik de yok ortada ama ailemin onu görmek istemesi beş yıldır normal değil mi? Böyle bir durumda ne yapmalıyım?
Erkek arkadaşımı ailemle tanıştırmak istiyorum ama?