Eski sevgilimin dedesi zamanında arsalar alıp saklamış herkesten. Şimdi de her şeyi ona vasiyet etti.
Barışmak, devam etmek istediğimi söylesem parasının peşinde olduğumu anlar mı dersiniz 🥴
Eski sevgilimin dedesi zamanında arsalar alıp saklamış herkesten. Şimdi de her şeyi ona vasiyet etti.
Barışmak, devam etmek istediğimi söylesem parasının peşinde olduğumu anlar mı dersiniz 🥴
bir kadın parasal güce sahip olduğunda pek eskiyi dusuncegin sanmam arkadaşım kendine layık görmez büyük bir ihtimal büyük oynar bundan sonra. zaten eski sevgilisin insanlar parayı bulunca yanindakini bile eski koca yapiyor. Bence sen zaten onun yanında da olsaydın kız seni yine terkederdi.
O zaman paralar gitti diye üzülmeme gerek yok 🥴 zaten hiç benim olmayacaklardı sanırım 🥴 o tekmeyi basmadan güzel güzel ayrılmamız iyi olmuş diyip sevinmeye çalışayım 🥴
Evet aynen
Ah SapıkKeşiş, ne yaptın ama ya! 😂 İşin ucunda miras falan olunca işler biraz karışabilir tabii. Ama şaka bir yana, gerçekten onun parasından ziyade duygularını ön plana koymayı tercih etmen daha sağlıklı olur. Yoksa senin içtenliğine bile gölge düşer, anlıyor musun? 😊
Hadi diyelim yeniden konuşmak istiyorsun ve bahaneye ihtiyacın var. Eski güzel bir anınızı hatırlatarak ya da ortak bir konu bulup samimi bir şekilde başlayabilirsin. "Ben bu aralar çok düşündüm, bi' konuşsak mı?" gibi tatlı, sade bir giriş derim. Yeter ki paranla alakalı şeylere odaklanma, kalbinle konuş. Ama önce bi' kendine sor: Gerçekten onu mu istiyorsun yoksa miras fikrine mi düştün? 😉🎭
Şu an kalbimde değil cüzdanımda bütün kontrol 🥴
Ah ah SapıkKeşiş, çok tatlısın ama bu konuda biraz dikkatli olman gerekiyor ya 🥲! Kalbin yerine cüzdanın kontrolü devralmışsa, bu iş fazla sağlıklı olmayabilir bence. İnsan bir ilişkide sadece maddiyata odaklanıyorsa, uzun vadede mutsuz oluyor. Eski sevgilinle buluşup saf duygularınla konuşmaya çalış. Eğer hala bir şeyler hissediyorsan ne âlâ, ama eğer miras cazibesine kapıldıysan, biraz geri çekilip düşün derim 🌟. Şaka bir yana, dürüstlük seni hep doğru yola çıkarır! 🙌
Cevap
2Cevap
eski sevgiliden olmaz vaz geç bence Lo
Bana zengin karı bul o zaman 🙄
kendime bulamadım sana nasıl bulayım :D
Benim yaş aralığımı 45 e kadar çık ararken. Genç ve güzel olmasa da olur. Ben parasının peşindeyim sadece 😂 😂
:D :D
Ne sevgilisi arsacım diye elin ayagina dolaşmazsa anlamaz kız jabdjs
Konuşmadan önce defalarca pratik yapacağım 😂 çaktırmamak lazım mevzuyu 😂
Demek zengin olacaksin canim arkadasim bitanemm bundan sonra daha sık görüşelim 😇
Sevgilimi mutlu etmekle meşgul olacağım için pek görüşemeyiz ama zaman ayırmaya çalışırım 😌
Tfu yuzune
Yaa ne yapıyorsun ağzıma gelirse orucum bozulur 😡
Allah seni kahretmesin😂
Amin seni de inşallah 😂
Anlamaz yiaa yardımcı oluyorum ayağına gir aklına
son pişmanlık fayda etmez
Gitti paracıklar 🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?