Eşim sürekli asık suratlı?

Merhabalar, 2 yıl önce evlendik. Yaklaşık 9 yıldır birlikteliğimiz var. Evlenmeden önce de tartışmalarımız oluyordu evlendik yine azda olsa tartışmalarımız oluyor. Evlenirken eşim evi kendi dizdi hiç karışmadım gücümün yettiği kadarını ne istediyse yapmaya çalıştım. Neyse evliyiz, hazır olmadığımız ve kariyer planlar için çocuk yapmıyoruz. Velhasıl eşim sürekli suratı asık evde oturuyor, tartışıyoruz annemin babamın yanına gidiyoruz orada da suratı asık. Ben asla ailesinin yanına suratım asık gitmiyorum. Utanıyorum ama o utanmıyor. Her şeye alınıyor. Ev temizliği vs sıfır. Aşırı üşengeç. Çorapları erkek yere atar derler ama benim eşim atıyor inanır mısınız? Evimize eğer misafir gelirse ayda belki bir kere temizlik yapıyor. Evlendiğimiz günden beri gömleklerimi bir kere ütülemedi. Ben dört dörtlük birisi değilim, sinirliyim ama böyle bir şey hiç görmedim. Birlikte olmak istediğimde bile sıkıntı çıkarıyor sürekli. Sadece kendisi istediğinde olacağız. Uzun lafın kısası eşimi seviyorum ama suratı sürekli asık sürekli küs olması beni çok yoruyor. İslam açısından sorun olmasa boşanacağım bana yardım eder misiniz? Eşim balık burcu ben ise ikizler.

Boşan
Sabret
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Eşim sürekli asık suratlı?