Kafam karişik, size sormak istiyorum?

Sevgilimle uzaktan mesafe ilişkisi yaşiyorum. Bundan önce beş günlüğüne geldi ve üniversitemin yaninda otel tutup kaldi. Ben onla ilk taniştiğimda 108 kiloydum ve bundan utaniyordum, bunu atlatabilmek icin pskiyatriye bile gittim. Ona güzel görünmek istiyordum ve buluştuğumuzda 80 e düştüm şimdi ise o zamanda kilomdan memnun olmadiğimdan 60 lara düştüm ve hedefim 50 liler. Ben tutucu bir ailede yaşıyorum ve kiyafetime kadar dahi onlarla alıyorum, sanirim o benim tarzimi ve kilomu beğenmemiş olaki sürekli bu konulari aciyor, değişmemi istiyor ve normal kilolu olan bana ipince vücuduna sarilmak istiyorum gibi ibareler kullaniyor. Böyle olmadiğimi deyince hayallerimde böyle olduğumu bana böyle olmak konusunda inandiğini söylüyor. Sürekli bakim yap diyor, saçlarin dökülüyordu onun icin şöyle böyle yap diyor. Ben kendimi biliyorum gayet bakimliyim bunu arkadaşlarim dahi diyor, onunla olanfotoğraflarimizi arkadaşlarima gösterdiğimde dahi onun icin fazla olduğumu, yakişmiş miyiz dediğimde sence o sana yakişmiş mi diye soruyorlardi. Kendimi onun söylemlerinden dolayi cirkin hissediyorum ama bazen rastgele aynaya baktiğimda zayiflamamla gurur duyup, güzelliğime şaşiriyorum. Onu da şimdiye kadar tarzini cok beğenmesemde olsun dedim bunlar değişmeyecek şeyler değil. Yakişikli olmasada o benim icin dünyadaki en yakişikli adamdi ve bunu dile getirip, onu övmeyi seviyordum. Onu tarzı veya tipi icin eleştirmeyi olsun üzerim, kirarim diye hic yapmadim, yapamamda çünkü o kırılırsa benim kalbim kırılır diye düşündüm hep. İki senelik sevgiliyiz hep bu konudan tartişma cikiyor ve artik cok sıkıldım tartişmadan , yaşlandiğimi hisseder oldum. Onu bu konuda bana motive olmasina bir şey demiyorum, onun varliği benim icin motiveydi zaten ama sürekli eleştirilmek canimi cok sıkıyor. Elimden gelenin fazlasini yapmaya çalişiyorum. Dün ara verelim dedim çünkü artik beni değilde hayal ettiği, kafasinda olan başka bir kizi seviyor gibi. Beni de o kiza mi dönüştürmeye calişiyor bilmiyorum. Siz olsaniz, napardiniz?

Kafam karişik, size sormak istiyorum?