Bana yardımcı olabilir misin?

Merhaba, bugün size anlatıcaklarım var evet şu saatte. İlkokuldan beridir sevdiğim bir çocuk var ve gerçekten kafamı çok meşgul ediyor ayrıyetten kalbimide. Bu takıntımı bilmiyorum ama ona acayip takıntılıyım, takılı kaldım. Ne kadar başkalarıyla konuşsamda konuşmaya çalışsamda o sürekli aklımda. Sürekli aklımı meşgul ediyor. İnsatgarmdan takipleşiyoruz ama hiç fotoğraf paylaşmoyo ve profil fotoğrafı hiç yok ve onun sesini unuttum gülüşü, saç rengi, ten rengi, boyu, duruşu, gözleri ve kaşları dışında her şeyini unuttum. En önemlisi yavaş yavaş yüzünüde unuttum sanki. Hiç elimde fotoğrafı yok. Evini biliyordum, yakınlarımda oturuyor ama taşındımı hiçbir fikrim yok açıkçası. Onu yakınlarımda hiç görmüyorum. Açıkçası ona uzun zamandır yazma cesaretinde bulunamıyorm. Sevgilii var mı? Nerde yaşıyor hâlâ yakınımda mı? Hiçbir fikrim yok. Ona yazıp aklımdan çıkmıyorsun diyrsim var. şu an bile bunu buraya yazıyorsam kalbimdeki yerini ve aklımdaki soruları be siz sorun ne ben söyliyeyim. Kısacası ona yazmak istiyorum nerdesin diyip yanına gitmek istiyorum. Bunca zamandkr ona açılamayaşımın intikamını almak istiyorum, onu düşünmenin. Yazsam mı yazmasam mı gerçekten kararsızım. Düşünsenize birine delicesine aşıksın ve onun yüzünü sesini yavaş yavaş unutuyorsun ve bu müddette asla ona yazamıyorsun. Kprkuyorsun. Gerçekten ben şu an bu durumdayım ve çok uzun yazdığım için kusura bakmayın. Umarım bana yardımcı olursunuz.
Bana yardımcı olabilir misin?