Öğretmenim o da öğretmen aynı okulda çalışıyoruz her sabah okula giderken benide götürüyo eskiden bir şey yoktu ama şu aralar çok garip yani fazla yakın uzak durmaya çalışıyorum elimden geleni yapıyorum ama artık benide zorlamaya başladı birde nedense hoşuma gidiyo bazı şeyler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Merhaba canım komşunuzun kocasının davranışlarının nedenleri hakkında kesin bir şey söylemek mümkün değil, ancak bazı olası senaryoları değerlendirebiliriz:
İlgi ve Flört: Komşunuzun kocası, size ilgi duyuyor ve flört etmeye çalışıyor olabilir. Özellikle son zamanlarda davranışlarının değişmesi ve sizi zorlamaya başlaması bu ihtimali güçlendiriyor.
Arkadaşlık ve İyilik: Belki de sadece arkadaşça bir jest olarak görüyor ve size iyilik yapmak istiyor. Ancak, bu durum sizin rahatsız olmanıza neden oluyorsa, sınırlarınızı net bir şekilde çizmeniz önemlidir.
Alışkanlık ve Rutin: Her sabah sizi okula götürmesi bir alışkanlık haline gelmiş olabilir. Ancak, bu durumun sizi rahatsız ettiğini fark etmiyorsa, bunu ona açıkça ifade etmeniz gerekebilir.
Başka Bir Amaç: Belki de sizinle yakınlaşarak başka bir amaca ulaşmaya çalışıyor olabilir. Bu amaç, iş yerinde veya kişisel hayatında bir çıkar sağlamak olabilir.
Ne Yapabilirsiniz
Sınırlarınızı Belirleyin: Öncelikle, bu durumdan rahatsız olduğunuzu ve sınırlarınızı net bir şekilde belirlemeniz gerekiyor. Komşunuzun kocasına, davranışlarının sizi rahatsız ettiğini ve artık sizinle okula gelmemesini istediğinizi söyleyebilirsiniz.
Net ve Kararlı Olun: Ona karşı net ve kararlı bir tutum sergileyin. Belki ilk başta anlamayabilir veya kabullenmeyebilir, ancak kararlılığınızı sürdürdüğünüzde geri çekilecektir.
Eşinizle Paylaşın: Eşinizle bu durumu paylaşmanız önemlidir. Ona güvendiğinizi ve bu durumu birlikte çözmek istediğinizi ifade edin.
Gerekirse Yardım Alın: Eğer komşunuzun kocası ısrarcı davranmaya devam ederse veya sizi rahatsız etmeye devam ederse, okul yönetimine veya polise başvurabilirsiniz.
Duygularınızı Anlayın: Onun davranışlarından hoşlanıyor olmanız da gayet normal bir durum. Fakat bu durumu kontrol altına almanız ve kendinize sınır çekmeniz gerekmektedir.
Önemli Not: Komşunuzun kocasıyla yalnız kalmamaya özen gösterin. Mümkünse, okula giderken veya gelirken yanınızda başka bir kişi olsun.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılYasak ilişkiler her zaman tatlı gelir. Eğer iletişim devam ederse seninle birlikte olur aynı zamanda eşiyle birlikte olmaya devam eder. En son eşi ve senin aranda kıskançlık krizine bağlı olarak rezillik çıkar.
ya da tamamen iletişimi kesip hayır mübarek ramazan ayında doğru yola gelir ve o aklındaki hoşa giden şeyleri unutup hakkında hayırlısını isteyip biriyle evlilik niyetiyle tanışıp ilişkini o komşuna söyleyip kesin ve net bir şekilde bu konuyu kapatırsınız.
02 Yorumla
Soran1 yılKonuyu kapattım herhangibi sohbetimiz yok araya mesafe koydum zaten ama sadece eğer bekar olsaydı nolurdu diye kafama takılıyo sürekli kafamdan çıkaramıyorum bu kadar yoksa bir şey olmadı aramızda yanlış olduğunuda biliyorum onu düşünmemi ama elimde değil yoksa böyle rezilce bir duruma düşmek istemezdim
Cevap sahibi1 yılŞeytanın rütbeli bir neferi takıyor aklına ''bekar olsaydı ne olurdu'' düşüncesini 👍
Şeytanın generalleri kabede dolaşır ve oraya Müslüman olarak giden insanları yoldan çıkarır. Zina ile ilgili yasak zina yapmayın şeklinde değil zinaya yaklaşmayın der. Yani bırak zina yapmak bir kenara o düşünceye bile girme der. Şeytan önce o düşünceyi aklına sokuyor bekar olsaydı ne olurdu şeklinde seni o yola sokuyor. Komşum dediğin kadın kocasına aşırı derecede güveniyormuş ya oradanda da senin bilinç altına bu erkek sadık kodu işlendi. Şeytan aklınla oyun oynuyor Hz Havva validemizi kandırıp yasak meyveyi yedirdigi olayın bir benzeri sizin durumunuz. Bir an önce bekar olsa vs vs tüm bu düşünceleri aklından çıkarıp kendini tamamen iş, ibadet, temizlik vs vs odakla 👍 bol bol da dua et hakkında hayırlısını iste ve hayırlı bir erkeğin sevgisini kalbine yerleştirmesi için dua et.
1 yılSevdiğin biri olmadığı için seninle ilgilenene seni arzulayana sen de tav oluyorsun. Evli olsan veya hayatında biri olsa anında tepki verirdin. Bu adam seni yatağa atar haberin olsun
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
89Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbence amacı kötüdür
00 Yorumla
1 yılBaşkasının hayallerini süslemis, kendi karısına da ilişkinin başlarında aynı centilmenlikleri yaptıgını düsünürsek... hoşuna gidecek hiçbir şey yok. Biraz senden de yeşil ışık alırsa hemen evliligi hakkında konusmaya başlar işte cok uzun zamandır mutsuzum (cocuk varsa sadece cocuk icin duruyorum) yataklarımız ayrı, aynı evde iki yabancı gibiyiz gibi yalanlara. Bu konuda yapman gereken tek şey tavrını kesinli bir şekilde belli etmen. Diğer türlü metres parçası olmaktan öteye gidemezsin. Boşanmak isteyen adam zaten boşanır. Lütfen bu tatlı ve yasak rüzgara kapılma. Kendine bunu yaoma
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSende evli isen onun arabası ile işe gitmen uygun mu? İnsanın fıtratı senin hissetiğşn şeyi yaşamaya uygun. O yüzden bu işin sonu yatakta biter sonra memnun mu olursun pişman mı olursun bilemem. Ama bu şartlarda bu duruma gelmesi garip bir şey değil.
24 Yorumla
Soran1 yılBen evli değilim bende istemedim daha yeni başladım ve karısı istedi o konuştu ben defalarca dedim olmaz yanlış anlaşılır diye emrivaki yaptı ben kocama güveniyorum diye başlarda bir şey yoktu daha sonra yakın olmaya başladı gereksiz düşünceli tavırları var dı centilmen oluşu hoşuma gitti ama daha sonra niyetini anladım ve mesafe koydum artık konuşmuyoruz bile
- 1 yıl
Aklıma bir sürü şey geldi şu an. Ama hüsn-ü zannımı korumak istiyorum.
Soran1 yılHerhangibi küfür olmadığı müddet çok şey yapmıyorum yaz istersen
- 1 yıl
Yok küfür değil. Niyet farklı olabilir eşininde. Neyse. Olayın farkındasın ve bilincindesin. Böyle kötü hissetmen bile iyi biri olduğunu bu duygunun olmaması gerektiğini hissetmişsin. Kendini de daha fazla suçlama. Bunlar insan fıtratına, yaradılışına uygun. Yani yaşadıpın şey oluş biçimi itibarı ile doğal.
1 yılEvli bir adamın bunu demesi yanlıs
Evli bir kadının kocasını bir kadınla yollaması yanlış
Bir kadının evli adamdan hoşlanması yanlış
Mesafe koyman doğru olmuş
Taki şimdi gerçekten icerden gelen o hislerede dur demek bazen karakter falan dinlemiyor oluveriyor her şey
Zor durum.11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın bir şey diyemiyorum
1 yılKendine gel duygularımı kontrol edemiyorum ne demek adam evli kızım boşanmış olsa hadi yine bi nebze ama adam evli boş ver zaten evli adam sana bu denli yaklaşıyor ise zaten o adam adam değildir kendine acil bi şekilde toparlaman lazım gerekirse tayinini çıkart
51 Yorumla
Soran1 yılUzak duruyorum mesafe koydum zaten ama haklısın bir şey diyemem
Gizli Üye(36-45)1 yılAdı üstünde komşunun kocası o yani senin birşeyin olmamalı bide öğretmensin öğrencilere böyle mi öğreteceksin bence aklını başına topla ve komşunun kocası komşunda kalsın
61 Yorumla
Soran1 yılbir şey yapmıyorum zaten ama duygularımı kontroda edemiyorum uzak duruyorum onuda uyardım artık karşılaşmıyoruz bile ama yinede dediğim gibi kafam garip
1 yılAy bide eğitimci olacaksın yaa. Hoşuma gidiyor demek ne gerçekten bu kadar mı düştün. Metres durumunda olmak iyi bir şey değil
43 Yorumla
Soran1 yılMetres değilim duygularıma engel olamıyorum bu kadar bir şey olmadı onu uzaklaştıranda benim
- 1 yıl
Hoşuna gidip bir şeyler yaşanırsa aynen o duruma düşeceksin ama
Soran1 yılHoşuma giden şey cinsel arzu değil tavırları önemsemesi haddinden fazla düşünmesi duygularımı fark edince zaten mesafe koydum konuşmuyoruz bile artık
Aklıma aşkı memnu geldi yine izlicem🤣 şaka maka aklından çıkart cidden başkasına odaklan gerekirse evli birini dusuncegine en azından bekar birini düşünürsün 😟
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hoşuma gidiyor demişsin ya orada olay bitiyor zaten. Evli adamla yakınlaşman hoşuna gidiyorsa zaten burada soru sormanın anlamı da yok
14 Yorumla
Soran1 yılBuna bir şey diyemem aramızda yakınlaşma temas olmadı ama haklısın kafamda yok edemiyorum onu ama bir şey yoktu olmadı bende belli duygular oluştuğunu anladığım anda aramızı açtım uzak ve soğuğum onuda uyardım
Soran1 yılBütün saçmalıkları o başlatı zaten normalde komşu olarak bile yakın değildin karısının aklına sokmuş bu yıl geldi zorlanır falan filan diye ben başta istemedim onunla gitmek bile ama karısı emrivaki yaptı daha sonrada tavırları değişti dediğim gibi haklısın evli adama duygu beslemek ama ben uzak durdum her zaman sonra zoraki tavırları bile oldu en azından sabah yine ben götürüm getirim diye bende tehtit ettim karına yalan söylerim bana saldırdı diye herkese yayarım dedim ondan sonra uzak oldu benden
Sen ne diye gidiyorsun teklif etsede red edebilirsin sonra da beni zorluyor vs saçmalık
22 Yorumla
Soran1 yılRed ettim karısı ısrarla emrivaki yaptı açık açık yanlış anlaşılır olmaz tanımıyoruz bir birimizi bile dedim ama o sorun etmiceni kocasına sonsuz güven için de olduğunu söyledi bende nerden bilebilirim acaba evli barklı adam gitsin adam gibi karısının dizinin dibinde otursun
1 yılEvli adamin arabasina binmen bir metreslik karısına söyle.
21 Yorumla
Soran1 yılKarısı istemişti binmem için haberi var karısının hatta rica etti aynı yere gidiyorsunuz bıraksın senide diye
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
1 yılMesafe koymussun
Peki
Artik sabahları okula giderken arka koltukta mi oturuyorsun mesafe bu mu?
03 Yorumla
Soran1 yılOnunla gitmiyorum
- 1 yıl
O zaman aranızda biseylwr gecmis
Soran1 yılbir şey geçmedi sınırı aşmaya yeltendi bende uyardım o kadar bilip bilmeden uydurma bir yerlerinden
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılIş arkadaşını da götürmesi incelik bence. Hoşuna gidiyor olabilir ama sonuçta adam evli ve üzülen sen olursun.
10 Yorumla
s 1 yılKomşunun kocasının amacı senin amacından farklı değil bence
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumları okudum uzak dur o aileden eşi nasıl izin veriyor bence karı koca ikiside fantezi olarak harciycaklar seni
22 Yorumla
Soran1 yılBir çok kişi öyle diyo bilmiyorum ama mesafe koydum arama
Cevap sahibi1 yılEn güzelini yaptın fantezileri olan evli ve sapıklar var aman dikkat et
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ince ince islemis seni adam bir gun okul yerine tenhaya ceker azcik zorlasa yelkenler suya iner o an farketmezsin ama gece coker ben naptim hissi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBugün seni ayartan yarın başkasını ayartir ne kdar cahilsin yahu bir de öğretmen. bxjdjdnnd neyse sende ayarmaya Dünden musaitmissin heee
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılMesela nasıl bazı şeyler hoşuna gidiyor
Dm?00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılneler merek ettim ama snairim yavas yavas yaska ask başlıyor
00 Yorumla
1 yılOgle arasi cift kale mac yapin da rahatlayin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı.
1 yılBiraz daha böyle devam ederse yakında aynı yatakta olursun
00 Yorumla Hoşuna gidiyor demek ahha ne diyeyim iki ucu. oklu değnek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Himm rahatsız olsan onla gitmezdin. Demek sende istiyosun onu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAslında sende neyin ne olduğunu biliyorsunda s2lağa yatıyorsun, yatağa atıp çakacak başka ne yapacak? f*ck olarak kullanıcak seni unut o adamı kendi yoluna bak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Toplu taşıma araçları kullan? Hayır demeyi unutma? Hocam hanım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Anahtar kelime orada şu benim de hoşuma gidiyor bazı şeyler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Duygusal boşluktasın sana ilgi gösterene duygu besliyorsun
00 Yorumla
1 yılIlgileniyor seninle belli birazcık oyun oyna istersen
00 Yorumla
1 yılacilen uzak duurrrr bugün kendi eşine bunu yapan şimdi senle olsa sana da aynısını yapar uzaklaş isim var benim gelemem de tavrını koy adamın eşine üzüldüm yazık kadına ya
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe gibi meyler yapıyor hoşuna neler gidiyor ve ilişkim var mı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBirak ln uzak durmaya calisiyormus lafa bak. adamin arabasina biniyorsun adama pas atiyorsun. Hergun yesil isik yakiyorsun. Tam bi oo. sn
00 Yorumla
1 yılbacım sevgilin falan ya da kocan var mı ya da sevdiğin biri
22 Yorumla
Soran1 yılHiçbirşeyim yok
- 1 yıl
2. Kadın olmak istemiyorsan vazgeç
Gizli Üye(30-35)1 yılHangi noktada nasıl aklına düştü? Orayı irdeleyerek onu geri alalım.
00 YorumlaBence kesinlikle uzak durun..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Mesafeli dur sormaya bile gerek yok
31 Yorumla
Soran1 yılDuruyorum ama duygularımı kontrol edemiyorum
1 yılSeni götürmek istiyor.. ne güzel özel şoför iste. Yalnız karısına caktirmayin
00 YorumlaSenin ilgini çeken adamdan ziyade sana ilgi duyulması bence
00 Yorumla
1 yılYaz dizisi çıkar burdan 8/15 çalışan kocana Allah sabır versin angus boynuzları gruba eklendi
00 YorumlaSürekli beraber olmak onunda hoşuna gittiği için biraz birşeyler yasamak istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTam olarak sorun nedir? Uzak durmak istiyorsan tek başına git okula
018 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapıyorum zaten artık baştada ben istemedim karısı emrivaki yapmıştı
Cevap sahibi1 yılDikkat et işte tek başına git kafaya koymuş seni her türlü adrenalin var
Soran1 yılBaşta zor yaptı ama karısına bana saldırdı falan derim çeşitli şeyler uydururum yayarım dedim öyle uzaklaştı
Cevap sahibi1 yılOha oha tam arsız bu nasıl yani sana dokunmaya mi çalıştı
Soran1 yılAslında böyle cinsel anlamda bir şey yapmadı ama elimi tutmaya çalışıyor gibiydi temas etme çabası var dı
Cevap sahibi1 yılTamam o başlangıç gerisi gelir sen he deseydin yav ne ilginç bu insanlar doymaz ya heyecan peşinde sen kaç ondan bu sana kafayı koymuş evde gül gibi eşi varken sen çok mu güzelsin?
Soran1 yılEşide güzel bende güzelim bilmiyorum ama aradığı tek şey eğlence eşinin yüzünde bakamiuorum kadın beni düşündü iyilik yaptı ben şimdi onun kocasını aklimdan çıkaramıyorum çok utanıyorum ama başta böyle olucağını bilseydim hiç selamlaşmazdım bile
Cevap sahibi1 yılOha sende mi istiyorsun şimdi yani?
Soran1 yılBenim sadece tavırları hoşuma gitmeye başladı bunu anladığım anda da mesafe koydum
Cevap sahibi1 yılO gözle bakmaman lazımdı asla.
Soran1 yılHak veriyorum deniyordum da aslında tek düşündüğüm şey onun hiç evlenmemiş bekar olması öyle olsa ne olurdu diye düşünüyorum o kadar
Cevap sahibi1 yılİnsan iyilik yapmış sen o iyiliğe karşı böyle hareket etme yuva yıkma
Soran1 yılBen böyle bir şey yapmıyorum amacım öyle birşeyde değil aramıza mesafe koyanda benim kendisi bırakmak istemedi bile sürekli muhatap olmaya çalışan o benim için saçma sapan evli olmasa nolurdu gibi hayalimsi duygular
Cevap sahibi1 yılSen bekarsın sana adam mı yok?
Soran1 yılBen hayatıma kolay kolay insan alabilen biri değilim arayıştada değilim son ilişkim bile 3 yıl önce bitti
Cevap sahibi1 yılTamam da yani en azından bir sürü alternatifin var, nerede yaşıyorsun?
Soran1 yılşu an bursadayım
Cevap sahibi1 yılE güzel işte şehir de harika :) İstanbula beklerim
1 yılZor bir durum umarım üzücü bir sonuç olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılOlmaz benden yana mesafe koydum
- 1 yıl
Fiziksel olarak yakınlaştı mi hiç
Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Yasak ilişkimi doguyor
08 Yorumla
Soran1 yılKendi adıma öyle birşeye izin vermem uzak duruyorum duygularımın olduğunu anlqdigim andan beri
Soran1 yılBekarım
Soran1 yılTatlı yüzlük bir şey yok aslında ben hiçbir zaman yakın davranmadım kafasına koymuş beni zaten niyetini anlayınca aramıza mesafe koydum direk
Gizli Üye(30-35)1 yılİki tarafında gönlü varsa ufak bir kaçamak olur
07 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen dediğimi yap , inceden bir kaçamak yap
Cevap sahibi1 yılDüşünüyor musun 😉
Soran1 yılhiçbir şey düşünmüyorum istemiyorum dq
Cevap sahibi1 yılYa gönül bu ferman dinlemez , istediğin kadar düşünmüyorum istemiyorum de , aynı dert bende de var çünkü, bende bir kızın peşindeyim, ama komşu kızı
Soran1 yılAma o evli olmaz yapamam kendimi evli bir adamın eğlencesi yapıcak metres konumuna düşünücek biri değilim
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılKanka
1 yılEvli misin sen? Yaşlar kaç
06 Yorumla
Soran1 yılBen evli değilim o 29 ben 24 yaşındayım
- 1 yıl
Seninkini duygusal boşluktan olabilir ama mesafeli ol çünkü o evli
Soran1 yılEvet öyle galiba uzak duruyorum zaten herkes yanlış anlamış ama aramızda bir şey yok onuda uyardım artık karşılaşmıyoruz bile ama yinede kafamın için de yoksa herhangibi bir şey yok
- 1 yıl
Kendini rahat bırak bence onunla gitme buna ihtiyacın yok
Soran1 yılArtık gitmiyorum başta ben istemedim karısı emrivaki yapmıştı
- 1 yıl
Yok yok yapma zaten öğretmen tayfa böyledir
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ne zaman aldatırsınız
10 YorumlaBaştan yanlış hareket ler ne bekliyordun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSenin için de kurt kaynıyor kız
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dikkat et sonra evde bulursun kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZamanla daha heyecanlı zevkli olur aranızda ilişki olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılEvli birinin arabasına binmen bile hata
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılNeler hoşuna gidiyor mesela?
00 Yorumla
1 yılToprak olucak, keyfine bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. İlgini çekmiş seninde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı.
1 yılNe gibi sen tek mi yaşıyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılVer gitsin bu kadar dert etme
00 Yorumla
1 yılSıkıntı olmasin sonra
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılİlgi hoşuma gidiyor demekki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBunlar eğitimci olacak hey yavrum hey
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
1 yılUzak dur bir sürü bekar var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uzak durmazdan mercimeği fırına verirsiniz yakında
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem