• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Bu mesajları yazan benim, sizce çaresizliğin kaçıncı seviyesi bu?

Arda6745
Arda6745 Takip Et
Xper 5 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
43
Yapay Zekaya Sor
Sevgi Soruları Mesaj Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Psk. Umut Çınar
Psk. Umut Çınar Takip Et
Psikoloji
  • Sevgili Arda, Genelde spesifik durumlar yorum yapmayı tercih etmem ama dikkatimi kendimi bir anda yorum yaparken buldum. Belli ki şu an içinde fırtınalar kopuyor ve bir çıkış yolu arıyorsun. Ama bir dur bakalım, sen gerçekten neyin peşindesin? Bir cevap mı, bir ilgi kırıntısı mı, yoksa aslında kendi içinde kapanmayan bir yarayı mı sarmaya çalışıyorsun?

Bak, karşındaki kişi sana şu an bir duvar koymuş ve sen o duvara tekrar tekrar vuruyorsun. Ama duvar hâlâ orada, değil mi? O zaman sormamız gereken şey şu: Bu duvarı yıkmak mı önemli, yoksa kendini daha fazla hırpalamadan durup düşünmek mi? Çünkü her engelli mesaj attığında aslında kendini biraz daha üzüyorsun. 💔

Şimdi kendine şunu sor:

✅ Bu ilişkiyi bu hâliyle devam ettirmek bana iyi hissettirir mi?

✅ Benim sürekli mesaj atmam, onu döndürecek mi yoksa beni daha mı kötü hissettirecek?

✅ Eğer en yakın arkadaşım benim yerimde olsaydı, ona ne derdim?

Sen değerli bir insansın, birinin ilgisi ya da mesajı ile varlığın kanıtlanmak zorunda değil. Bu enerjiyi önce kendine yönlendirmeye ne dersin? Biraz mola ver, kendine zaman tanı. Eğer o kişi dönmek isterse, zaten döner. Ama sen, kendi enerjini bu kadar tüketirsen, döndüğünde bile aynı kişi olmayacaksın. Kendine iyi bak Arda, sen bir mesajdan çok daha fazlasısın! 💪😊

4
    5 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Hocam Kız arkadaşjm ben kimim diye sorular soruyor canım zamanla birbirimizi tanıdıkça her şey olacak diyorum o da bana ben geçmişte güven sorunum var kimseye güvenmiyorum insanlar bana yanlış yaptı hayattan darbe almış belli e ben de yanında olmak için elimden geleni yapıyorum daha ne yapayım demi mutlu olsun diye hediye dahi aldım sence ne yapayım artık engelledi kaldırdı gittim ankesörlüden aradım başka numaradan engeli kaldırttım engelli şu an artık yüz yüze cumartesi yanına gidecem elimden geleni yapmamış mıyım cumartesi İstanbul a yanına gideiym diyorum ne dersiniz en azından konuşmak için çatkapı sürpriz yapmaya

Yorumla
    • Psk. Umut Çınar
      Psk. Umut Çınar
      1 yıl

Sevdiğin insanın hayatında var olmak, kendini yok etmekle olmaz.

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Valla doğru diyorsun bir yandan içimden şu ses var acaba benim mücadelemi görmek için bunları mı yapıyor bir nevi test mi ediyor hocam mesela engellemişti ankesörliden aramıştım annenin telefonundan niye aramadın yemedi mi demişti bana sence hocam

Yorumla
    • Mızantropuye
      Mızantropuye
      1 yıl

Hocam gerçekleri Tokat gibi yüzüme çarptınız ama çok iyi geldi allah razı olsun

Yorumla
    • lwlwlw
      lwlwlw
      5 ay

Arsa

Yorumla

En İyi Cevaplar

• nevfell28
    nevfell28 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

Arda kardeşim öncelikle sakin kal ben sana kızların anatomisini anlatıyim yeni ilişkilerde özellikle uzak mesafe ilişkilerde kız tarafı karşı tarafa sebepsiz sorunlar bulup onun karakterini anlamaya çalışır. Sen nekadar üzerine gidersen okadar panik yapabilir karşı taraf sen herzaman bir adım geriden izle ilişkiyi çünkü kızlar zoru sever kolayı sevmez ve asla ısrarı sevmezler. Bırak onun yazmasını aramasını bekle sen ona şu izlenimi ver merak ettiğini ve ilk hamleyi sen yapıp bir adım geri çekil artık onun bir hamle yapmasını bekle çünkü sen üzerine gittikce o tedirgin olup senden kaçıcak ve üzgünümki bunları yani yazdıklarını yapmaya devam edersen cepte olursun ve bu ilişkide herzaman yöneten kız arkadaşın olur ve seni yönlendiren manipüle eden olur ve geçmiş olsun deriz bizde bu yüzden cepte olma dengeyi koru. Barışınca eril enerjinle takıl asla dişil enerjiyle yalvarma duygularını açık etme kızlar güce önem verir seni güçsüz görürse çekici gelmezsin hatta kızların çoğu yönetilmeyi sever yöneten taraf ol erkek olduğunu bilsin ve o çekinsin. Kıza dişil enerjiyle sorularını sorma örnek Güzelim akşam dışarı çıkalım hazırlan. Eğer müsait değilim derse umursama emin ol bir sonrakinde o dicek beni dışarı çıkar sende bunu yaptığında bugün biraz işlerim çok diyip ona zor erkeği oyna ozaman bayılacak çünkü kızlar acı çekmeye imkansıza aşıklar. ( Kızlar kusura bakmayın ama gerçekler bunlar )

2
    9 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

EİG Yaptım ve ben ipin ucunu baştan kaçırdım desene çözümü zor artık 😀

Yorumla
    • nevfell28
      nevfell28
      1 yıl

Olur olurda biraz zaman lazım senin değiştiğini görünce vayy bee dicek ama çok zamanını alır eminsen duygularından taşı devam et ama flört bakıyorsan ilişkiye biraz bence kendini kaptırma derim üzülceğini düşünüyorum.

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Ciddi düşünüyorum da ne kadar zaman bir süre mesela zaman alacsk

Yorumla
    • nevfell28
      nevfell28
      1 yıl

Bu senin emeğine bağlı birde sevgilinin verdiği suyu nekadarını aldığınada bağlı bir çiçeği sularsın çok sularsan ona zarar verirsin buda öyle bir şey sen ne çok üzerine git nede çok geri dur bir gözük ilgi göster bir kendini kaybet bu adam niye yazmadı diye merak ettir kadınlar genellikle gizemli erkeği çözene kadar üzerine giderler açık verme o anlatsın iyi bir dinleyici ol ama sen kendinden fazla bir şey anlatma anlat ama çok kısa öz olsun seni hep merak etceği birşeyler bırak onda ozaman yakın zamanda düzelirsiniz

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Kız sabah anneme şu mesajı atmış ne anlatıyoruz birbirimize kral bşz 😀
      Arda nın annesisiniz sanırım sizden rica ediyorum oğlunuzla konuşun , ben kendisini hiç görmedim ve tanımıyorum. Sadece birkaç gün sosyal medya üzerinden konuştuk , hepsi bu. Defalarca oğlunuza görüşmek istemediğimi belirttim, defalarca beni rahatsız etmemesini söyledim ama hiçbir şekilde dinlemedi. şu an benim hayatımda biri var ve yakın zamanda nişanlanacağım. Lütfen konuşun benim peşimi bıraksın artık , ne o beni tanıyor ne de ben onu. Eğer beni rahatsız etmeye devam ederse hukuki yollara başvuracağım, şikayet edeceğim. lütfen oğlunuzla konuşun, iyi geceler.

Yorumla
    • nevfell28
      nevfell28
      1 yıl

Şimdi huzur içinde yakınlarda birini bul relax ol keyfine bak ama bu ilişkindeki hataları tekrarlama :)

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Peki bu kız hakkında düşüncen nedir

Yorumla
    • nevfell28
      nevfell28
      1 yıl

Uzak ilişki zor gelmiş ve senin ondan umudunu kesmen içinde yalan söylemiş olabilir.

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Ne gibi yalan

Yorumla
  • 34Constantine
    34Constantine Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.

Birader hep olmasını istediğin şeyleri paylaşmışsın aşağıdaki yorumlara baktımda. Benim anlamadığım şey niye üsteliyorsun? Hiç mi kendine saygın yok? Babacım engelledi madem sende bas engeli bak yoluna. Ne diye kendini bu hale sokuyorsun. Yok hayattan darbe almış falan bunlar elinkini görmeyen kendikini keser sapı zannedermiş derler ya işte tam o mantık ergen kafası. Muhtemelen sana anlattıklarının yüzde iki yüzü yalan. Muhtemelen sanaldan tanıştınız. Muhtemelen sen kendini çok kaptırdın. Muhtemelen o da ilgi görmek için bolca sıktı salladı durdu. Ve muhtemelen şimdi de seni sepetlemenin yolunu arıyor. Ha bunlar benim varsayımlarım. Başka türlü de olabilir. Sakın mal gibi de çat kapı gitme. Eğer sanalsa sakın gitme. Devir sakat devir evli mi çoluk çocuk sahibi mi sevgilisi mi var bilemezsin. Leş gibi bir ortamın içinde bulursun kendini.

0
    1 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Ne olur bu işin sonu sence

Yorumla
  • akkusmstafa
    akkusmstafa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Öncelikle sana şunu söylemek istiyorum kız milleti asla ısrarı sevmez. Ve ayrıyeten bir kıza muhtaç olduğunu belirttiğin an o iş bitmiştir. Biz erkekler böyle ısrarcı davranarak üzerine düşerek cevap vermelerini bekleriz oysaki yanlış bir davranış. Çünkü kadınlar herhangi bir olay anında genellikle kaplumbağa gibi kabuklarına çekilir düşünceleri sağlıklı olmaz. Ama zaman geçtikçe kadınlar daha çok bu konu olay üzerinde düşünür acaba yanlış mı yaptım doğru mu yaptım diye ve senin şahsi meselene bakarsak eğer ki kıza yanlış yapmamışsan büyük ihtimalle sana geri dönüş yapacaktır. Hata sendeyse eğer geri dönmesini bekleme derim.

0
    2 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Kız arkadaşjm ben kimim diye sorular soruyor canım zamanla birbirimizi tanıdıkça her şey olacak diyorum o da bana ben geçmişte güven sorunum var kimseye güvenmiyorum insanlar bana yanlış yaptı hayattan darbe almış belli e ben de yanında olmak için elimden geleni yapıyorum daha ne yapayım demi mutlu olsun diye hediye dahi aldım sence ne yapayım artık engelledi kaldırdı gittim ankesörlüden aradım başka numaradan engeli kaldırttım engelli şu an artık yüz yüze cumartesi yanına gidecem elimden geleni yapmamış mıyım cumartesi İstanbul a yanına gideiym diyorum ne dersiniz en azından konuşmak için çatkapı sürpriz yapmaya

Yorumla
    • akkusmstafa
      akkusmstafa
      1 yıl

Güven iki kişi arasında gelişen bişeydir geçmiştekiler seni ilgilendirmez sende kız böyle yapmasına rağmen üstüne düşme bırak gitsin ne bu ısrar başka kız mı yok hacı

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

43

Cevap

37

Cevap

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl

Ağlama sen ağlama sen, haydi biraz gül shshs :D ne yaptım da böyle oldu diye düşün Arda ya

1
    16 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Sosi şöyleee Kız arkadaşjm ben kimim diye sorular soruyor canım zamanla birbirimizi tanıdıkça her şey olacak diyorum o da bana ben geçmişte güven sorunum var kimseye güvenmiyorum insanlar bana yanlış yaptı hayattan darbe almış belli e ben de yanında olmak için elimden geleni yapıyorum daha ne yapayım demi mutlu olsun diye hediye dahi aldım sence ne yapayım artık engelledi kaldırdı gittim ankesörlüden aradım başka numaradan engeli kaldırttım engelli şu an artık yüz yüze cumartesi yanına gidecem elimden geleni yapmamış mıyım cumartesi İstanbul a yanına gideiym diyorum ne dersiniz en azından konuşmak için çatkapı sürpriz yapmaya

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Sosii?

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Hiç iyi fikir değil çat kapı gitmek

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Sence ne yapmamı bekliyorsun ne yapayum sosi daha bugün ulaştım farköı numaradan engeli kaldır diye aradım kaldırmıcam dedi kaldırmadı ne yapsam iyi olur

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Kimse kimseyi durduk yere engellemez, ne yaptın?

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Hiçbir şey yapmadım dedim ya sen iyi misşb

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Hiçbir şey yapmamış olaydın, seni engellemezdi

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

valla yapmadım önceden de engelleyip kaldırıyordu bir keresinde engelledi beni 4 gün sonra açtı sen beni özlediysen annenin telefonundan arayıp beni arardın engeli kaldır diye iyi misin sen sosi 😂

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Sırf var ya mutlu olsun diye 5 şubatta çiçeksepetinden hediye gönderdim kolye aldım yanına şans bilekliği bir de not yazdım mutlu olman için içimden geldi yüzünü gülümsetebildiysem ne mutlu banq iyi ki varsın yazmıştım notlara ben daha ne yapayım

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Üfff bana ne be, iyiyim ayrıca. Durduk yere engelleniyorsan, sonra gelip aşk acısı çekiyorum diye zırvalıyorsan, sen kendine sor bu soruyu ‘iyi misin sen arda?’

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Şunu diyorum elimden geleni yapmış mıyım

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Gereksiz bir sürü şey de yapmışsın, az kendine gel

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Gelemiyorum anlıyor musun başta bana umut verdi hem de büyük umutlar hepsi bh mu olacaktı ha?

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Yoo, anlıyorum. Tamam da senin çoktaaaan ayıkıp yoluna bakman lazımdı

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Olmuyor yapamadım anladın mı başaramadım çünkü onla gelecek düşündüm hala aklımdan çıkmıyor

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

O seninle düşünmemiş besbelli. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun 🙏

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.

engelle geç

1
    0 Yorumla
  • Askozade
    Askozade Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    1 yıl

Köpek ısırdı beni demen hahaha güldürdün 😄 İstemiyorsa üstüne düşme. Sen üstüne düştükçe geri tepecek.

7
    6 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Niye yaa 😀😂

• Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Kız arkadaşjm ben kimim diye sorular soruyor canım zamanla birbirimizi tanıdıkça her şey olacak diyorum o da bana ben geçmişte güven sorunum var kimseye güvenmiyorum insanlar bana yanlış yaptı hayattan darbe almış belli e ben de yanında olmak için elimden geleni yapıyorum daha ne yapayım demi mutlu olsun diye hediye dahi aldım sence ne yapayım artık engelledi kaldırdı gittim ankesörlüden aradım başka numaradan engeli kaldırttım engelli şu an artık yüz yüze cumartesi yanına gidecem elimden geleni yapmamış mıyım cumartesi İstanbul a yanına gideiym diyorum ne dersiniz en azından konuşmak için çatkapı sürpriz yapmaya

• Askozade
      Askozade
      1 yıl

Daha sakin ve düzgünce yazarsan yardımcı olucam, söz 😄

• Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Anlattım tekrar oku anladığını söyle

• Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Anladım kardeşim kafama şu takıldı 2 hafta önce instagramdan birini takip etmiştim yanlışlıkla sonra takipten çıkmıştım o kişiyi şenay bunu fark etmiş olabilir mi gerçi fark etse söyler demi kafamda mı kuruyorum sence zaten o sıra şenay beni instadan engellemişti whatsapp dan konuşuyorduk nasıl görsün ki ayrıca kardeşim benim o olaydan sonra 2 gün konuştuk bir şey mi oldu demiştim gece o da hayır bir şey yok sadece uykum var demişti olay bu yani ben kafamda mı kuruyorum sence

• Askozade
      Askozade
      1 yıl

Evet kafanda kuruyorsun

• TaşDuvarlar
    TaşDuvarlar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Bence bir süre hiçbir şey yapma. Arama, sorma, çaba harcama... O zaman seni merak edip engellerini kaldıracaktır, kendisine ulaşmanı bekleyecektir. Seni her yerden engellediğine göre yanlış bir şeyler yapmışsın. Şimdilik kırgınlığının, öfkesinin yatışmasını bekle.

2
    2 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • TaşDuvarlar
      TaşDuvarlar
      1 yıl

Bence gitme çünkü boşa gitmiş olursun ayrıca bu onun için bir sürpriz falan değil. Her yerden engellemiş, seni görmek istemiyor işte. Sana olan güvenini zedeleyecek davranışlarda bir daha bulunma tabii sana bir şans daha verir mi onu bekleyip göreceksin.

Yorumla
  • тωιикℓє
    тωιикℓє Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Off cidden kusura bakma ama bu ne böyle ya kendi hayatım da bu durumu çok yaşadığım için benzerlerini görmek dâhi midemi bulandırıyor. Birisi size istemiyosa istemiyordur. Engeli aç demene zorlamana gerek yok. Kendi içinde böyle bir istek olsa zaten yapar. Takıntılı gibi yapışmayin sizi istemeyen insanlara ya az gururunuz olsun.

0
    5 Yorumla
    • тωιикℓє
      тωιикℓє
      1 yıl

Hayır tam aksine yüz vermediğim için, ilgilenmediğim için çok yaşadım zaten. Evet bir kere daha nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu belli ettiniz. Allah o kızın yardımcısı olsun etrafında sümüklü Böcekler dolaşıyor:) iyi geceler beyefendi!

Yorumla
    • тωιикℓє
      тωιикℓє
      1 yıl

Asıl edepsizler ne yazık ki hep başkalarını yargılayanlar oluyor. Ayna misâli kişi kendi gibi görüyor :)

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Aynada görüntüm iyi sportif fit ama namahrem yerlerim kapalı farkındaysan çıplaklığı modernize etmiyorum hanımefendi :) ya da ilgi delisi olmak için oramı buramı açmıyorum

Yorumla
    • тωιикℓє
      тωιикℓє
      1 yıl

İlgi delisi olsaydım, her yazılana cevap verir mesaj kutumu açık bırakırdım. Tanımadığın insan hakkında ön yargıda bulunmak denir senin bu yaptığına

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Tamam canım haklısın kadınlar günü geçti gerçi kadınlarla polemiğe giremem :)

Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Dünya kurulduğundan beri erkekler kadınları anlamaz kadınlara sorsak onlarda bizim için aynı şeyi söylüyor. Tamamen ilgisiz bırakma ama fazlada üzerine düşme sosyal medyadan biri yazdı sevgilim, sözlüm, nişanlım değil merak ediyorum her zaman yaz dedi birinde yazmadım sonsuza kadar engelliyorum diye engelledi bende umursamadım aradan epey zaman geçti geçen sen neden beni engellemiyorsun diye mesaj atmış. Bilgisayar bu program yanıt vermiyor gibi ne zaman bozulacakları belli değil

0
    0 Yorumla
  • XAmigdalax
    XAmigdalax Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl

O başkası ile dudak dudağa gelmek üzere iken ve flört ederken senin bu halde kıvranıyor olman acınası olmuş.

Kendini bu duruma düşürmemelisin ve senden giden kadını asla geri kabul etmemelisin.

1
    1 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Bak bugün zonguldaktan İstanbul a yanına gidiyorum browww her şeyi çözmek için en azından net detaylı konuşalım

Yorumla
  • İslamkrgz
    İslamkrgz Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Ben sana kızların en basit durumunu anlatayım. Sadece tek cümleyle olayı çözmek sana kalsın.
    kısaca kadınlar umursanmayınca çok severler , umursandıklarında ise vazgeçerler.

0
    1 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

+1

Yorumla
  • Beyazkin_34
    Beyazkin_34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Dünyada 4 milyardan fazla kadın varken, kısacık hayatını seni sevmeyen biri için harcaman acı verici gerçekten..

1
    8 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • Beyazkin_34
      Beyazkin_34
      1 yıl

Arda kardeşim, belli ki kız arkadasının duyguları senin gibi güçlü değil.. Eğer birinin gerçekten seni sevip sevmediğini anlamak istiyorsan onu serbest bırakacaksın.. Eğer dönerse senindir, dönmez ise zaten hiç senin olmamıştır.. Klişe belki ama doğru.. Kendini bir kimseye adama git sosyalleş, arkadaş ortamına gir.. Evet belki bir zaman zor olacak ve dibe vuracaksın ama unutma ki ; yüzeye çıkmak istiyorsan dipten güç almalısın.

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Valla abi doğru diyorsun abi bie yandan içimden şu ses var acaba benim mücadelemi görmek için bunları yapıyor bir nevi test mi ediyor detaya girersen sevinirim 39 yasındasın sende görmüş geçirmiş adamsın belliki. SAYGILAR :)

Yorumla
    • Beyazkin_34
      Beyazkin_34
      1 yıl

Aşk insana aslında hiç olmadıgı halde hemen her hareketinde ''acaba bir umut mu'' hisse uyandırır.. Bunun oyununa gelme sakın.. Seven bir insan asla sevdiğini engellemez.. Hayatına dön

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Sence benim hatam var mıdır abim

Yorumla
    • Beyazkin_34
      Beyazkin_34
      1 yıl

Var kardeşim, üzerine fazla düşüyorsun.. Maalesef bu geri tepecektir..

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Daha dönmez mi diyorsun bana sence döner mi abim tahminin nedir

Yorumla
    • Beyazkin_34
      Beyazkin_34
      1 yıl

Kardeşim aşk duygusu, aşık oldugun kişinin attıgı her adım ya da verdiği her cevapta bir umut uyandırır sende.. Seni engelleyen ve uzun süre açmayıp mesajlarını bile merak etmeyen kişiden bir umut bekleme.. Bugün 7 Mart 2025 ve bugünü bir daha hayatın boyunca yaşamayacaksın.. Her günün değerini bil ve seni önemsemeyen kimseler için hayatını çöpe atma.. Acı ama gerçek olacak; dönmez...

Yorumla
  • cfusun
    cfusun Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 34%
    1 yıl

bosuna ugrasma seni. manipule eddiyor bence ortada sorun yokken engellemis seni kiymetini de bilmez yazma cizme gitme...

1
    2 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Demi peki daha ne yapayım aklımı yiyecem beni iyi anlıyorsun bu akşam engeli kaldır dedim yok kaldırmayacam dedi aradığım numarayıda engelledi kapatıp ben daha hani nasıl çaba harcıyacam

Yorumla
  • Cameronnbt0
    Cameronnbt0 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.

Birisinin kölesi olmayın ya, başka insan mı yok sanki?

2
    1 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Napayım düzeltmek için uğraşmıyorum

Yorumla
  • infinitylonley
    infinitylonley Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Arda bu kadar yıpratma kendini sonra gidicek sana mahkeme açacak 6284 ısrarlı takipten içeri giriceksin yapma bunu Arda kardeşim

0
    5 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yav yapsın dayanamıyorum yeminle nir şeyleri düzelteyim diye anam avradım olsun gecem uykum zebir oldu

Yorumla
    • infinitylonley
      infinitylonley
      1 yıl

Bı tane kıza kufrettim diye hapse girme tehlikesiyle karşı karşıyayım kardesim yapma boş ver hayatını bı kız için karartma

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Sevgilin miydi

Yorumla
    • infinitylonley
      infinitylonley
      1 yıl

Bı tane arkadaştı onun yüzünden bı tane ücretsiz teknoloji bakanınin kursundan kovuldum öfkemide onun mesaj kutusuna kusunca olan oldu

Yorumla
    • infinitylonley
      infinitylonley
      1 yıl

Ama sevgilin olsada kızlara güven olmaz bırak peşini benve

Yorumla
  • zui777
    zui777 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Bir kız olarak yorum yapıyorum, gecenin bir yarısı mesaj atan eski sevgiliye döneceği varsa da dönmez bir kız

0
    1 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Kız arkadaşjm ben kimim diye sorular soruyor canım zamanla birbirimizi tanıdıkça her şey olacak diyorum o da bana ben geçmişte güven sorunum var kimseye güvenmiyorum insanlar bana yanlış yaptı hayattan darbe almış belli e ben de yanında olmak için elimden geleni yapıyorum daha ne yapayım demi mutlu olsun diye hediye dahi aldım sence ne yapayım artık engelledi kaldırdı gittim ankesörlüden aradım başka numaradan engeli kaldırttım engelli şu an artık yüz yüze cumartesi yanına gidecem elimden geleni yapmamış mıyım cumartesi İstanbul a yanına gideiym diyorum ne dersiniz en azından konuşmak için çatkapı sürpriz yapmayaaa

Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Çaresizsen çare sensin. Anlamıyorsa boş vermesini bileceksin. Kllşş

1
    5 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      1 yıl

Son defa yüz yüze konuşun derim. Güven verirseniz güven duyar unutmayın. ✨

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Demi peki daha ne yapayım aklımı yiyecem beni iyi anlıyorsun bu akşam engeli kaldır dedim yok kaldırmayacam dedi aradığım numarayıda engelledi kapatıp ben daha hani nasıl çaba harcıyacam

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      1 yıl

Olmuyorsa zorlamayacaksın

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Son kez gidiyorum ben İstanbul a yarın

Yorumla
  • banaordanbiolmeca
    banaordanbiolmeca Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 98%
    1 yıl

altta yazdıklarını okudum durumu anlamak için de

boş ver gitsin kız narsist çok belli normal değil uzak dur

0
    0 Yorumla
  • MerhabaUzayli
    MerhabaUzayli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Durum tacize dogru gidiyor sal gitsin baska insan mi yok

0
    3 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yok abi onun gibi olgun dürüstü

Yorumla
    • MerhabaUzayli
      MerhabaUzayli
      1 yıl

yav kardesim dunyada 4 milyar kadin var nasil olmaz yapma etme kendine takinti sal gitsin

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Abi valla psikolojimi bozdu hayatımın içine uykularımın içine etti

Yorumla
  • Алеся_Хира
    Алеся_Хира Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Kimsə senin özsaygını yitirmeni gerəktirecek kadar değerli değil, öncəliklə bunu kabul etmelisin.

0
    3 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Brn elimden geleni yapmamış mıyım

Yorumla
    • Алеся_Хира
      Алеся_Хира
      1 yıl

Daha fazlası nə ki bunun? Kapısında köle olmak mı? Yapma.😬

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Allah kahretsin ki bağlandım

Yorumla
  • YoğurtluCikolataa
    YoğurtluCikolataa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Köpek ısırdı dön nedir ya 😀😀 bos ver niye bu kadar düştün üstüne

0
    1 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Sussss 😀

Yorumla
  • magaramdamutluyum
    magaramdamutluyum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kadının gözünde nasıl ezik görünüyorsunuz böyle yapınca bir bilseniz size saygısı kalmıyor

0
    3 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Kalmazsa kalmaz

Yorumla
    • magaramdamutluyum
      magaramdamutluyum
      1 yıl

Yapma dostum değmez

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Elimden geleni yaptım evet daha yapamam emin ol buna

Yorumla
  • Bombaadam
    Bombaadam Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 101%
    1 yıl

Kendine olan saygınlığını kaybetme birisi engelliyorsa ya da vakit geçirmiyorsa üstüne düşmeyeceksin

0
    0 Yorumla
  • Canubbeeennn
    Canubbeeennn Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Arkadaş kız acil doktoru mu köpek ısırdıysa kıza niye ihtiyacın oluyor 🤣🤣

0
    8 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Evett hahahahaa

Yorumla
    • Canubbeeennn
      Canubbeeennn
      1 yıl

Dönüş yaptı mı bari senin doktor 🤣

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yaptı 😊

Yorumla
    • Canubbeeennn
      Canubbeeennn
      1 yıl

İyi bari ısırıldığına değmiş 🤣

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Senin pp n deki ısırdı beni 😊

Yorumla
    • Canubbeeennn
      Canubbeeennn
      1 yıl

Yok ya 🤣

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Niye 😀

Yorumla
    • Canubbeeennn
      Canubbeeennn
      1 yıl

Yav şu köpek seni nasıl ısırdıysa şuurun kaymış 🤣

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Dostum eziklik değil bu sen erkek değil katletmişsin yerden yere vurmuşsun, sana değer vermeyenin peşinde koşmak nedir indirme yelkenleri koy kendini rüzgara açın Engin okyanuslara denizlere takılma bu kadar

0
    0 Yorumla
  • _RuleMaker_
    _RuleMaker_ Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 96%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.

Kasların kadar iraden de güçlü olsaydı bunları yazmak zorunda kalmazdın.

0
    2 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Gidiyorum İstanbul a abiiiii 😂🤪

Yorumla
    • _RuleMaker_
      _RuleMaker_
      1 yıl

Sonuç hüsrandan başka bir şey olmaz kral, bir kadın karşısında bu kadar ezildikten sonra bir şey bekleme

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bu sana karşı manipülasyon uyguluyor olabilir bu tarz durumlarda sakın kalmanız gerekir. Ayrıca sen ona iyi niyet ile davranmak istemişsin ama bu sana karşı kötü davranması hiç normal değil. Peki onun güven problemi var mı? Varsa bile sana karşı mı yoksa herkese mi böyle davranıyor. Şunu unutma bir ilişkide güven olmaz ise ilişki diye bir şey olmaz

0
    3 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yapmışsın sen elinden geleni en iyisi şu an senin için İstanbula gidip yüz yüze konuşmanız gerekiyor. ona buluşmada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını dile getirebilirsin. Tabi ki bunun için ise sevgini belli etmen gerekir. Ama eğer hala aynı ise ayrıl derim

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yoldayım gidiyorum :)

Yorumla
  • AbdullahAydemir
    AbdullahAydemir Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Saygı, onur, gurur yerlerde sürünüyor. Derhal iletişimi kesip önüne bakmak zorundasın.

0
    2 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • AbdullahAydemir
      AbdullahAydemir
      1 yıl

Yanlış yapıyorsun iletişimi kes, konuşmak ve görüşmek istiyorsa tekrar gelir zaten sana. Şu an yaptığın tek şey kızı darlamak. Kızın gözünde oyuncağı alınan inatçı bir çocuk gibi görünürsün yapma!

Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Köpek ısırdı ne demek ya ajsksk. Salla gitsin engellemiş artık neyin ısrarı ki bu

0
    1 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
  • melankolikMelaike
    melankolikMelaike Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl

🤣🤣 ulen ne güldüm. İnş başıma gelir de bi daa gülerim 🤣

0
    2 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • siyahcorap
      siyahcorap
      1 yıl

Muhabbetin başını kaçırdım müdür, sevgilin baytar mı?

Yorumla
  • ilyess
    ilyess Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 42%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Sıradaki mesaj "verem oldum öleceğim" galiba. Dik dur, bu ne böyle?

0
    2 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
  • Sykoformore
    Sykoformore Takip Et
    Bilge Yaş: 72 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.

Engel yiyecek raddeye gelirken ne vardı aklında acaba

0
    15 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yanlışım yok Kız arkadaşjm ben kimim diye sorular soruyor canım zamanla birbirimizi tanıdıkça her şey olacak diyorum o da bana ben geçmişte güven sorunum var kimseye güvenmiyorum insanlar bana yanlış yaptı hayattan darbe almış belli e ben de yanında olmak için elimden geleni yapıyorum daha ne yapayım demi mutlu olsun diye hediye dahi aldım sence ne yapayım artık engelledi kaldırdı gittim ankesörlüden aradım başka numaradan engeli kaldırttım engelli şu an artık yüz yüze cumartesi yanına gidecem elimden geleni yapmamış mıyım cumartesi İstanbul a yanına gideiym diyorum ne dersiniz en azından konuşmak için çatkapı sürpriz yapmaya

Yorumla
    • Sykoformore
      Sykoformore
      1 yıl

Madem hal böyle sen peki kendi çabanla ne kadar daha sürdürebilirsin ki? Tek taraflı olmuyor bu işler, kendinle bir değerlendirme yap öncesinde de ona göre karar ver bari.

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Sence ne yapmamı bekliyorsun ne yapayum sence daha bugün ulaştım farköı numaradan engeli kaldır diiye kaldırmadı

Yorumla
    • Sykoformore
      Sykoformore
      1 yıl

Bence uğraşma. Yani ondanda biraz çaba görmeyi beklemelisin. Göremezsen de olmayacak duaymış demektir.

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Cumartesi gideyim mi İstanbul'a

Yorumla
    • Sykoformore
      Sykoformore
      1 yıl

Acelen mi var , yok gitme bence

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Ama ya o sırada başkasını bulursa şu an engelliyim onda

Yorumla
    • Sykoformore
      Sykoformore
      1 yıl

Yani sence başkasını bulsa sen kaybetmiş mi oluyorsun. Bence erkenden kurtulmuş olursun

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Demi kanka peki kardeşim daha ne yapayım aklımı yiyecem beni iyi anlıyorsun bu akşam engeli kaldır dedim yok kaldırmayacam dedi aradığım numarayıda engelledi kapatıp ben daha hani nasıl çaba harcıyacam

Yorumla
    • Sykoformore
      Sykoformore
      1 yıl

Yani çaba harcama bu şekilde bir ilişki çünkü yürümez

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

anladım daha başka numaradan ulaşmamı diyorsun

Yorumla
    • Sykoformore
      Sykoformore
      1 yıl

Ulaşma yani bırak bir kere de o acaba kaybettim mi diye düşünsün ki düşünmüyorsa da kıymetni bilmiyordur yani başka kız mı yok

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Ya ulaşmazsam geri çekersem kendimi başkasını bulursa onu kaybetmek istemiyorum lanet olsun

Yorumla
    • Sykoformore
      Sykoformore
      1 yıl

Onu kaybetmişsin zaten hani engelliyorsa seni böyle olmaz ama hani problem var zaten

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Tamam benden kaynaklı problem mi sencr o kafama takıldı

Yorumla
  • Toval
    Toval Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Gerçekten zor bir durum gibi, ama karşı tarafı da dinlemek lazım..

0
    2 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kardeş yazıp daha fazla karşı tarafın egosunu okşama. Sana şimdiden böyle yapıyorsa ileri de neler neler yapar. Akıllı ol benden sana en büyük tavsiye.

1
    0 Yorumla
  • 7densonra
    7densonra Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Bı karga için değer mi bu şekilde eğilip bükülmeye

1
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Bence üstüne düşme kendini geri cek , böyle yaptığın sürece hep kacıcaktir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Gitmek Gerektiğinin Belirtileri Nelerdir?

0
    0 Yorumla
  • Munkesir
    Munkesir Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Köpek ısırdı kısmına güldüm çaresizlik çok derin vurmuş o kısımda

0
    0 Yorumla
  • Mutlukurbaga
    Mutlukurbaga Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Arda kendine gel koçum bir karı için şekilden şekle girme

0
    0 Yorumla
  • Aristokratımsı
    Aristokratımsı Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı.

Köpek ısırdı beni bi dönsene ahaha Allah hiç bir hemcinsimi bu duruma düşürmesin

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Adım atmışsın artık geri cek. kendinu. merak. edip o gelsin

0
    0 Yorumla
  • hikmet0858
    hikmet0858 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 72%
    1 yıl

Bi kız için kendini bu kadar ayaklara düşürme. Sana sırtını dönene tekme at gönder.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Yapma kanka küçülme engellediyse sen de engelle yoluna bak değmiyor kimse için

0
    4 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben olsam Hiçbirini yapmazdım

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

En azından mücadele etmedim mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Etmişsin evet ama fazlası gereksiz bence

Yorumla
  • Alphabet6526
    Alphabet6526 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 34
    1 yıl

Dostum sen çok boynuzlanırsın bu kafayla kadınlara fazla güvenme kendin kaybedersin bu hayatta.

1
    3 Yorumla
    • Alphabet6526
      Alphabet6526
      1 yıl

Belki oneitis geliştirmiş olabilirsin kadına karşı youtubede karanlık rüya diye bir kanal var o sana yardımcı olabilir.

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
  • gwzem55
    gwzem55 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 yıl

seni sevmeyen veya umursamayan birisi için değmeez. sen yazmayı iptal edeceksin oda sana geri afedersin ama it gibi donecek

0
    11 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • gwzem55
      gwzem55
      1 yıl

bi kiz icin bu kadar ugrasma kizlar sık boğaza gelmez. cidden seviyorsa senin yaninda dururdu. sen calismissin cabalamissin ama hak etmemis belli

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Sence ne yapmamı bekliyorsun ne yapayum sence daha bugün ulaştım farköı numaradan engeli kaldır diiye kaldırmadı ne yapsam iyi olur

Yorumla
    • gwzem55
      gwzem55
      1 yıl

tabikide tek yolun onu unutmak umursamamak baska caren yok seven kadin boyle yapmaz

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Keşke daha erken mi yanına gitseydim İstanbul a 14 şubatts falan kafayı yiyecrm

Yorumla
    • gwzem55
      gwzem55
      1 yıl

bence gitmemelisin seni umursamayan kizin yanina neden gidesin ki

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Sırf var ya mutlu olsun diye 5 şubatta çiçeksepetinden hediye gönderdim kolye aldım yanına şans bilekliği bir de not yazdım mutlu olman için içimden geldi yüzünü gülümsetebildiysem ne mutlu banq iyi ki varsın yazmıştım notlara ben daha ne yapayım

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Anladım kardeşim kafama şu takıldı 2 hafta önce instagramdan birini takip etmiştim yanlışlıkla sonra takipten çıkmıştım o kişiyi şenay bunu fark etmiş olabilir mi gerçi fark etse söyler demi kafamda mı kuruyorum sence zaten o sıra şenay beni instadan engellemişti whatsapp dan konuşuyorduk nasıl görsün ki ayrıca kardeşim benim o olaydan sonra 2 gün konuştuk bir şey mi oldu demiştim gece o da hayır bir şey yok sadece uykum var demişti olay bu yani ben kafamda mı kuruyorum sence

Yorumla
    • gwzem55
      gwzem55
      1 yıl

fark ettiyse acik acik soylerdi kizlarin en hassas noktasi bu zaten

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • gwzem55
      gwzem55
      1 yıl

harcamayacaksin bu kadar basitt

Yorumla
  • kukurudurulaylay52
    kukurudurulaylay52 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Ya sen böyle kıza yumuşak yaparsan kız sana nasıl dönsün

0
    1 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

O dil ne 😀

Yorumla
  • MazoşistPalyaço
    MazoşistPalyaço Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    1 yıl

Kardeşim sen kimseye muhtaç değilsin giden gitsin)

Kadın milletine gerektiğinden fazla yüz verme evlendiğin zamanı düşün.

0
    0 Yorumla
  • NightStalker96
    NightStalker96 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

Bir kıza 2. Mesajı asla atma Arda!!! Maymun etmiş kız seni

0
    3 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • NightStalker96
      NightStalker96
      1 yıl

Bak olacakları yazayım ben sana. Çünkü bu yollardan aynı şekilde olmasa da geçtim. Yanına gittiğinde asla sevinmeyecek ve kızacak sana. Belki buluşmaya bile gelmez. Üstüne gittikçe senden uzaklaşıyor görmüyor musun? Biraz özlemesine imkan ver. Yazma 2-3 gün o merak etsin. Seven merak eder. Yazmıyorsa da bil ki başka birisi vardır. Sen çok iyi niyetlisin, üzüleceksin.

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Ben elimden geleni yapmışım demi kral

Yorumla
  • santralciasker
    santralciasker Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    1 yıl

yanlışını kabullenip kenara çekilmen daha gururluca olur

0
    17 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yanlışım yok Kız arkadaşjm ben kimim diye sorular soruyor canım zamanla birbirimizi tanıdıkça her şey olacak diyorum o da bana ben geçmişte güven sorunum var kimseye güvenmiyorum insanlar bana yanlış yaptı hayattan darbe almış belli e ben de yanında olmak için elimden geleni yapıyorum daha ne yapayım demi mutlu olsun diye hediye dahi aldım sence ne yapayım artık engelledi kaldırdı gittim ankesörlüden aradım başka numaradan engeli kaldırttım engelli şu an artık yüz yüze cumartesi yanına gidecem elimden geleni yapmamış mıyım cumartesi İstanbul a yanına gideiym diyorum ne dersiniz en azından konuşmak için çatkapı sürpriz yapmaya

Yorumla
    • santralciasker
      santralciasker
      1 yıl

bu senin bileceğin bir şey ama böyle sorun yaratan biri sürekli konuşmaktan değilde kaçmaktan yanaysa ömür boyu çekilmez gitmek istiyorsan dene ama beklentini düşük tut ki beklentinden az cıktığı zaman canın sıkılmasın

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Sence ne yapmamı bekliyorsun ne yapayum sence daha bugün ulaştım farköı numaradan engeli kaldır diiye kaldırmadı

Yorumla
    • santralciasker
      santralciasker
      1 yıl

dediğim gibi sana kalmış denemek istersen denee ama dinlemeyen insanında peşinde koşmak saçma olur kendini zorla ifade etmen iyi bir şey değil ilişkide de böyle olursa sürekli sana sırtını döner anladın mı

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Keşke daha erken mi yanına gitseydim İstanbul a 14 şubatts falan kafayı yiyecrm

Yorumla
    • santralciasker
      santralciasker
      1 yıl

kısaca demek istedim şey iletişim ilişkinin temelidir iletşim kurabildiniz kadar anlaşırsınız

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • santralciasker
      santralciasker
      1 yıl

bazen olmuyorsa olmuyor zorlamamak lazım kararını iyi ver düzelecek biriyse devam et yoksa kendi yoluna bak sende sonra pişman olma hep böyle mi kalacaksın diyip sinir küplerine binme

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

İstanbul a gittiğiö zaman ya gelmezse avm ye yanıma

Yorumla
    • santralciasker
      santralciasker
      1 yıl

gelmezse dersin bedeli ağır olur gelirse de sonra ki planın önemli sonucta hayat öyle geçmez dedim ya

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yani hiç gelmezse

Yorumla
    • santralciasker
      santralciasker
      1 yıl

gitme diyorum

Yorumla
    • santralciasker
      santralciasker
      1 yıl

dönerse de ciddi bir şekilde konus eğer hep böyle konusmaktan kacacaksa bitir

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Başka numaradan engeli kaldır diyorum kaldırmıcam diyor bana

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • santralciasker
      santralciasker
      1 yıl

dostum söylese söyler kafanda kurma ayrılan bitiren insan içini döker ztn sorunun ne olduğunu söyler kendince psikolojik sorunları var yapacak bir şey yok o der ben böyleym değişmek için çabalarım yanımda olmak istemezsen anlarım der biter olay ama bahane edipde kaçmak ayrı bir şey yorar

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Anladım kendi kafamda kuruyorum bana en som bir ton derdim var senle mi uğraşacağım demiştim dedim ki ona canım benlik bir sıkıntı mı var dedim bak bir şey varsa düzeltelim her şey düzelir yeter ki konuşarak düzeltelim dedim o da senlik değil benlik dedi istemiyorum dedi ger engeli açtırdığımda başka numaradan ulaşıp beni tekrar engelliyor 2 3 gün sonra yok kaç defa dedim düzeltelim bir sorun varsa düzeltelim yok diyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bende İstanbul dayım senin durumun bende de olmuştu ama olmuyorsa olmuyor insanlar bizim duymak istediğimiz şeyleri söylerler sonrada çekip giderler

0
    0 Yorumla
  • dandeli0n
    dandeli0n Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

döneceği varsa da şu mesajdan sonra dönmez

0
    1 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Kendisi bilir

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Mide bulandırıcı erkeklikten uzak kadınsı bir tavır

0
    1 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Sannaneeee git kemiğini ye sananee

Yorumla
  • Yslay
    Yslay Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 99%
    1 yıl

en üst sen daha da üste çıkana kadar en üst

0
    2 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

O ne ya 😂

Yorumla
    • Yslay
      Yslay
      1 yıl

rekoru kırmışsın kral

Yorumla
  • Milanista22
    Milanista22 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Hepimizin yasadigi seyler takilma 😬

0
    4 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • Milanista22
      Milanista22
      1 yıl

Yani elinden geleni yap ama seni gercekten istemedigini hissediyorsan uzerine gitme. Fazlasi hos olmaz hatta taciz sayilir. Yuregini dinle. Seven sevdiginin pesinden kossun... Hayat kisa

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Dün akşam başka numaradan aradım engeli kaldır dedim kaldırmayacağım dedi daha ne yapayım sence

Yorumla
    • Milanista22
      Milanista22
      1 yıl

Yani konusmak istemiyorsa ustune gitme bi sure bekle bence

Yorumla
  • Mineral2023
    Mineral2023 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.

Sana inanması için ne gerekiyormuş :)

0
    6 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • Mineral2023
      Mineral2023
      1 yıl

Sorumun cevabı bu değil. Sana güvenmesi için senden ne istiyor ya da bekliyor, demedi mi sana

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Hayır

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Valla doğru diyorsun bir yandan içimden şu ses var acaba benim mücadelemi görmek için bunları mı yapıyor bir nevi test mi ediyor detaya girersen sevinirim

Yorumla
    • Mineral2023
      Mineral2023
      1 yıl

Sorsana , bana güvenmem için ne yapmalıyım diye.

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Güven zamanla oluşmazmı

Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Sen böyle yaptıkça daha çok engeller.

0
    3 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

Valla fikrim yok aç olduğum için hiç düşünemiyorum Şu an

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Açlığını gideririz dert etmede cevap verr 😂

Yorumla
  • Maritimo
    Maritimo Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Bu profildeki minnoş kedi senmisin 😂😂

0
    1 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

O ne ya 😂

Yorumla
  • NeganLucille
    NeganLucille Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.

Kendine saygın yok mu senin..

0
    2 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

?

Yorumla
  • cyllell26
    cyllell26 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Uzak ilişki mi bu ilişki?

0
    7 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yess abi

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Yorumla
    • cyllell26
      cyllell26
      1 yıl

Abicim kusura bakabilirsin. O kadar mı beceriksizsiniz , uzak ilişki yaşıyorsun. Birde kadına neler yazmış. Erkeklik onuru diye bişey vardır. İşine gücüne bak. Mahallenden soyunu sopunu bildiğin bir kadınla ilişki yaşa.

Yorumla
    • cyllell26
      cyllell26
      1 yıl

Yahu boş ver, böyle acıtasyon yapan kadından arkana bakmadan kaç. Gelmeyin oyuna. Güven sorunu olan kendi kendine takılsın. Sen doktor musun? Baytar mısın?

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Abi mesajlarıda ben yazdım düzeltmek için uğraştım yanına gelmek istedim hediye gönderdim İstanbul a sırf mutlu olsun diye daha ne yapayım sence söylet misin engelledi başka yerden aradım daha ne yapayım sence cumartesi atlayıp karşısına İstanbul a gitmeyi düşünüyorum abim 41 yaşındasın tecrübelisin sen de bana ne tavsiye verirsin

Yorumla
    • cyllell26
      cyllell26
      1 yıl

Abicim bişey yapacaksan bu kadından uzaklaş.

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Öyle mi diyorsun abi bir sorun varsa düzeltmek için çabalamam kötü mü

Yorumla
  • hayalecrin
    hayalecrin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

herkesin peşinde de birileri var

0
    1 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Nasıl yani

Yorumla
  • Aşkoşişko
    Aşkoşişko Takip Et
    Guru Yaş: 109 , eic 100%
    1 yıl

Yapmayın bunu kendinize

0
    3 Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Sebep 😊

Yorumla
    • Aşkoşişko
      Aşkoşişko
      1 yıl

Kendini küçük düşürüyosum

Yorumla
    • Arda6745
      Arda6745
      1 yıl

Napayım düzeltmek için uğraşmıyorum

Yorumla
  • Wolfg
    Wolfg Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

eziklik bu baya çok kötü

0
    0 Yorumla
  • Mutlulugadogru27
    Mutlulugadogru27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

En sevmediğim tipler

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bu mesajları yazan benim, sizce çaresizliğin kaçıncı seviyesi bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Öğrenilmiş çaresizlikte misiniz, umutlu çaresiz misiniz? 20 cevap verildi
Çaresizlik ve Güçsüzlük İçinde Olan? 3 cevap verildi
Kritik yerden mesaj gelince bahaneye sığınıyor musunuz? 22 cevap verildi
Size göre çaresizlik nedir? 13 cevap verildi
İtiraf edin hangi mesaja dayanamazsınız? 20 cevap verildi
Pişmanlık ve çaresizlik sizce nedir? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • "Hiçbir şey olmamış gibi davranmak" neden içimizde bir şeyleri eksiltir?
  • Benimle ilgili bir şey söyler misin?
  • Cinsiyet değiştirmiş biriyle sevgili olur musun?
  • Ansızın gelen acıkmaya hangi pratik atıştırmalık ve lezzet iyi gelir?
  • Kadınlar neden eski sevgiliye geri dönmez, derin aşk yaşasa bile sebep ne olur?
  • Yemek yapma konusunda, seni alan vezir mi olur rezil mi?
  • En son ne zaman kokoreç yediniz?
  • Kadınlar mı daha estetik, erkekler mi?
  • Dolunay Etkisini Hissetmeye Başladınız mı?
  • Bir ilişkide aşkın bittiğini ama sevgi ve saygının devam ettiğini fark etsen, o ilişkiyi sürdürür müsün yoksa noktalar mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨