iki yıllık ilişkim var ona çok güvendiğimi sanıyordum hatta sanıp yine de ona sana güvenmiyorum diyip sürekli ona açıklama yaptırıyordum yalancısın yalan söyleme diyordum o da ufak küçük büyük her konuda sonsuz açıklama yapıp bıkmadan sıkılmadan beni dinliyordu ama her seferinde de yeminler edip annesininin kız kardeşinin üzerine yemin edip beni inandırıyordu ben de inanıyordum en büyük olayda da en ufak olayda da aynısı oluyordu bugün sabah bir olay oldu ufak bir olaydı bana anlattı inanmadım yemin etti neyse dedim akşam oldu ağzını yoklamak için bana söylemek istediğin bir şey bar var mı dedim sonra bana evet dedi doğrusunu anlattı ama bana onca yeminine rağmen bunu yaptı ilişkimiz ciddi bana sevildiğimi hissettiriyordu ama ufacık bir olay için yemin edip üstüne yalan söyleyip ben sormasam asla doğruyu anlatmamış olması güvenimi kırdı tamamen bitti güvenim aklıma direkt önceki kavgalarımızda da yalan mıydı her şey geldi örneğin bana kimseye bakmıyorum bakıyorsan anamı bacımı ***** diyordu yemin ediyordu mesela bu da mı yalandı madem ufak şey için onca yemin edip ananı kattın o olaylarda mı yalandı her yerden engelledim bana yalandan yazıyor mail atıyor ama asla güvenmeyeceğim çok seviyorum ayrı kalamıyorum napmalıyım sizce sakın bana konuş demeyin bana senden korktuğum için doğruyu söylemedim dedi konuşsamda adam olmaz napmalıyım
Güncellemeler
1 yıl
her gün aynı ortamdayız okuyoruz yanyana oturuyoruz onsuz kalmam imkansız gibi bir şey ona yine güvenmeyeceğim napmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer