Beyler bu durumu dürüstçe açıklar mısınız çocuk 30 yaşında saf falan da degıl memur ama daha buluşmadık bıle bır yere gıtmek için ızın alıyor sen ızın vermezsen gıtmem dıyor?
3 ay
Memur olunca saf, memur olunca andaval, Memur olunca apta* olmuyor mu bebeğim? Memur olmak demek üst seviye zeka ve karakter sahibi olmak demek mi? Evvela kurduğun denklemin tuhaflığını kendin fark etmelisin. İtaatkar ve silik karakterli bir tip işte karşındaki
Haklısın …
Kalbini ısınmadıysa kalbinde bir şüphe varsa çok ısrarcı ol Hatun Yol yakınken işine bak
Kalbimin isinmasi için önce bir görüşmemiz lazım daha görüşmedik bile
Elbette önemli yüz yüze görüşmek tabi
Teşekkürler
Biz Berk ve Şenay 🧚♀️
Bu biraz “aşırı kibar olacağım derken dozajı kaçırmak” durumu gibi geliyor 😅 Kontrolcü de olabilir, onay bağımlısı da. Daha tanışmadan senden izin istemesi sağlıklı değil. Sınırını net koy, sana tuhaf geliyorsa bunu söyle, tepkiyi gör; en iyi gösterge o olacak 💬
Cevap
10Cevap
Bu adam senin var ya hayatın alt üst eder... Şimdiden 6 depresan stoğu yap
Neden
Bunun davranışsal açıklaması var ama uzun hikaye be. Ama duygusal zekası gelişmemiş bir arkadaş sanırım
Haber vermek ayri izin almak ayri bir olay. Bana daha çok oynuyor gibi geldi izin ne ya
Uffff en sevmediğin insan modeli. Hemen bağımşı hala gelen insan. Herşeyde izin onay bekleyen insan
hhahaa sesli güldüm abla 😄su içebilir miyim diye izin isterse şaşırma jdjd
O kadar da degıl abartma
Soğudun ondan değil mi çoktan
Sogumadım daha. cunku ben hanım köylü erkek istiyorum zaten izin alması falan hoşuma gitti sadece bunu art niyetten mi yapıyor onu bilemediğim için erken karar vermek istemiyorum
Senin güvenini kazanmak istiyor bence
İyi nıyetten mı art nıyetten mı acaba …
Ne kadar oldu konuşmaya başlayalı?
2 gun😂
Kaç kurtar kendini ya. Bunlar 2 gün için çok büyük hareketler. Güven vermeye çalışıyor kendince.
Güven vermeye çalışması kötü bir şey değil benim için önemli olan bunu art niyetli mi yapıp yapmıyor olması
2 günde güven vermeye çalışıyorsa manipülasyondur bu. Daha hiç tanımıyorsunuz bile birbirinizi.
Sana ayak hapıyor ilk tanıştığınız gün seni
Sacmalama ya
Ya sa lak ya da rol kesiyor 😃
Bende onunla oyun oynarım odesırıs
Nasıl bir oyun
Güven sağlıyor
Artnıyetlı mı ıyı nıyetlı mı acaba bu onemlı
Orası belli olmaz böyle
İzin ver yazik
Ben zaten karışmam kı ne tamam yesın ızın almana gerek yok dedım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?