En İyi Cevaplar
Arda kardeşim öncelikle sakin kal ben sana kızların anatomisini anlatıyim yeni ilişkilerde özellikle uzak mesafe ilişkilerde kız tarafı karşı tarafa sebepsiz sorunlar bulup onun karakterini anlamaya çalışır. Sen nekadar üzerine gidersen okadar panik yapabilir karşı taraf sen herzaman bir adım geriden izle ilişkiyi çünkü kızlar zoru sever kolayı sevmez ve asla ısrarı sevmezler. Bırak onun yazmasını aramasını bekle sen ona şu izlenimi ver merak ettiğini ve ilk hamleyi sen yapıp bir adım geri çekil artık onun bir hamle yapmasını bekle çünkü sen üzerine gittikce o tedirgin olup senden kaçıcak ve üzgünümki bunları yani yazdıklarını yapmaya devam edersen cepte olursun ve bu ilişkide herzaman yöneten kız arkadaşın olur ve seni yönlendiren manipüle eden olur ve geçmiş olsun deriz bizde bu yüzden cepte olma dengeyi koru. Barışınca eril enerjinle takıl asla dişil enerjiyle yalvarma duygularını açık etme kızlar güce önem verir seni güçsüz görürse çekici gelmezsin hatta kızların çoğu yönetilmeyi sever yöneten taraf ol erkek olduğunu bilsin ve o çekinsin. Kıza dişil enerjiyle sorularını sorma örnek Güzelim akşam dışarı çıkalım hazırlan. Eğer müsait değilim derse umursama emin ol bir sonrakinde o dicek beni dışarı çıkar sende bunu yaptığında bugün biraz işlerim çok diyip ona zor erkeği oyna ozaman bayılacak çünkü kızlar acı çekmeye imkansıza aşıklar. ( Kızlar kusura bakmayın ama gerçekler bunlar )
29 Yorumla- 1 yıl
Bu senin emeğine bağlı birde sevgilinin verdiği suyu nekadarını aldığınada bağlı bir çiçeği sularsın çok sularsan ona zarar verirsin buda öyle bir şey sen ne çok üzerine git nede çok geri dur bir gözük ilgi göster bir kendini kaybet bu adam niye yazmadı diye merak ettir kadınlar genellikle gizemli erkeği çözene kadar üzerine giderler açık verme o anlatsın iyi bir dinleyici ol ama sen kendinden fazla bir şey anlatma anlat ama çok kısa öz olsun seni hep merak etceği birşeyler bırak onda ozaman yakın zamanda düzelirsiniz
- 1 yıl
Kız sabah anneme şu mesajı atmış ne anlatıyoruz birbirimize kral bşz 😀
Arda nın annesisiniz sanırım sizden rica ediyorum oğlunuzla konuşun , ben kendisini hiç görmedim ve tanımıyorum. Sadece birkaç gün sosyal medya üzerinden konuştuk , hepsi bu. Defalarca oğlunuza görüşmek istemediğimi belirttim, defalarca beni rahatsız etmemesini söyledim ama hiçbir şekilde dinlemedi. şu an benim hayatımda biri var ve yakın zamanda nişanlanacağım. Lütfen konuşun benim peşimi bıraksın artık , ne o beni tanıyor ne de ben onu. Eğer beni rahatsız etmeye devam ederse hukuki yollara başvuracağım, şikayet edeceğim. lütfen oğlunuzla konuşun, iyi geceler.
- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
1 yılBirader hep olmasını istediğin şeyleri paylaşmışsın aşağıdaki yorumlara baktımda. Benim anlamadığım şey niye üsteliyorsun? Hiç mi kendine saygın yok? Babacım engelledi madem sende bas engeli bak yoluna. Ne diye kendini bu hale sokuyorsun. Yok hayattan darbe almış falan bunlar elinkini görmeyen kendikini keser sapı zannedermiş derler ya işte tam o mantık ergen kafası. Muhtemelen sana anlattıklarının yüzde iki yüzü yalan. Muhtemelen sanaldan tanıştınız. Muhtemelen sen kendini çok kaptırdın. Muhtemelen o da ilgi görmek için bolca sıktı salladı durdu. Ve muhtemelen şimdi de seni sepetlemenin yolunu arıyor. Ha bunlar benim varsayımlarım. Başka türlü de olabilir. Sakın mal gibi de çat kapı gitme. Eğer sanalsa sakın gitme. Devir sakat devir evli mi çoluk çocuk sahibi mi sevgilisi mi var bilemezsin. Leş gibi bir ortamın içinde bulursun kendini.
01 Yorumla
1 yılÖncelikle sana şunu söylemek istiyorum kız milleti asla ısrarı sevmez. Ve ayrıyeten bir kıza muhtaç olduğunu belirttiğin an o iş bitmiştir. Biz erkekler böyle ısrarcı davranarak üzerine düşerek cevap vermelerini bekleriz oysaki yanlış bir davranış. Çünkü kadınlar herhangi bir olay anında genellikle kaplumbağa gibi kabuklarına çekilir düşünceleri sağlıklı olmaz. Ama zaman geçtikçe kadınlar daha çok bu konu olay üzerinde düşünür acaba yanlış mı yaptım doğru mu yaptım diye ve senin şahsi meselene bakarsak eğer ki kıza yanlış yapmamışsan büyük ihtimalle sana geri dönüş yapacaktır. Hata sendeyse eğer geri dönmesini bekleme derim.
02 Yorumla- 1 yıl
Kız arkadaşjm ben kimim diye sorular soruyor canım zamanla birbirimizi tanıdıkça her şey olacak diyorum o da bana ben geçmişte güven sorunum var kimseye güvenmiyorum insanlar bana yanlış yaptı hayattan darbe almış belli e ben de yanında olmak için elimden geleni yapıyorum daha ne yapayım demi mutlu olsun diye hediye dahi aldım sence ne yapayım artık engelledi kaldırdı gittim ankesörlüden aradım başka numaradan engeli kaldırttım engelli şu an artık yüz yüze cumartesi yanına gidecem elimden geleni yapmamış mıyım cumartesi İstanbul a yanına gideiym diyorum ne dersiniz en azından konuşmak için çatkapı sürpriz yapmaya
- 1 yıl
Güven iki kişi arasında gelişen bişeydir geçmiştekiler seni ilgilendirmez sende kız böyle yapmasına rağmen üstüne düşme bırak gitsin ne bu ısrar başka kız mı yok hacı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
u 1 yılAğlama sen ağlama sen, haydi biraz gül shshs :D ne yaptım da böyle oldu diye düşün Arda ya
116 Yorumla- 1 yıl
Sosi şöyleee Kız arkadaşjm ben kimim diye sorular soruyor canım zamanla birbirimizi tanıdıkça her şey olacak diyorum o da bana ben geçmişte güven sorunum var kimseye güvenmiyorum insanlar bana yanlış yaptı hayattan darbe almış belli e ben de yanında olmak için elimden geleni yapıyorum daha ne yapayım demi mutlu olsun diye hediye dahi aldım sence ne yapayım artık engelledi kaldırdı gittim ankesörlüden aradım başka numaradan engeli kaldırttım engelli şu an artık yüz yüze cumartesi yanına gidecem elimden geleni yapmamış mıyım cumartesi İstanbul a yanına gideiym diyorum ne dersiniz en azından konuşmak için çatkapı sürpriz yapmaya
- 1 yıl
Hiç iyi fikir değil çat kapı gitmek
- 1 yıl
Kimse kimseyi durduk yere engellemez, ne yaptın?
- 1 yıl
Hiçbir şey yapmamış olaydın, seni engellemezdi
- 1 yıl
Üfff bana ne be, iyiyim ayrıca. Durduk yere engelleniyorsan, sonra gelip aşk acısı çekiyorum diye zırvalıyorsan, sen kendine sor bu soruyu ‘iyi misin sen arda?’
- 1 yıl
Gereksiz bir sürü şey de yapmışsın, az kendine gel
- 1 yıl
Yoo, anlıyorum. Tamam da senin çoktaaaan ayıkıp yoluna bakman lazımdı
- 1 yıl
O seninle düşünmemiş besbelli. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 1 yılengelle geç
10 Yorumla Köpek ısırdı beni demen hahaha güldürdün 😄 İstemiyorsa üstüne düşme. Sen üstüne düştükçe geri tepecek.
76 Yorumla- 1 yıl
Niye yaa 😀😂
- 1 yıl
Kız arkadaşjm ben kimim diye sorular soruyor canım zamanla birbirimizi tanıdıkça her şey olacak diyorum o da bana ben geçmişte güven sorunum var kimseye güvenmiyorum insanlar bana yanlış yaptı hayattan darbe almış belli e ben de yanında olmak için elimden geleni yapıyorum daha ne yapayım demi mutlu olsun diye hediye dahi aldım sence ne yapayım artık engelledi kaldırdı gittim ankesörlüden aradım başka numaradan engeli kaldırttım engelli şu an artık yüz yüze cumartesi yanına gidecem elimden geleni yapmamış mıyım cumartesi İstanbul a yanına gideiym diyorum ne dersiniz en azından konuşmak için çatkapı sürpriz yapmaya
- 1 yıl
Daha sakin ve düzgünce yazarsan yardımcı olucam, söz 😄
- 1 yıl
Anlattım tekrar oku anladığını söyle
- 1 yıl
Anladım kardeşim kafama şu takıldı 2 hafta önce instagramdan birini takip etmiştim yanlışlıkla sonra takipten çıkmıştım o kişiyi şenay bunu fark etmiş olabilir mi gerçi fark etse söyler demi kafamda mı kuruyorum sence zaten o sıra şenay beni instadan engellemişti whatsapp dan konuşuyorduk nasıl görsün ki ayrıca kardeşim benim o olaydan sonra 2 gün konuştuk bir şey mi oldu demiştim gece o da hayır bir şey yok sadece uykum var demişti olay bu yani ben kafamda mı kuruyorum sence
- 1 yıl
Evet kafanda kuruyorsun
1 yılBence bir süre hiçbir şey yapma. Arama, sorma, çaba harcama... O zaman seni merak edip engellerini kaldıracaktır, kendisine ulaşmanı bekleyecektir. Seni her yerden engellediğine göre yanlış bir şeyler yapmışsın. Şimdilik kırgınlığının, öfkesinin yatışmasını bekle.
22 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Bence gitme çünkü boşa gitmiş olursun ayrıca bu onun için bir sürpriz falan değil. Her yerden engellemiş, seni görmek istemiyor işte. Sana olan güvenini zedeleyecek davranışlarda bir daha bulunma tabii sana bir şans daha verir mi onu bekleyip göreceksin.
Off cidden kusura bakma ama bu ne böyle ya kendi hayatım da bu durumu çok yaşadığım için benzerlerini görmek dâhi midemi bulandırıyor. Birisi size istemiyosa istemiyordur. Engeli aç demene zorlamana gerek yok. Kendi içinde böyle bir istek olsa zaten yapar. Takıntılı gibi yapışmayin sizi istemeyen insanlara ya az gururunuz olsun.
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılDünya kurulduğundan beri erkekler kadınları anlamaz kadınlara sorsak onlarda bizim için aynı şeyi söylüyor. Tamamen ilgisiz bırakma ama fazlada üzerine düşme sosyal medyadan biri yazdı sevgilim, sözlüm, nişanlım değil merak ediyorum her zaman yaz dedi birinde yazmadım sonsuza kadar engelliyorum diye engelledi bende umursamadım aradan epey zaman geçti geçen sen neden beni engellemiyorsun diye mesaj atmış. Bilgisayar bu program yanıt vermiyor gibi ne zaman bozulacakları belli değil
00 Yorumla
1 yılO başkası ile dudak dudağa gelmek üzere iken ve flört ederken senin bu halde kıvranıyor olman acınası olmuş.
Kendini bu duruma düşürmemelisin ve senden giden kadını asla geri kabul etmemelisin.
11 YorumlaBen sana kızların en basit durumunu anlatayım. Sadece tek cümleyle olayı çözmek sana kalsın.
kısaca kadınlar umursanmayınca çok severler , umursandıklarında ise vazgeçerler.01 Yorumla
1 yılDünyada 4 milyardan fazla kadın varken, kısacık hayatını seni sevmeyen biri için harcaman acı verici gerçekten..
18 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Arda kardeşim, belli ki kız arkadasının duyguları senin gibi güçlü değil.. Eğer birinin gerçekten seni sevip sevmediğini anlamak istiyorsan onu serbest bırakacaksın.. Eğer dönerse senindir, dönmez ise zaten hiç senin olmamıştır.. Klişe belki ama doğru.. Kendini bir kimseye adama git sosyalleş, arkadaş ortamına gir.. Evet belki bir zaman zor olacak ve dibe vuracaksın ama unutma ki ; yüzeye çıkmak istiyorsan dipten güç almalısın.
- 1 yıl
Aşk insana aslında hiç olmadıgı halde hemen her hareketinde ''acaba bir umut mu'' hisse uyandırır.. Bunun oyununa gelme sakın.. Seven bir insan asla sevdiğini engellemez.. Hayatına dön
- 1 yıl
Var kardeşim, üzerine fazla düşüyorsun.. Maalesef bu geri tepecektir..
- 1 yıl
Kardeşim aşk duygusu, aşık oldugun kişinin attıgı her adım ya da verdiği her cevapta bir umut uyandırır sende.. Seni engelleyen ve uzun süre açmayıp mesajlarını bile merak etmeyen kişiden bir umut bekleme.. Bugün 7 Mart 2025 ve bugünü bir daha hayatın boyunca yaşamayacaksın.. Her günün değerini bil ve seni önemsemeyen kimseler için hayatını çöpe atma.. Acı ama gerçek olacak; dönmez...
bosuna ugrasma seni. manipule eddiyor bence ortada sorun yokken engellemis seni kiymetini de bilmez yazma cizme gitme...
12 Yorumla- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılBirisinin kölesi olmayın ya, başka insan mı yok sanki?
21 Yorumla
1 yılArda bu kadar yıpratma kendini sonra gidicek sana mahkeme açacak 6284 ısrarlı takipten içeri giriceksin yapma bunu Arda kardeşim
05 Yorumla- 1 yıl
Bı tane kıza kufrettim diye hapse girme tehlikesiyle karşı karşıyayım kardesim yapma boş ver hayatını bı kız için karartma
- 1 yıl
Bı tane arkadaştı onun yüzünden bı tane ücretsiz teknoloji bakanınin kursundan kovuldum öfkemide onun mesaj kutusuna kusunca olan oldu
- 1 yıl
Ama sevgilin olsada kızlara güven olmaz bırak peşini benve
Bir kız olarak yorum yapıyorum, gecenin bir yarısı mesaj atan eski sevgiliye döneceği varsa da dönmez bir kız
01 Yorumla- 1 yıl
Kız arkadaşjm ben kimim diye sorular soruyor canım zamanla birbirimizi tanıdıkça her şey olacak diyorum o da bana ben geçmişte güven sorunum var kimseye güvenmiyorum insanlar bana yanlış yaptı hayattan darbe almış belli e ben de yanında olmak için elimden geleni yapıyorum daha ne yapayım demi mutlu olsun diye hediye dahi aldım sence ne yapayım artık engelledi kaldırdı gittim ankesörlüden aradım başka numaradan engeli kaldırttım engelli şu an artık yüz yüze cumartesi yanına gidecem elimden geleni yapmamış mıyım cumartesi İstanbul a yanına gideiym diyorum ne dersiniz en azından konuşmak için çatkapı sürpriz yapmayaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılÇaresizsen çare sensin. Anlamıyorsa boş vermesini bileceksin. Kllşş
15 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Son defa yüz yüze konuşun derim. Güven verirseniz güven duyar unutmayın. ✨
- 1 yıl
Olmuyorsa zorlamayacaksın
1 yılaltta yazdıklarını okudum durumu anlamak için de
boş ver gitsin kız narsist çok belli normal değil uzak dur
00 Yorumla
1 yılDurum tacize dogru gidiyor sal gitsin baska insan mi yok
03 Yorumla- 1 yıl
yav kardesim dunyada 4 milyar kadin var nasil olmaz yapma etme kendine takinti sal gitsin
1 yılKimsə senin özsaygını yitirmeni gerəktirecek kadar değerli değil, öncəliklə bunu kabul etmelisin.
03 Yorumla- 1 yıl
Daha fazlası nə ki bunun? Kapısında köle olmak mı? Yapma.😬
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKöpek ısırdı dön nedir ya 😀😀 bos ver niye bu kadar düştün üstüne
01 Yorumla
1 yılKadının gözünde nasıl ezik görünüyorsunuz böyle yapınca bir bilseniz size saygısı kalmıyor
03 Yorumla- 1 yıl
Yapma dostum değmez
Kendine olan saygınlığını kaybetme birisi engelliyorsa ya da vakit geçirmiyorsa üstüne düşmeyeceksin
00 Yorumla
1 yılArkadaş kız acil doktoru mu köpek ısırdıysa kıza niye ihtiyacın oluyor 🤣🤣
08 Yorumla- 1 yıl
Dönüş yaptı mı bari senin doktor 🤣
- 1 yıl
İyi bari ısırıldığına değmiş 🤣
- 1 yıl
Yok ya 🤣
- 1 yıl
Yav şu köpek seni nasıl ısırdıysa şuurun kaymış 🤣
Gizli Üye(36-45)1 yılDostum eziklik değil bu sen erkek değil katletmişsin yerden yere vurmuşsun, sana değer vermeyenin peşinde koşmak nedir indirme yelkenleri koy kendini rüzgara açın Engin okyanuslara denizlere takılma bu kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
1 yılKasların kadar iraden de güçlü olsaydı bunları yazmak zorunda kalmazdın.
02 Yorumla- 1 yıl
Sonuç hüsrandan başka bir şey olmaz kral, bir kadın karşısında bu kadar ezildikten sonra bir şey bekleme
Gizli Üye(18-24)1 yılBu sana karşı manipülasyon uyguluyor olabilir bu tarz durumlarda sakın kalmanız gerekir. Ayrıca sen ona iyi niyet ile davranmak istemişsin ama bu sana karşı kötü davranması hiç normal değil. Peki onun güven problemi var mı? Varsa bile sana karşı mı yoksa herkese mi böyle davranıyor. Şunu unutma bir ilişkide güven olmaz ise ilişki diye bir şey olmaz
03 Yorumla- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılYapmışsın sen elinden geleni en iyisi şu an senin için İstanbula gidip yüz yüze konuşmanız gerekiyor. ona buluşmada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını dile getirebilirsin. Tabi ki bunun için ise sevgini belli etmen gerekir. Ama eğer hala aynı ise ayrıl derim
1 yılSaygı, onur, gurur yerlerde sürünüyor. Derhal iletişimi kesip önüne bakmak zorundasın.
02 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Yanlış yapıyorsun iletişimi kes, konuşmak ve görüşmek istiyorsa tekrar gelir zaten sana. Şu an yaptığın tek şey kızı darlamak. Kızın gözünde oyuncağı alınan inatçı bir çocuk gibi görünürsün yapma!
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılKöpek ısırdı ne demek ya ajsksk. Salla gitsin engellemiş artık neyin ısrarı ki bu
01 Yorumla- 1 yıl
1 yıl🤣🤣 ulen ne güldüm. İnş başıma gelir de bi daa gülerim 🤣
02 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Muhabbetin başını kaçırdım müdür, sevgilin baytar mı?
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sıradaki mesaj "verem oldum öleceğim" galiba. Dik dur, bu ne böyle?
02 Yorumla- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
1 yılEngel yiyecek raddeye gelirken ne vardı aklında acaba
015 Yorumla- 1 yıl
Yanlışım yok Kız arkadaşjm ben kimim diye sorular soruyor canım zamanla birbirimizi tanıdıkça her şey olacak diyorum o da bana ben geçmişte güven sorunum var kimseye güvenmiyorum insanlar bana yanlış yaptı hayattan darbe almış belli e ben de yanında olmak için elimden geleni yapıyorum daha ne yapayım demi mutlu olsun diye hediye dahi aldım sence ne yapayım artık engelledi kaldırdı gittim ankesörlüden aradım başka numaradan engeli kaldırttım engelli şu an artık yüz yüze cumartesi yanına gidecem elimden geleni yapmamış mıyım cumartesi İstanbul a yanına gideiym diyorum ne dersiniz en azından konuşmak için çatkapı sürpriz yapmaya
- 1 yıl
Madem hal böyle sen peki kendi çabanla ne kadar daha sürdürebilirsin ki? Tek taraflı olmuyor bu işler, kendinle bir değerlendirme yap öncesinde de ona göre karar ver bari.
- 1 yıl
Bence uğraşma. Yani ondanda biraz çaba görmeyi beklemelisin. Göremezsen de olmayacak duaymış demektir.
- 1 yıl
Acelen mi var , yok gitme bence
- 1 yıl
Yani sence başkasını bulsa sen kaybetmiş mi oluyorsun. Bence erkenden kurtulmuş olursun
- 1 yıl
Yani çaba harcama bu şekilde bir ilişki çünkü yürümez
- 1 yıl
Ulaşma yani bırak bir kere de o acaba kaybettim mi diye düşünsün ki düşünmüyorsa da kıymetni bilmiyordur yani başka kız mı yok
- 1 yıl
Onu kaybetmişsin zaten hani engelliyorsa seni böyle olmaz ama hani problem var zaten
Gerçekten zor bir durum gibi, ama karşı tarafı da dinlemek lazım..
02 Yorumla- 1 yıl
Gizli Üye(25-29)1 yılKardeş yazıp daha fazla karşı tarafın egosunu okşama. Sana şimdiden böyle yapıyorsa ileri de neler neler yapar. Akıllı ol benden sana en büyük tavsiye.
10 YorumlaBı karga için değer mi bu şekilde eğilip bükülmeye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılBence üstüne düşme kendini geri cek , böyle yaptığın sürece hep kacıcaktir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl00 YorumlaKöpek ısırdı kısmına güldüm çaresizlik çok derin vurmuş o kısımda
00 Yorumla
1 yılArda kendine gel koçum bir karı için şekilden şekle girme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı.
1 yılKöpek ısırdı beni bi dönsene ahaha Allah hiç bir hemcinsimi bu duruma düşürmesin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Adım atmışsın artık geri cek. kendinu. merak. edip o gelsin
00 Yorumla
1 yılBi kız için kendini bu kadar ayaklara düşürme. Sana sırtını dönene tekme at gönder.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYapma kanka küçülme engellediyse sen de engelle yoluna bak değmiyor kimse için
04 Yorumla- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılBen olsam Hiçbirini yapmazdım
Cevap sahibi1 yılEtmişsin evet ama fazlası gereksiz bence
1 yılDostum sen çok boynuzlanırsın bu kafayla kadınlara fazla güvenme kendin kaybedersin bu hayatta.
13 Yorumla- 1 yıl
Belki oneitis geliştirmiş olabilirsin kadına karşı youtubede karanlık rüya diye bir kanal var o sana yardımcı olabilir.
- 1 yıl
seni sevmeyen veya umursamayan birisi için değmeez. sen yazmayı iptal edeceksin oda sana geri afedersin ama it gibi donecek
011 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Anladım kardeşim kafama şu takıldı 2 hafta önce instagramdan birini takip etmiştim yanlışlıkla sonra takipten çıkmıştım o kişiyi şenay bunu fark etmiş olabilir mi gerçi fark etse söyler demi kafamda mı kuruyorum sence zaten o sıra şenay beni instadan engellemişti whatsapp dan konuşuyorduk nasıl görsün ki ayrıca kardeşim benim o olaydan sonra 2 gün konuştuk bir şey mi oldu demiştim gece o da hayır bir şey yok sadece uykum var demişti olay bu yani ben kafamda mı kuruyorum sence
1 yılYa sen böyle kıza yumuşak yaparsan kız sana nasıl dönsün
01 Yorumla
1 yılKardeşim sen kimseye muhtaç değilsin giden gitsin)
Kadın milletine gerektiğinden fazla yüz verme evlendiğin zamanı düşün.00 Yorumla
1 yılBir kıza 2. Mesajı asla atma Arda!!! Maymun etmiş kız seni
03 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Bak olacakları yazayım ben sana. Çünkü bu yollardan aynı şekilde olmasa da geçtim. Yanına gittiğinde asla sevinmeyecek ve kızacak sana. Belki buluşmaya bile gelmez. Üstüne gittikçe senden uzaklaşıyor görmüyor musun? Biraz özlemesine imkan ver. Yazma 2-3 gün o merak etsin. Seven merak eder. Yazmıyorsa da bil ki başka birisi vardır. Sen çok iyi niyetlisin, üzüleceksin.
1 yılyanlışını kabullenip kenara çekilmen daha gururluca olur
017 Yorumla- 1 yıl
Yanlışım yok Kız arkadaşjm ben kimim diye sorular soruyor canım zamanla birbirimizi tanıdıkça her şey olacak diyorum o da bana ben geçmişte güven sorunum var kimseye güvenmiyorum insanlar bana yanlış yaptı hayattan darbe almış belli e ben de yanında olmak için elimden geleni yapıyorum daha ne yapayım demi mutlu olsun diye hediye dahi aldım sence ne yapayım artık engelledi kaldırdı gittim ankesörlüden aradım başka numaradan engeli kaldırttım engelli şu an artık yüz yüze cumartesi yanına gidecem elimden geleni yapmamış mıyım cumartesi İstanbul a yanına gideiym diyorum ne dersiniz en azından konuşmak için çatkapı sürpriz yapmaya
- 1 yıl
bu senin bileceğin bir şey ama böyle sorun yaratan biri sürekli konuşmaktan değilde kaçmaktan yanaysa ömür boyu çekilmez gitmek istiyorsan dene ama beklentini düşük tut ki beklentinden az cıktığı zaman canın sıkılmasın
- 1 yıl
dediğim gibi sana kalmış denemek istersen denee ama dinlemeyen insanında peşinde koşmak saçma olur kendini zorla ifade etmen iyi bir şey değil ilişkide de böyle olursa sürekli sana sırtını döner anladın mı
- 1 yıl
kısaca demek istedim şey iletişim ilişkinin temelidir iletşim kurabildiniz kadar anlaşırsınız
- 1 yıl
bazen olmuyorsa olmuyor zorlamamak lazım kararını iyi ver düzelecek biriyse devam et yoksa kendi yoluna bak sende sonra pişman olma hep böyle mi kalacaksın diyip sinir küplerine binme
- 1 yıl
gelmezse dersin bedeli ağır olur gelirse de sonra ki planın önemli sonucta hayat öyle geçmez dedim ya
- 1 yıl
gitme diyorum
- 1 yıl
dönerse de ciddi bir şekilde konus eğer hep böyle konusmaktan kacacaksa bitir
- 1 yıl
- 1 yıl
dostum söylese söyler kafanda kurma ayrılan bitiren insan içini döker ztn sorunun ne olduğunu söyler kendince psikolojik sorunları var yapacak bir şey yok o der ben böyleym değişmek için çabalarım yanımda olmak istemezsen anlarım der biter olay ama bahane edipde kaçmak ayrı bir şey yorar
- 1 yıl
Anladım kendi kafamda kuruyorum bana en som bir ton derdim var senle mi uğraşacağım demiştim dedim ki ona canım benlik bir sıkıntı mı var dedim bak bir şey varsa düzeltelim her şey düzelir yeter ki konuşarak düzeltelim dedim o da senlik değil benlik dedi istemiyorum dedi ger engeli açtırdığımda başka numaradan ulaşıp beni tekrar engelliyor 2 3 gün sonra yok kaç defa dedim düzeltelim bir sorun varsa düzeltelim yok diyor
Gizli Üye(18-24)1 yılBende İstanbul dayım senin durumun bende de olmuştu ama olmuyorsa olmuyor insanlar bizim duymak istediğimiz şeyleri söylerler sonrada çekip giderler
00 Yorumladöneceği varsa da şu mesajdan sonra dönmez
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMide bulandırıcı erkeklikten uzak kadınsı bir tavır
01 Yorumlaen üst sen daha da üste çıkana kadar en üst
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılHepimizin yasadigi seyler takilma 😬
04 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Yani elinden geleni yap ama seni gercekten istemedigini hissediyorsan uzerine gitme. Fazlasi hos olmaz hatta taciz sayilir. Yuregini dinle. Seven sevdiginin pesinden kossun... Hayat kisa
- 1 yıl
Yani konusmak istemiyorsa ustune gitme bi sure bekle bence
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılSana inanması için ne gerekiyormuş :)
06 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Sorumun cevabı bu değil. Sana güvenmesi için senden ne istiyor ya da bekliyor, demedi mi sana
- 1 yıl
Sorsana , bana güvenmem için ne yapmalıyım diye.
Sen böyle yaptıkça daha çok engeller.
03 Yorumla- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu profildeki minnoş kedi senmisin 😂😂
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
1 yılKendine saygın yok mu senin..
02 Yorumla- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uzak ilişki mi bu ilişki?
07 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Abi mesajlarıda ben yazdım düzeltmek için uğraştım yanına gelmek istedim hediye gönderdim İstanbul a sırf mutlu olsun diye daha ne yapayım sence söylet misin engelledi başka yerden aradım daha ne yapayım sence cumartesi atlayıp karşısına İstanbul a gitmeyi düşünüyorum abim 41 yaşındasın tecrübelisin sen de bana ne tavsiye verirsin
1 yılherkesin peşinde de birileri var
01 YorumlaYapmayın bunu kendinize
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. eziklik bu baya çok kötü
00 Yorumla
1 yılEn sevmediğim tipler
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevgili Arda, Genelde spesifik durumlar yorum yapmayı tercih etmem ama dikkatimi kendimi bir anda yorum yaparken buldum. Belli ki şu an içinde fırtınalar kopuyor ve bir çıkış yolu arıyorsun. Ama bir dur bakalım, sen gerçekten neyin peşindesin? Bir cevap mı, bir ilgi kırıntısı mı, yoksa aslında kendi içinde kapanmayan bir yarayı mı sarmaya çalışıyorsun?
Bak, karşındaki kişi sana şu an bir duvar koymuş ve sen o duvara tekrar tekrar vuruyorsun. Ama duvar hâlâ orada, değil mi? O zaman sormamız gereken şey şu: Bu duvarı yıkmak mı önemli, yoksa kendini daha fazla hırpalamadan durup düşünmek mi? Çünkü her engelli mesaj attığında aslında kendini biraz daha üzüyorsun. 💔
Şimdi kendine şunu sor:
✅ Bu ilişkiyi bu hâliyle devam ettirmek bana iyi hissettirir mi?
✅ Benim sürekli mesaj atmam, onu döndürecek mi yoksa beni daha mı kötü hissettirecek?
✅ Eğer en yakın arkadaşım benim yerimde olsaydı, ona ne derdim?
Sen değerli bir insansın, birinin ilgisi ya da mesajı ile varlığın kanıtlanmak zorunda değil. Bu enerjiyi önce kendine yönlendirmeye ne dersin? Biraz mola ver, kendine zaman tanı. Eğer o kişi dönmek isterse, zaten döner. Ama sen, kendi enerjini bu kadar tüketirsen, döndüğünde bile aynı kişi olmayacaksın. Kendine iyi bak Arda, sen bir mesajdan çok daha fazlasısın! 💪😊
Hocam Kız arkadaşjm ben kimim diye sorular soruyor canım zamanla birbirimizi tanıdıkça her şey olacak diyorum o da bana ben geçmişte güven sorunum var kimseye güvenmiyorum insanlar bana yanlış yaptı hayattan darbe almış belli e ben de yanında olmak için elimden geleni yapıyorum daha ne yapayım demi mutlu olsun diye hediye dahi aldım sence ne yapayım artık engelledi kaldırdı gittim ankesörlüden aradım başka numaradan engeli kaldırttım engelli şu an artık yüz yüze cumartesi yanına gidecem elimden geleni yapmamış mıyım cumartesi İstanbul a yanına gideiym diyorum ne dersiniz en azından konuşmak için çatkapı sürpriz yapmaya
Sevdiğin insanın hayatında var olmak, kendini yok etmekle olmaz.
Valla doğru diyorsun bir yandan içimden şu ses var acaba benim mücadelemi görmek için bunları mı yapıyor bir nevi test mi ediyor hocam mesela engellemişti ankesörliden aramıştım annenin telefonundan niye aramadın yemedi mi demişti bana sence hocam
Hocam gerçekleri Tokat gibi yüzüme çarptınız ama çok iyi geldi allah razı olsun
Arsa