Nişanlımla ayrılalı 1 hafta oldu 6 yıl ilişkimiz olmuştu ayrılırken bana ne zman sesimi duymak istwrsen konuşmak istwrsen arayabilirsin demişti ayrılınca gitti instagram hesabı açtı kendşne hemen profilide herkese açıktı geçen gün story attı alkol içerken evlilikle sevgiliyle alakalı şarkı koymuş bide arkadaşımın hesabından baktım ben attığına hesabım yok benim açmadım sadece akrabaları ekliydi kız falan yoktu dün bi tane kızla takipleşmişler sadecr o kızla ama başka yabancı biri yoktu hesabında bugünde hesabını gizlemiş
Kendime yediremiyorum bu olanları o kızla konuşuyomudur sizxe ne yapmaya çalıştı anlamadım hiç geçen hafya bu zmanlar benle evlilik hayali kurarken geliptw bir hafta içinde bunları yapması nr demek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hazmetmesi zor ama 6 yıllık ilişkiyi böyle bitirip umursamiyorsa siz kurtulmussunuz demektir. Sevinin.
Evet bu şeklkde aslında hiçmi değer vermemiş ya bana onu anlamıyorum ben nasış kaldırıyo bi başkasıyla konuşmayı
Yani anlam vermek zor gerçekten bazen bu erkekler sopalik
Bi ömür boyu ahımı aldı ama
Mesut olmasın. Ah alan mutlu olamaz merak etme. Er geç çıkar ondan.
İnşallah benim kapımda köpek olur gün olurda
Kapında köpek olacak kadar bile değeri yok olmamalı
Ya yorumunu gördüm öyle adam ne yaparsa yapsın Allah kurtarmış de geç ya
Diyemiyorum işte çok üzülüyorum ben herşeye rağmen onunlaydım
Bence onu stalklamayı bırak kimle ne. Halt ederse etsin sen kendi hayatına odaklan
Odaklanamjyorum bu kadar kısa süre içinde nasıl konuşabilir bi başkasıyla
Bu erkolar adam değil eskidenmiş gerçekten aşkın için mücadele etmek falan. Şimdi ayrılır ayrılmaz yeni birini bulma peşindeler. Eşya değişiyorlar sanki. Ama o kadar uzun ilişkiden sonra yaptığı her yeni İlişkinin en çok ona zararı dokunacaktır.
Valla gün yüzü görmesin bi göz yaşı üzerine yuva kurulmaz
Ahın yerde kalmaz içini ferah tut ama o senin hayallerindeki adam değilmiş bu yüzden üzülme tamam mı sana layık bir adam olsaydı sonuna kadar mücadele ederdi elbette herkes layığını bulur sabırlı ol güzel ruh 🌸
Çok çaba sarfettim ailem yerine koydum her zmna herşeyinde sabır ettim hatalar yaptı kıyamadım yine onla birlikte bende ağladım gözümden sakınmıştım onu gerçekten bütün hayallerim herşeyim yıkıldı kendiside 1 hafta içinde hemen kız ekleyip yoluna bakması peki 6 yılı 1 haftaya sığdırdı adam bende yere göğe sığdıramamıştım onu :(
ayrilmissinzi artik dusunme bence sdn de kendi yoluna bak bana kalirsa o seni kaybetti, haksiz miyim
Kaybetti ama nasıl 6 yılı bi kenara atıp başkasıyla 1 hafta içinde konuşabilir
iste bu da onun karaktersizligi, gel istersen yaninda olmak isterim cidden..
az sabır et. olmazsa zorlama
Ne için sabredeyim
Bence konuşuyordur fake hesaptan yaz
Neden bizuldu Nisan
Bana çok hata yaptı avm de bana vurdu annesine babasına karşı arkamda durmadı sürwlji küfür ediuodu ağza alınmıcak şeyler sen gelinsin diye hep baskı uyguladı evlenince annemi babamı ayda bi kere görğcem diye bana şart koştu sonra gelşd özür diledi ağladı dayanamadım öylr olmasına çok üzüldüm ve çok seviyofum affettim yaptığı herşeyi bırakamadım yapamadım düzelicem dedi sonra yine düzelmedi herşeyde kavga etti benimle sonra seninle mutlu olamayız diyip gitti
Umarım özel hayat biseyler olmamıştır. Bu kişiden sana bişey olmaz. Öldürmeye bile kalkardı böylesi evlenince
Hyar olmadı Allah korusun bütün ahım onun üzerine olsun
O zaman kurtulduğunu sevin o psikopattan ve her türlü iletişim sosyal medyani değiş, kendi ismin ile hesap açma, mümkünse numaranı da değiş. Yanlız numara değişmeden önce bu dediklerimi yap. rehberinden sil öyle yap. Google play mail hesabını bile yenisini aç. Numarası rehberinde veya hesabı sosyal hesablarinda varken numara falan değişir veya yeni hesaplari açarsan, ona kişi önerisi olarak görünebilir son yine bulur seni
Beni neden bulmak istesin böyle birisi :)
Bilmem. Bu arada bi an bende seninle tanışma isteği geldi, onuds anlamadım 😅
o kızla konuşuyodur başka açıklaması yok
Nasıl konuşabiliyo ben daha ayrılmayı hazmedemiyorum o biriyle konuşuyo
zaten seni aklında bitirmese senin yanında olurdu. Sıkma canını herkes yaşattığını yaşasın
Bana yaşattıkların daha kötüsünü yaşayıp köpek gibi pişman olsun
Neden ayrıldınız
Bana çok hata yaptı avm de bana vurdu annesine babasına karşı arkamda durmadı sürwlji küfür ediuodu ağza alınmıcak şeyler sen gelinsin diye hep baskı uyguladı evlenince annemi babamı ayda bi kere görğcem diye bana şart koştu sonra gelşd özür diledi ağladı dayanamadım öylr olmasına çok üzüldüm ve çok seviyofum affettim yaptığı herşeyi bırakamadım yapamadım düzelicem dedi sonra yine düzelmedi herşeyde kavga etti benimle sonra seninle mutlu olamayız diyip gitti
En sağlıklısı olmuş bence o kişi seni mutlu etmezdi keşke daha çok derleşebilsek anlatsam sana nedenlerini açık açık söylesem
Kendime yediremiyorum bir hafya içindr biriyle konuşmasını
Anladım dertleşelim mi biraz ister misin
Konuşuyordur