Sevdiğimi çok pis kıskanırım ama o beni kıskanınca sıkılırım, bu ne yaman çelişkidir yarabbim 🫠

Sevdiğimi çok pis kıskanırım ama o beni kıskanınca sıkılırım, bu ne yaman çelişkidir yarabbim 🫠

hım hata olur bu ülkede aptal kız ve kendini beğenmiş kız çok olunca hata olarak görürüm çirkini bile prenses sanıyor kendini abazan bir toplumun çileleri adlı çalışma gibi oldu :)
Sevdiğimi müthiş kıskanan kadınım ve sevdiğim de beni kıskansın, sahiplensin, beni merak etsin isterim bunalmam hiç, sevgilim benimle yakından ilgilendikçe ben de daha çok bağlanırım sevgilime her zaman.
Birini sevince ister istemez ilk başlarda çok fazla kıskanıyorum ben. Ama 3-4 ay kadar geçince ona karşı duygularsan güvenden emin olduğum için kıskançlığım bitiyor gibi oluyor.
evet kıskanırım kıskanmayan insan sevmiyor demektir hatta ben bazen normal arkadaşlarıma Bir de kıskanırım birisiyle fazla samimiyeti olduğu zaman öyle manyak biriyim
Cevap
43Cevap
Kıskanırım ama boğmam, hırpalamam, incitmem.
kıskanırım tabi ki de,.,.
Kıskanırım ama böyle ruh hastası gibi çok üzerine de düşmem. Oda benim üzerime düşerse büyük sıkıntı.
Deli gibi kıskanmak bana çok korkunç geliyor. Aşırı kıskançlığın altında güven başta olmakla beraber birçok psikolojik sıkıntı vardır
Evet ben sevdiğim aşık olduğum kızı kıskanırım.
Ay bende öyleyim ya ama sevgilimin yanına dişi sinek yanaşsın istemem ☺
Deli demek az kalır zır deliye dönüyorum sevdiğim zaman
Eskiden çoktu şimdi gerektiği dozda. Kıskançlığın nasıl olduğuna bağlı
Kıskançlık bir hastalıktır. Bana göre değil. Kıskanmam. Kıskanılmaktan da hoşlanmam.
Kiskanirim
Biktirmam
Gebertirim
Kurtulmak istettirmem hoşuna gider
hayır fazlası zarardır dozunda kıskanmak gerekir
Deli gibi kıskanmam yerinde kıskanırım. Benim güven duygumu zedelerse de biter o kadar net
Ben çevreye güvenmiyorum 😂😂
Hayır sağlıklı değil bu
Kıskanırım ama onu bunaltmam.
ara ara kıskanmayı bırakıp karşı tarafı denemekte fayda var belirli bir miktarda önünü açıp kesmek lazım
Sevdiğimi kıskanırım
İnsan sevince gerçek anlamda sadece kendisine aitt olmasını istiyor normal olarak
Kıskanırken ağırlığımı korurum karşı cinse bağlı.
Kıskanırım hayvan gibi ve o 3. elemana giderim durumu çözmeye ki o da beni kıskansın bi zahmet
Kıskanırım ama çaktırmıyorum 🤭
Kıskanırım ama deli gibi değil
Ya istiyorum ki beni kıskandıracak eylemler yapmasın yaparsa da soğuyorum🫠 minik kıskançlıklar neyse de diğer türlü olmaz
Evett kiskancim
Sevme yetim yok die düşünüyorum
Seven kıskanır...
Fena oda kıskanırım tabi
Zır deli gibi hemde 😁
evet ama belli etmem hiç darlamam
Kıskanmayan insan sevmiyordur bence
Gercekten sevdiysem olabilir
hayır ya rahat tiplerdenimdir
Evet kıskanırım, seven sevdiğini kıskanmalı
Erkek sinekten bile
Bilen bilir, deli az kalır..