Kişilik & Karakter Bu komşunun amacı ne? Duruelvn Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bugün bana bu giysileri yollamış oğlum için içinede not koymuş oğlunu pazar malı ile giydirme al benim bebeğimin eskilerini giysin sonuçta muhtaçsın yazmış aşırı kötü hissettim kendimi şimdi geri vericem giysileri bi insan neden yapar bunu ya? Bu komşunun amacı ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nasıl bir saygısızlık, hadsize bak... Ben senin yerinde olsaydım soru açmak yerine haddini bildirirdim. Soru gerçekse eğer tabi. 🙄 0 1 Yorumla Duruelvn +1 yıl Aradım kadını çok kez açmadı bende amacını merak ettim görüş almak istedim birazdan gidicem kapısına bu saygısızlığı sormak için Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Saygısızca davranmış bence 0 0 Yorumla
hemde-çoook Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl İnsanlar bir tuhaf KS beni çok üzmeye başladı. ins. sorun troldur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Allah korkusu olmayan insanlar güçlerinin yettiklerine zorbalık yapıyorlar maalesef 0 0 Yorumla