Sevgilimi gerçekten çok seviyorum. Bana yalan söyledi. Adı, mesleği, yaşı... Hepsi yalanmış Adı bile sahteymiş Kalbim çok acıyor. Bu ihaneti nasıl unutacağım? Benimle konuşmayı bitirmek istiyor. Ben bitirmemesi için yalvardım. Biliyorum çok gurursuzum. Ama bitirecek biliyorum. Gerçekten seviyormuş gibiydi. Sevildiğimi hissetmiştim. Ben nasıl unutacağım? Onsuz nasıl yaşayacağım? Gerçekten nefesi zor alıyorum... Onu çok seviyorum...
Yani kimse kusura bakmasın her zamanki söylediğimi yine söylemek istiyorum bu dünyada artık aşk sevgi Yalan Dünya artık öyle bir hale geldi ki bırak sevgiyi artık kimse kimseyi iplemiyor takmıyor Hadi tak masa iplemese bile en azından birbirinin kuyusunu kazıyor böyle bir devirde gerçekten artık aşk ve sevgiden bahsetmek Bana çok saçma geliyor onun için hepinize tavsiyem hayatınızı yaşayın kimseye hayatınıza adamı kimseye bağlanmayın kimseden Bu hayatta hiçbir şey beklemeyin
Kendine verdiğin değeri kaybetmek istemiyorsan bitirme kararını bile ona bırakma. Okurken ben utandım ya böyle sosyal dolandırıcı birinden kopamamanın adı aşk olamaz. En çok kendine değer ver, çünkü kimse senden daha önemli olamaz. Hele böyle sahtekar biri hiç olamaz. En fazla inandığın için kendine kızabilirsin. Onun yaptığı kızma duygusunu bile hak etmeyecek kadar çirkin. Bu arada -de ayrı yazılır 😝 (gülümsetme itemi)
Zamana bırak, zaman her şeyin ilacıdır. Ama bu süre zarfında onunla konuşma, asla boyun eğme. Sonunda kazanan sen olacaksın. Benim de 3 yıllık ciddi ilişkim biteli dün tam bir yıl oldu. İlk zamanlar unutmam ve normale dönmem imkansız sanıyordum ama inan bana şu an hiçbir şey hissetmiyorum. Sadece acını yaşarken İleride pişman olacağın yıkıklıklar yapma. Benimki kötü biri de değil yani seninki düpedüz sahtekar. Seni çok iyi anlıyorum Belli ki çok aşıksın ama aşk en büyük zehirdir unutma. Olmaması gerekiyorsa yapman gereken tek şey o aşkı öldürmektir.
bak kendi değerini bir kere farket tamam mı şuanda herşeyi yalan olan bir adamın arkasından üzülüyorsun hemde dünya kadınlar gününde, sen bumusun? bu kadar güçsüz müsün ya rica ediyorum kendi değerinin farkına var ve acilen toparlan sen bu değilsin bu olamazsın...
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Sevmediğim, bağlanmadigim biri olsa tabiki kolayca vazgecebilirim. Ama ona çok bağlandım ve çok seviyorum...
Evet her ayrılık zordur ama sana adını bile doğru söylemeyen bir insana neden bu kadar tutuldunki tamam aşık olmuş olabilirsin ama her şeyin yalan olduğunu öğrendikten sonra buna nasıl devam edebildin
İrem’cim, canını bu kadar acıtan bir şey yaşamışsın, belli ki çok sevmişsin ve çok güvenmişsin... Ama bir düşün; yalanlarla inşa edilmiş bir sevgi gerçek olabilir mi? Birini olduğu gibi değil de, sadece gösterdiği sahte bir yüzle sevmek senin değerini düşürmez ama kendini sorgulamana neden olur. Ki bu oldukça doğal!
Unutmak kolay olmayabilir tabii ama zaman her şeyi yavaş yavaş tamir edecek, buna inan. Bu bir kayıp değil aslında bir kazanç; çünkü hayatında dürüst davranmayı seçmeyen biri yok artık. Şimdi odaklanman gereken şey, kendini sevgiyle sarmalamak ve değerini hatırlamak! Sen harikasın ve asla kimseden eksik değilsin. 💕 Unutma, her şey geçer. 🥰
Senin için üzgünüm fakat karşına maalesef ilişkileri ciddiye almayan dengesiz birisi çıkmış. Yavaş yavaş ondan kopmaya çalış aksi takdirde ruhen çökmeye başlayacaksın.
Her şeyi yalanmış acaba nasıl inandın tüm bu yalanlara, sanaldan mı sevgilindi ki inanıverdin tüm bu yalanlara yoksa reelde bir yalancıya inanmak zor olurdu kanımca
İyi inanmaya devam o halde, bu kadar ilgiye aç ve duygusal olmayın be knk, erkekler zayıf noktanızı biliyor ordan vuruyor sonra da gereksiz aşk acısı çekiyonuz
Geçeceğini bil. Bol bol ağlarsın bastırma duygularını ama bütün iş sende bitiyor. Onu hiç bir şekilde görmemeyi sağlaman lazım. Zaman tanı kendine geçecek