- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Kader'i öğrenmelisin!
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kader. Izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir!
Sevgili eş ilişki bunlar cüzi irade ihtiyari kaderdir!
Boş boş beklemek ile hiçbir şey olmaz!
Aşk, gerçek sahte olan kişiler ve duyguları!
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor!
Ahir zamanda yaşıyoruz...041 Yorumla
Soran1 yılçaba için biri olması gerekir
- 1 yıl
Kader ne biliyor musun? @Vivtora 😅
şu an bu görüşe yorum yapman da bir kaderdir ama sana bağlı olan...
Alakası yok, boşa çaba harcamak kürek çekmek var
Hiçbir şey olmak zorunda değildir biz elimizden geleni yaparız olursa olur
Aşk sevgi ilişki
Formülü yok para ile alınmıyor çalışmak ile de olmuyor
Örneğin ev araba motosiklet bunları çalışarak alabilirsin kazanabilirsin
Soran1 yılçabam için birisin olması gerekmiyo mu
- 1 yıl
Vivtora kaderi inkar eden yok ki 😅
Ama kaderi bilmediği halde konuşan çok 😅
şu an konuşmamız da kader ihtiyari kader cüzi irade 😅
Evlilik sevgili eş cüzi irade ihtiyari kaderdir 😅
Sevgilini kim seçiyor buluyor 😅 - 1 yıl
Elinden geleni yapmak ile olur diye bir şey de demiyorum ki 😅
Olsa benimki olurdu 😅
Ancak evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır... - 1 yıl
Herkes ilk sevgilisi ile evlenmiyor...
Böyle bir şey yok..
Sevgilisi ile evlenen de çok...
Ne demek biz seçmiyoruz biz seçmiyorsak kim seçiyor bu nasıl düşünce yahu
Ben gezip tozmuyorum.
Benim benden yana sıkıntı olmadı karşı taraf ihanet etti ihanet olmasaydı ilk kız arkadaşım ile evlenirdim
Sen yanlış biliyorsun
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yok
Hiçbir şey olmak zorunda değildir
Her şeyi yapmak ile de olmuyor çünkü bende yapmıştım. 😅
- 1 yıl
Seninle sevgili olmak isteyen birisi olunca 😅
Elalemin lafına mı bakıyorsun?
Yoksa özgür iraden ile mı karar veriyorsun ya da biri sana evlilik teklifi etse?
Biz seçiyoruz da bu söylediğin çok mantıksız ve saçma!
Şak diye evlilik teklifi olmaz
İki insan birbirini tanır konuşur eder uyum olursa olur olmazsa ayrılır bu kadar basit - 1 yıl
Ben büyük oynamam, küçük dünyam var benim. 😅
Soran1 yılolum yazmayın buraya gidin özelden konuşun
- 1 yıl
Kaderin ile alakası yok.
Mesela benimle görüşmek istedin diyelim 😅
İstersem olur istemezsem olmaz 😅
Ne yaparsan yap olursa da kader olmazsa da kader
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir
Anlamayan sensin
Bekar ölen çok insan var
Soran1 yılyazma yazma
- 1 yıl
Bu da kader değil
Senin suçun
Aile bozdu ne demek
Çocuk musun sen
Ana kuzusu erkek ve kadından hayır gelmez
Uzak durulmalı
Evlilik yetişkin işidir
Veli çocuklara karışır
Senin kendi aklın fikrin yok mu da aileni müdahale ettiriyorsun her şeyin yanlış senin - 1 yıl
Ana kuzusu kişilerden uzak durmak hayırlıdır. 😅
Kendi fikri olmayan kişilerden uzak durulmalıdır..
Ailesini ilişkisine müdahil ettiren kişilerden uzak durmalıdır
Seven sevdiğinin yanında olur kimsenin etkisinde kalmaz
Gönlünüzce olsun mutlu akşamlar
Soran1 yıl@Vivtora canım yazma şuna artık boş yapıo
- 1 yıl
Ben değişmem, netim. 🌸
Soran1 yıl@kim-bilir-belkidee knk yeter tamam knk tamam yazma yazma
- 1 yıl
Ana kuzusu olan sen oluyorsun. Çocuk değil.
- 1 yıl
Ana kuzusu erkeği de kadını da kötüdür.
Amin inşaAllah. 🌸
Teşekkürler. 🌸 - 1 yıl
Tövbe tövbe yahu, ama sen dedin ki, ailem bozdu, o nasıl oluyor
- 1 yıl
Onun yaptığı saçmalık olmuş. 😅
Detaylar önemli, sebep sonuç ilişkisi...
Onun yaptığı ihanettir sana karşı, aşka ve sevgiye karşı... - 1 yıl
Yazmazsan yazma, olan da olmayan da kaderdir.
Ayrıca ayrılık, ihanettir, aşka ve sevgiye sevilene...
En İyi Cevaplar
Kadere güvenmelisin ama aynı zamanda çabalamalısında. Kader gayrete aşıktır. Bunu sakın unutma. Ben eğer doğru kişiyse (ve tabii ki yaşıyorsa) O'na ulaşacağım 1 haftaya kalmayıp ama o çıkmazsa işte o zaman sonuç hüsran düşündüğüm kişinin gerçekten öldüğünü düşüneceğim. Benim de hayatımda 1 tane gerçek sevgilim oldu ve çok küçüktüm..
03 Yorumla
Soran1 yılçabalamak için biri olması lazım
Soran1 yılben adım atsa o gelmez
1 yılHerkes kendi kaderini yaşar. Kaderinde bunu yaşamak varsa vakti geldiğinde elbet bunu yaşayacaksın. Sabretmekten, ümit etmekten başka elimizden gelen bir şey yok. Biraz da iş gerçek aşk derken neyi kastettiğine bağlı. Aşk filmlerinin çoğu birer kurgu. Hayal dünyasında yaşamamak lazım. Bazen mükemmeli istemeyi bırakıp makul olana razı olmak gerekebilir.
30 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gerçek aşkı bulmak için önce "kadere güvenmeyi" bırak, kendine güven, o zaman kaderin sana bir şeyler gösterir.
16 Yorumla
Soran1 yılbişi sorucam eic nasıl seçiliyor yani ben nasıl seçecem seni seçmek istiyorum
Soran1 yılbekle beni kdfofkdpfjkğf
Soran1 yılrica ederimm :)
Yapay Zeka Cevapladı
Ahhh kalbinin o tatlı çırpınışı, aşkı bulmayı ne kadar özlemişsin belli! 🥰 Gerçek aşk bazen plan yapmaz, hop diye çıkar karşına. Ama işin sırrı, kendinle barışık olup zamanı akışına bırakmakta. Sabırlı ol, doğru insanı bulduğunda bunu kesinlikle hissedersin. O anı yaşamak için önce kendine odaklan. Spor yap, kitap oku, kahve kokulu kafelerde vakit geçir. Unutma, kader senin de enerji ve emek koymanı sever 😉 Sen şimdi sence aşk kader mi, yoksa biraz da seçim mi? ❤️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Arayarak bulunmaz ki aşk, bozuk para değil ki bu.
11 Yorumla
Soran1 yılçok haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılArayan bulur mevlasını da belasını da aşkını da arama kurturma çalışmalarına devam et
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılArayınca bulunan bir şey değil ya tamamen aslında gerçekten şans bazı insanlar küçüklükten buluyor bazısı 70 yaşında buluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGerçek aşkı bulmak zaman alabilir, çünkü doğru kişiyle karşılaşmak her zaman kısmet meselesi. Öncelikle, kendini tanımak ve ne istediğini anlamak, gerçek aşkı bulmanın ilk adımıdır. Kendi değerlerine ve sınırlarına saygı gösterdiğinde, doğru kişi de bir şekilde hayatına girer.
Kadere güvenmek de önemli bir şey, ama kaderin sana ne getireceğini beklerken, aktif olarak yaşamını da şekillendirmelisin. Kendi hayatını, hedeflerini ve mutluluğunu ön planda tutarak, doğru zaman ve doğru kişi geldiğinde, her şeyin yerine oturduğunu görebilirsin. Sabırlı olmak önemli ama kendi yolunu da çizmek gerekiyor.12 Yorumla
Soran1 yılpozitif yorumun için teşekkürler
Cevap sahibi1 yılRica ederim
1 yılGerçek aşkı bulmak, zaman alabilir ama önemli olan kendini keşfetmek ve doğru kişiyle karşılaştığında doğru zamanı hissetmektir. Sevgililerin olmuş olabilir, ama o dönemde yaşının küçük olması, ilişkilerin gerçekten derinleşmemiş olması çok doğal. Gerçek aşkı bulmak için önce kendini tanıman ve ne istediğini bilmen çok önemli. Kadere güvenmek de bir bakıma güvenmektir; bazen işler istediğimiz gibi gitmez ama hayat seni doğru zamana hazırlıyor olabilir.
Beklemek zor olabilir ama doğru kişiyle karşılaştığında, o zamanın geldiğini hissedeceksin. Sabırlı ol, seni tamamlayacak kişi karşına çıktığında fark edeceksin. Zaman her şeyin en doğru yerini bulmasına yardımcı olur. Aşk bazen beklediğimizden de güzel bir şekilde gelir.
22 Yorumla
Soran1 yılçok teşekkür ederimm ya çok mantıklı konuştun
- 1 yıl
Vay be böyle mantıklı güzel açıklayıcı anlatan kişilere saygı duyuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılYani bana da diyorlar aynısını, üniversiteye gidersen olur dediler olmadı, şimdi işe girersen olur diyorlar. Bence gerçek aşk yok, var olmayan bişeyi boş yere kovalıyoruz. Birisi sevseydi zaten iş bulana kadar beklememe gerek kalmazdı. İş bulduktan sonra fark edileceksem anlamı yok aşkın da ilişkinin de.
11 Yorumla
Soran1 yılah ah ne yapalım artık
İnşallah gerçek aşkı bulursun ama benim ümidim kalmadı tam bu diyorsun ama bi bakmıssın ayrılıyorsun hangisi doğru hangisi yanlıi ayırt etmek çok güven diye bişey kalmadı içindeki sevgiyi dahi aldılar birine karşı his besleyemıyorum hissizleştim
17 Yorumla
Soran1 yılİnşallah sende gerçek aşkı bulursun
Soran1 yılmaalesef
Soran1 yılnasıl birini dediğin gibi olanı mı
Soran1 yılyani olabilir
1 yılGerçek aşkı bulmak için çaba sarf edeceksin böylece gerçek aşkı bulacaksın. Çaba sarf etmekten kastım, doğru insan olmak için uğraşacaksın. İlişkilerde yaptığın hatalar neler, takıntıların, eksiklerin neler bunları gözden geçir. Kendin olmaya başladığında kaderindeki kişi sana gelecektir zaten.
12 Yorumla
Soran1 yılbence her şeyimin farkındayım sadece bekleyecez o zaman
- 1 yıl
Aynen öyle
1 yılKader diye bir şey yoktur çabala eğer güzelsen ve sana birisi aşık olursa çabalamasan bile olur o senin peşimden gelir ama ilk önce kalabalık bir ortamın olmalı arkadaşlarınla kafelerde takıl öğrenciysen bu büyük bir artı eğer öğrenciysen okula bakımlı git devamı gelir kader yoktur git ve gençliğini yaşa djjdjsjsj yaşlı gibi konuştum komik geldi ya cidden öyle ruhum yaşlandı aq
11 Yorumla
Soran1 yılbu dediklerinde çok haklısın gerçekten ama ego olsun diye değil güzel bi kızım ve hayatım okul ev yaşamında dediğin gibi keşke öyle ortamım olsa kafelere gidecek vaktim olsa olur ztn ama bence gerçek aşk olmaz genede denemeye değer
Gerçek aşkı bulmak için acele etmene gerek yok, çünkü aşk planlı bir şey değil, doğru zamanda, doğru insanla kendiliğinden gelişen bir duygu. Kadere güvenmek bir seçenek ama sadece beklemek yetmez. Önce kendini tanı, ne istediğini bil, hayatını dolu dolu yaşa. Doğru kişi geldiğinde zaten hissedersin. Zamanı düşünme, yaşadığın anın keyfini çıkar.
12 Yorumla
Soran1 yılteşekkürlerrr
- 1 yıl
Rica ediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Gerçek aşk söz konusu olduğunda ortada saygı, güven, dürüstlük, iletişim, uyumluluk ve anlayış gibi niteliklerin de olması gerekir. Gerçek aşkı kendiniz olarak, açık fikirli olarak, kendinizi geliştirerek ve etkili bir şekilde iletişim kurmaya odaklanarak bulmanız mümkün olabilir.
Aşk dolu bir ilişki yaşamanın çoğu zaman fiziksel, duygusal ve zihinsel olarak pek çok faydası vardır. Ancak aşkı ve doğru kişiyi bulmak herkes için her zaman kolay olmayabilir.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kader defterinde biri yazıyorsa eğer orada yazan kişinin adı senin hayatında istediğin kişinin adıdır.
Cüz. i irade insanlara bırakılmıştır. Yani kaderimde yok diyorsan istemiyorsan, zaten kaderinde de yok yazar. Bu Allah yazdığı için değil, sen öyle istediğin için öyle yazar. Yani bizim yapacaklarımızı bildiği için yazılıyor. Dolayısıyla Kader dediğin şey senin seçimlerindir. Külli kader bazen işe dahil olabilir ama herkeste olacak diye kaide yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yılSevgili olayı pizzacıya verdiğimiz sipariş değil ki hemen gelsin. Her şey nasip kısmet. Aceleye getirip maganda, eli maşalı, gözü dışarıda sevgili olacaksa hiç olmasın. Hakkında hayırlısı ne varsa o olsun. Tek derdimiz sevgili olsun. Ne derdi olanlar var. Bu yaşıma kadar sevgilim olmadı. Bu saatten sonra olmasa bile bana koymaz, umrumda değil. Ben görevimi, işimi sevdim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılkader olduğunu düşünüyorum ki bunu düşünmek gençsin yani. herkes lisede aşkını bulamıyor maalesef. bizi bir yerlerde bekliyor hissediyorum, vakti gelince karşımıza çıkacak
21 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSosyal medyadan gazetecilere yaz İstanbul dışındaysan Beşiktaş’ın muhabirliğini yapan gazeteciler onlar imzalı forma dağıtıyorlar ya da birisine yaz ben çok istiyorum ulaşamıyorum parası karşılığında bana ver diyebilirsin yardımcı ol diyebilirsin Murat Özen vs Ya da lezzette tesise gideceksin veya maç çıkışına
23 Yorumla
Soran1 yılHahahahaha
- 1 yıl
Yanlış yere yanlış yorum 😅😅😅😅😅 yorumu kaldırır mısın nasıl becerdin bunu
Soran1 yılanlamadım
1 yılHem kader hem de çaba sen sadece kendine odaklan doğru düşünmeye bak gelişimini ilerlet gerisi zaten çorap söküğü gibi geliyor. Ha illa hayatında biri olmak zorunda değil.
13 Yorumla
Soran1 yılama o duyguyu yaşamak istiyorum hem sevmek hemde sevilmek
- 1 yıl
İnşallah doğru insanı bulup bu istediğin duyguların tadını çıkarırsın 😊
Soran1 yılİnşallah kardeşim
1 yılTabiki kader aksi yok romanlarda kahramanlar şanlı karşılaşmalarıyla ve güzelliği kurtarmalarıyla buzdağlarını eritiyolar şanslarıya yıkılmaz piskolojik duvarları yıkıyolar ama kötü adam kadın başkana ne verse ne yapsa yaranamaz kadere karşı yenilmek zorunda sevdiği başkasına yar olmak zorunda hiçbişey bilmesendr yetenek bile kaderdir
13 Yorumla
Soran1 yılçok teşekkürler, modum değişti sayende
- 1 yıl
Güneş "suçlarımdan biri" dinle bence şimdi kadere inanmayı başlarda şeçmemiştim~~~
Soran1 yılpekii :)
Sakın arayışa girme bir abla tavsiyesi. İnşallah karşına gönlündeki gibi biri çıkar ve görür görmez hissedersin umarım🌸
110 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
- 1 yıl
Kadinlar hicbir zaman erkeklerin yalnizligini anlayamaz. Buna yonelik bir kadin kendisi sosyal deney yapiyor ve sonunda intihar ediyor. Cunku kadinlar daima edilgendir, hersey ayaklarina gelir, buna alismislar. Hicbirseye cabalamazlar. Reddedilmek diye bir duygunun ne demek oldugunu bilmezler. O yuzden bosa dememisler bekara kari bosamak kolay diye.
- 1 yıl
@BADAKÇI doğru bazı kadınlar öyle maalesef. Ben kendimden örnek vereyim ilk görüşte aşık olduğum insanın peşinden gittim itiraf da ettim daha cesaretliydim o zamanları sonunda karşındakinin o olgunlukta olmadığını gördüm dalga geçer bir tavır, şişmiş bir ego reddedilmenin küçümsenmenin verdiği bir kırılganlık oldu o zaman olmadı diyemem. Sonrada kimseye ilk adım atacak cesaret bulamadım zaten yani anlattığın kalıbın dışından bir kadındım ben de. Ne diyelim umarım herkes dengini bulur
Gizli Üye(30-35)1 yılTakdir edilen her rızık insana ulaşır.
Bir de her insanın bence bir acısı olduğu gibi bir rızkı da var.
Ve vakti gelmeden hiçbir rızık gelmezmiş.
Bir kapı var diyelim. Biz eğer ona gidersek kazanırız, gitmezsek olmaz o kapıya.
Kısmet de yoksa bir eş bir şeyler zaten konuda rızkı yoktur demektir.
Allah herkese ahireti versin, dünyayı da versin.
10 Yorumla
1 yılİstediğin kadar çabala eğer ki doğru kişi değilse bı şey yapamazsın kader gayrete aşıktır evet ama hayırlısı değilse olmayınca olmuyo
17 Yorumla
Soran1 yıltek diyeceğim şey haklısın
- 1 yıl
Herkesin hakkında hayırlısı olsun ama şunu net bı şekilde söyleyebilirim ne zaman bilmiyorum ama bi gün herkes bulur
- 1 yıl
Bulur bende bulmadım ama bi gün bulacağımdan eminim
Soran1 yılinşallah bulursun
- 1 yıl
Sende knk inşallah
Kadere güven konusunda sıkıntı yaşıyorsan inancını bir sorgula gözden geçir derim. Ayrıca aşkı bulmak yerine hayatını yaşasan aradığın aşkı çok daha kolay bulabilirsin bence.
Sadece yaşam tarzını biraz değiştirmek lazım.
10 Yorumla
1 yılBen hanimi fırında pide guyruğunda bulduydum..-
11 Yorumla
Soran1 yılhahahaha
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnsan için kendi çabasından başkası yoktur, çabaları , tercihleri kaderinin çizgileridir.
11 Yorumla
Soran1 yıldoğrudur
1 yılBekleme kendin bul gerçek aşkı gerçi benim de yok ama bu konuyu konuşalım
11 Yorumla
Soran1 yılnasıl konuşalım
Gizli Üye(25-29)1 yılTevekkül et. Senin olan seni bulur. Mesela bende bir zamanlar birisini çok sevmiştim. Sadece bir saç teline bin övgü yazmıştım. Ama hamdolsun sonradan karakterini gördüm. Beni aldattı. Gel zaman git zaman yarama derman olan eşimin tanıdım. Hamdolsun. Biraz sabır etmelisin...
13 Yorumla
Soran1 yılMutluluklar dilerimmm
Cevap sahibi1 yılteşekkür. Allah senin gönlüne göre versin. Biraz sabır et.
Soran1 yılAmin abi
Her nasibin bir zamanı vardır. Belki de en gerçek sevgi çıkacak karşına..
11 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Kadere inanarak gayret etmek lazım yoksa aşk nasıl bulur ki
13 Yorumla
Soran1 yılhaklısın
Soran1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Kaderinde ne yazılmışsa o olur tabi ama çaba da olması lazım
126 Yorumla
Soran1 yılkarşıma biri çıkmadan çaba gösteremem
Soran1 yılöyle bir hal olduki artık sevilmek istiyo insan artık
Soran1 yılorası ayrı konu zaten, inşallah doğru ve güvenilir insan girer hayatımıza
Soran1 yılumarım, 19
Soran1 yılkorkmaya başladım kfodjfodfjf bilgilendir beni
Soran1 yılpekiii
Soran1 yıldüşündüğün için teşekkür ederimm. sende dikkat et :)
Soran1 yılbenimde evden okula okuldan eve bence o yüzden olmuyo hahaha
Soran1 yılsanaldan olmaz zatenn
Soran1 yılkfpğdfkdfdkfpğ hemen inanma lan
Soran1 yılkdpğskğpdjğjd 3 gün azmış ama neyse unut gitsin
Soran1 yılyoo üzülmedim öyle biri olmadı
Soran1 yılsende sende
Aşk koca bı yalan asla aşk evliliği yapma ben yaptık cok pişmanım neden? Çünkü fiziğini hiç begenmedigim bı kıza aşık oldum evlendim bir süre sonra aşkın büyüsü geçti ve eşimi beğenmez oldum boyu poşu saçı hicbirisi benim istediğim gibi değil ve eşimden soğudum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSeni üzen biri ile zamanını ve olan huzurunu kaybedeceğine hiç olmasın daha iyi.. sen sağlam dur ve hayırlısını dile.. Dünya emekçi kadınları anma günü kutlu olsun.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. Başta Canım Annem Zeliha Sultan Olmak Üzere Tüm Şehit ve Gazi Annelerinin ve Anne Adaylarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun. İyiki varsınız.❤️🇹🇷
10 YorumlaBen onu bunu bilmem ama benim sadece bir fülörtüm oldu ve hayatta şunu anladım herkes barlarda lisede tuvalette parklarda sinemalarda avmlerde otobüste öpüşmeyi aşk zannederken ben Yağmur altında öpüşmeyi aşk zannederdim öyle filmlerin ve dramların arasında kalmışımki iyiler kazanır kötüler kaybeder meğersem gerçekte kötüler kazanıyomuş iyiler kaybediyormuş ben bunu anladım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı.
1 yılKader hayatımızın bir parçası kadere göre şekilleniriz ister sevmeyelim (bazıları sevmiyor) ister sevelim. Allah ne derse dediği olur, O çok büyüktür kullarını pek sevendir.
10 Yorumla 31 yaşındayım, olsun diye çok uğraştım olmadı, akışına bıraktım senelerce yine olmadı. Sanırım kismet 🤷🏻♀️
23 Yorumla
Soran1 yılİnşallah bulabilirsin gerçek aşkı moral bozmak yok daha genciz çıtırız hahaha
Soran1 yılumarım
1 yılKader gayrete aşıktır derler ikisi nirbirini tamamladığı zaman aşk olur.
110 Yorumla
Soran1 yılgayret etmem için biri lazım yanlış mıyım
- 1 yıl
Doğru biri olması için gayret lazım yoksa her yer yanlış kişilerle dolu
Soran1 yılgayretten kastettiğin nedir
- 1 yıl
İlk önce nasıl biri olması senin ayaklarını yerden keser onu belirlemen gerekiyor
Soran1 yılanladım
Soran1 yıleğer yardım içinse yazarım amacın farklıysa şimdiden söyle birde yaşın kaç
- 1 yıl
Amacım gerçek aşkı bulmanda yardımcı olmak yaşımsa profilimde yazıyor
Soran1 yılpeki
Soran1 yılxper 3 olması lazımış
Soran1 yıloki
1 yılCelal hocanin da dedigi gibi ask diye birsey yoktur diyecegim ama herkesin kendi dunya gorusu. Elalemden medet umacagina kendi hayatini daha iyi etmeye baksan daha iyi olur bence. Yine de sen bilirsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılPeki aşk diye bir şey yoksa ne olacak?
Çünkü ben aşka inanmıyorum 😎
Aşk diye bir şey yok ✔️
10 Yorumla
1 yılİnsan gerçek aşkı arama serüveninde kendini de buluyor olmalı. Ki acısını da sevincini de yürekten hissediyorsak doğrusu budur.
10 YorumlaSen aşkı değil, aşk seni doğru anda seni bulur. Aşkı arayıpta bulana rastlamadım o biraz zorlama gibi olur.
10 Yorumla
1 yıldogru insanlar denk gelir tabi ki ama dogru seçim yapman gerekir kendini tanıman ne istediğini bilmen kendin icin dogru kisiyi secmende onemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılBen kadere inanmıyorum çaba gayret klavuzun olur ama tabi aşk sevgi mutluluk tek tarafın gayretiyle olmaz
10 Yorumla
1 yılKader nedir_? Öncelikle bunu tam olarak bilmek önemli... Hayatta her şey seçimler üzerinedir. Seçimler yapılır ortaya çıkan şey iyi ya da kötü kader olarak adlandırılır. Hiç bir şey yapmamakta bir seçimdir. ve sonucu yine kaderdir. Kısacası kadar seçimlerin sonucunda oluşan olgular olaylar sonuçlardır. Neyi istiyorsanız o yöne hareket edin kararı verin seçimi yapın ve sonuçları ile yüzleşin ama genelde kalbiniz sizi doğru yola sevk eder...
05 Yorumla
Soran1 yılbence kalp çok yanlış yerlere sevk eder akılla gitsem olacak
- 1 yıl
Peki hem kalp hemde akılla hareket etseniz denge içinde _?
Soran1 yılzor işte o
- 1 yıl
Keşke her şey biraz kolay olsaydı... Gönül işlerinde kolay bir yol yok... Gül bahçesi ama kimse dikenleri görmüyor..
Soran1 yılaynen öyle
1 yılsen ararsan gerçek aşk olmaz hayal kırıklığı olur senin için o yüzden bırak o seni bulsun umarım mutlu olursunuz
11 Yorumla
Soran1 yılumarım
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılKafan rahat, gerçek bir arayış içine girmemen gerek.
10 Yorumla Bazi insanlar sanslidir. Bazisi sanssiz. Kader boyleymis deyip gececeksin.
10 YorumlaÇaba çabalamayan nın da hiç bir davranış ve sözüne itimadım yok
10 Yorumla
1 yılNe ara ne de arama. Akışına bırak o seni bulur
10 Yorumla
1 yılKader gayrete aşıktır derler emek olmadan yemek olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHerşeyin zamanı var arama zaten varmış sahipmissin gibi davran bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ne kadar beklemek istediğine karar vercek olan sensin. Kaderin se zaren gördüğünde evlenmek istersin.
10 Yorumla
1 yılAşk o kadar güzel bir şey değil gelip geçici dir aşk kadere de inan her şey kaderdir ve bazen insan kaderini kendisi seçer
20 Yorumla
1 yılNe kadar yırtınırsan yırtın ne kadar kovalarsan kovala. Nasibinde ne varsa o
11 Yorumla
Soran1 yılMaalesefki haklısın
1 yılBana güven ama gerisine güvenme zaman kötü ne yalan söylim ben uğraşamadim
11 Yorumla
Soran1 yılöyle olsun
Aradığın şeyi bulamaz, kovaladığın şeyi yakalayamazsın
11 Yorumla
Soran1 yılvaoww akışına bırakacaz o zmn
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılFaketmez bekle ķız yaşın genç bi 50 olsun ozaman kocaya varısın
01 Yorumla
Soran1 yılKoca ne alaka
Kader'le gerçekleşir her şey kaderde yoksa ne kadar çabalasan da nafile sonuçta
01 Yorumla
Soran1 yılhaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Yani varda önyargılı davranmamak lazım
#Hükümdar06 Yorumla
Soran1 yılnasıl
Soran1 yılilerlemez dostum
Soran1 yılyüzde 1 ihtimalle evet
Gizli Üye(36-45)1 yılBekleyince kesin geliyomuymus. Ben 40 i devirdim gelen giden olmadı.
11 Yorumla- 1 yıl
Geldim işte uykun yoksa yazsana
Gizli Üye(18-24)1 yılDoğru insansa zaten her şeyi senden beklemeden yapar demekki zamanı var
10 YorumlaBence kesin kulun çabasına bağlı sonra tevekkül derim
10 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne