Nişanlımın eziyetleri?

Dün dünya kadınları günüydü her neyse nişanlım paylaştı akşam oldu bana şey yazdı seninle uğraşılmaz ama ben dedim ki müsaitsen oyuna zamanın var bana yok dediğim için neyse sana iyi oyunlar dedim ondan sonra aradı oyuna çağırdı görüntülü aradı 1 dakika konuştuk hemen oyuna girek dedi telefonda bana bir bağırıyor bir bağurıyor anca ağla zaten diyo bende orada ağlıyorum hiç umrunda değildi soğuk yapmaya başladım ona soruyo niye soğuk yapşpsın belli ki bişey olmuş diyo konuşmadım bile kapattı arayacam dedi kendisi gece oyuna girmiş arkadaşıyla ve kız birini eklemiş diye düşünüyorum çünkü hep ekliyordu saklıyordu Pugb hesabına giremiyorum engel koydu herseyine. ben girmeyim diye ne yapmam lazım ona karşı bişey hisswtmemeye başladım ve 1 aya düğünümüz vardı.(asker kendisi Bunca eksiğimiz varken oyuna para yatırmış oyuna kız eklemiş mi diye girmeye çalışıyorum olmuyo hesaplarına da giremiyorum Allah onu parasıyla mutlu etsin beni kaybetmekten korkmuyor bile 😭😭😭😭😭 napmam lazım oyunu kaçıyor çünkü oyun daha değerli onun gözünde

Nişanlımın eziyetleri?