Eşim çok gözüme batıyor?

İyi bir şey yapsa bile benim için bir değeri olmuyor düşünce tarzı çok farklı mesela canım balık istiyor gidip balık alıyor çok güzel bir şekilde de yapıyor yiyoruz ama balıktan bir parça kalıyor mesela diyor ki ben bu vallahi bu kadar para verdim işte bitirelim bunu söyledi ama yaptığı her şey önemini yitiriyor Ve biz daha iki yıllık evliyiz çok şükür maddi durumumuz da iyi atıyorum çay içsin bardağını kaldırmıyor ben de kaldır diye söyleyince beni suçluyor çok söyleniyormuşum kendisi zaten yapacakmış fırsat versem ama sabah bir uyanıyoruz sehpanın üstünde çay bardağı onun dışında eve herhangi bir katkısı bulunmuyor maddiyat hariç bindebir yaparsa da lütfetmiş gibi davranıyor atıyorum beş binlik gözlük alıyor sen benim gibi kocayı zor bulursun diyor ama kendine gidip 35 binlik gözlük alıyor ha ben bunun çetelesini de tutmuyorum kendi parası tabii ki kendisine pahalısını almak ister ama bilmiyorum yani hareketleri o kadar farklı ki keşke evlenmeseydim o kadar pişmanım ki geriye dönme ihtimalim olsa 1 dakika düşünmezdim herhalde

Eşim çok gözüme batıyor?