Aşk İlişkileri Bi ilişkide kadın çok fedakarsa o ilişki bitmeye mahkum mudur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Eveet bugünkü sorumuz aşk meşk hakkında. Bence evet o ilişki biter kadın çok fedakarsa Bi ilişkide kadın çok fedakarsa o ilişki bitmeye mahkum mudur? Cevapla İlişki Soruları Kadın Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. evet kesinlikle bitecektir. tek taraf olmaz 0 0 Yorumla
vexilion Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Kadin erkek farketmez bi taraf fazla verirse sonrasinda genelde sıkıntı çıkıyor dengeli olmasi lazim 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kadınlar ilişkide erkeklerin annesi değildir. O yüzden fedakarlık yapmamalı bence fedakarlık yapması ve uğraşması gereken tek taraf erkek olmalı. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle.
BBCbunudagizle Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl İki tarafta fedakar olmali tek tarafli yurumez 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum gözlemlerime göre kadın çok fedakar olursa erkekler istemiyor ama bencil kadınlar el üstünde hep Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl red flag erkekler hep oyle oluyor 😂 Yorumla Soran 1 yıl Nerden bildiğimi sorma ama diyorsun 😃 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl bilmem ben green flag bir erkegim 🤣 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evet kesinlikle bitecektir. tek taraf olmaz
Kadin erkek farketmez bi taraf fazla verirse sonrasinda genelde sıkıntı çıkıyor dengeli olmasi lazim
Kadınlar ilişkide erkeklerin annesi değildir. O yüzden fedakarlık yapmamalı bence fedakarlık yapması ve uğraşması gereken tek taraf erkek olmalı.
Kesinlikle.
İki tarafta fedakar olmali tek tarafli yurumez
Bilmiyorum gözlemlerime göre kadın çok fedakar olursa erkekler istemiyor ama bencil kadınlar el üstünde hep
red flag erkekler hep oyle oluyor 😂
Nerden bildiğimi sorma ama diyorsun 😃
bilmem ben green flag bir erkegim 🤣
😂😂
Evet ne yazık ki
Evet
maalesef öyle
Evet