Ayrlılalı 1 ay oldu. kavga etmeden ayrıldık.. sadece bazı konuları aşamadık ılıskımız toksiklesti.. herseye rağmen brbrmzı köpek gibi sevıyorduk..
Onu çok ozledım :( ayrıldıktan sonra üstüne dusmeyeyım bunaltmayayım kendı dönsun bana dıye 1 aydır beklıyorum yazmıyor aramıyor.. sosyal medyasıda yok. sadece vhatsabu var, numaramı sıldı ama ayrıldıktan sonra hıc eklemedı. mesaj atmakta ıstemıyorum çünkü bana yıne hayır derse daha çok kırılırım, kendı dönsun ıstıyorum ne yapacağım:( kendısı boğa burcu , bensız yapamayan sesımı duymadan uyumayan , sureklı benı görmek ısteyen aşık adam nerede …1 aydır ne gelen var ne giden.. hayatında kımse yok bu kesın bılgı.. sağlam ajanım var ondan aldım bılgıyı
Onu çok ozledım :( ayrıldıktan sonra üstüne dusmeyeyım bunaltmayayım kendı dönsun bana dıye 1 aydır beklıyorum yazmıyor aramıyor.. sosyal medyasıda yok. sadece vhatsabu var, numaramı sıldı ama ayrıldıktan sonra hıc eklemedı. mesaj atmakta ıstemıyorum çünkü bana yıne hayır derse daha çok kırılırım, kendı dönsun ıstıyorum ne yapacağım:( kendısı boğa burcu , bensız yapamayan sesımı duymadan uyumayan , sureklı benı görmek ısteyen aşık adam nerede …1 aydır ne gelen var ne giden.. hayatında kımse yok bu kesın bılgı.. sağlam ajanım var ondan aldım bılgıyı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Madem durum böyle bir sebeple iletişim kurup öylesine gözlem yapıp, sonrasında onun seni aramasını beklemek eğer dönüş olmazsa kapatırsın bu konuyu.
28 nısanda doğum günü.. o zamana kadarda hasretten ölurum heralde 😢
Sımdı ne dıye mesaj atacağım blmyrm ama her ne yazarsam yazayım onu ozledıgım ıcın yzdıgımı bılır, tanıyor huyumu suyumu. eger ters tepkı verırse veya benı gerı teperse çok fazla üzülürüm.. bu yüzden cesaret edemıyorum bırsey yazmaya.. ona karşı kalbîm çok hassas çünkü 😢 1 aydır yazmıyorum aramıyorum kendımı gerı cektım bana ulaşır belkı benı özler dıye ama dönüş yok , herkes dıyorkı o zaman sevmemıs senı , bende dıyorumkı köpek gibi sevdı benı , bende onu. cunku herkes kendı yaşadığı ılıskıyı kendı bılır , fakat neden benı cezalandırıyor veya nasıl bensızlıge dayanıyor hayret ediyorum 😢
Hayret ediyorsun çünkü senin bakış açın böyle arada ne geçti onuda bilemiyoruz
Ayrılıklarda geri atmak zordur kolay gözüksede.
Bakış açısı degıl ınanın , benı ne kadar sevdıgını bıldıgım ve gördüğüm ınsan ıcın hayret ediyorum. ınanın bızım küslügümüz en fazla 3 4 saat sürmüştür. bırbırımıze düşkündük bağlıydık.. kıyamazdık brbrmze. sımdı nasıl bana kıyıyor göz göre göre anlamıyorum.. 1 hafta önce benım doğum günümdu , çok bekledim belkı doğum günü mesajı atar bana dıye onuda yapmadı belkıde unuttu..
Anlıyorum
Bir hafta önce doğum günün için aramadıysa üzücü ve buda bir veri senin için
Belki birisi dikkatini çekmiştir ve sen bilmiyorsundur vs vs bir çok olasılık mevcut.
Hayatında bırı yok o kesın bılgı.. öyle bırsey degıl bızımkı.. kendısı boşanmış çocuklu bırısı.1 tane kızı var. oda benım bu durumu ıdare edemyecegmı düşündü. bazı konularda yanlış anlaşılmalar oldu aramızda en sonunda ayrıldık. oda ayrdlgnı aılesıne soylemıs paylaşmış. zaten aılesıyle beni tanıştırmıştı daha önce. anlasamadık falan demıs Bıraz bahsetmıs neden ayrldgmzdan onlara. oyle yanı toparlayamadım sonradan çok koştum pesınden bır şans dılendım ama bızım ılıskımıze olan ınancı bıtmıs öyle soyledı
Bunu takıntı haline getirmene gerek var mı?
Hayatta bu gibi şeyler ile karşılacaksın evet, zor.. ve anlamsız gelebilir. Son yazdıklarını yazmamıştın şimdi biraz daha net.
Dolayısıyla sükunet ile biraz daha bekle dönüş olmaz ise kendini buna hazırla.
İnanın takıntı yapmıyorum sadece onu ozledım:( konuşarak halledemeyeceğmz şeyler yoktu ortada halbuki.. yanı arkasına bakmadan gıtmesı çok acımasızca sankı ben onu aldattımmı bana böyle muamele yapıyor..1 aydır aramadı sormadı herangı bahaneyle mesaj da atmadı , artık umudumu kestim
Şimdi yapmıyorsun ama yapabilirsin gibi dolayısıyla ya bu durumun sebebini tam öğren ve nedenleri sorgulama ki rahat et
ya da üstüne çizgi çekmeye bak
İlk hafta ve aylar bu boşluk illaki düşündürücü ve can sıkıcı geçecektir fakat zamanın kapatmadığı hiç bir yara yoktur.
Bir zaman sonra ne gereksizce kafaya taktım hak etmeyenleride diyebilirsin.
Boğa burcu bu kadar detaylı sildiyse hayatta dönmez boşuna bekleme
Detaylı sıldı derken
Numaranı falan silmiş işte açıp kapı bırakmamış belki de engelledi bile seni
Engellemedı kullanıcı adı görünüyor. acık kapı olayına gelince ben ayrıldığımız zaman ona çok dıl döktüm yalvardım agladım bana şans versin dıye , dusuncem dedı üstüme gelme açık kapı bırakıyorum sana dedı Buda bırsey dedı
Okunan bir kitabı yeniden okumak sonucu değiştirmez sadece zaman kaybıdir
O yüzden sevmiş olsaydı gitmez sorunları çözmek için çaba harcardı.. o yüzden bittigine sizde kabullenin.
Hee yok ben seviyorum, kendimi üzmeyi de seviyorum, okunan kitabı yeniden okur yine aynı toksik şeyleri yaşarım bu bana keyif verir diyorsanız beklemeye devam edebilirsiniz.
Haklısın ama bılmedıgın şeyler var :( bız sevgılıyken ne zaman ayrılsak sorun cozerdı pesımden koşardı anlatırdı bunu hep yaptı hep.. benı gerçekten sevıyordu. . fakat son ayrıldığımızda ben pesınden koştum çözüm üretmeye çalıştım bırazda üstüne fazla düştüm darladım oda kaçtı benden :/ 1 aydır kendımı gerı cekdım kafasını dınlesın benı ozlesın dıye.1 aydır mesaj atmadım aramadım. ondan adım beklıyorum ne gelen var ne gıden.. en azından numaramı kaydetsın mesaj atmasın ona da razıym.. çok üzülüyorum napcm böyle :(
Ben fikrimi söyledim
Geri kalan senin tercihin
Herkes tercihlerin bedelini öder
Sende mı boğa burcu sun
Evet