Ne yapmalliyim?

Merhaba. Esimin ailesiyle yasiyoruz ve babaannesi herseyimize karisiyor ben bu duruma gicik kapiyorum hergun sinir krizi geciriyorum her an patlicak gibiyim. Biz baska odada birsey konusalim ya esimle ya da baskasiyla obur odadan mudahale ediyor. Dun yemek yerken yemegimi bitirmedim diye bana adam degilsin dedi bende yemegi sona kadar yemeyen adam olmuyor mu dedim. Dunde akrabalariyla konusurken bana laf sokuyor. Herkesin herseyine karisiyor. Dun eşimin kardeşi isten eve geldiginde ona hayirli aksamlar nasilsin dedi bana hic halimi hatrimi sormayip yuzume bile bakmadan gitti odasina. Biraz geçtikten sonra babaannesine cay istedigini soyledi kac saattir. O da bana soyledi cay istiyor diye bende dedimki ben duymadim benden cay istedigini benim halimi hatrimi bile sormadi hangi ara cay istedi? Dedim. Sonra gelip bana diyorki sana hayirli aksamlar falan demedigi icin cay goturmedin. beni gormezden gelen birine neden cay gotureyim. Sanki herseyi yapmak zorundaymisim gibi davraniyor. Esimden cok bunlari dusunmeliymisim gibi. Evde de kayinvalidemin arkasindan konusuyor. Esim tasinacagimizi soyledi babasi yurt disindan geldiginde ev alcaklarmis falan. Ama ben artik dayanamiyorum. Kiralık ev bakalim diyorum hayir kolay degil bu konuyu acma diyo. Gercek yuzlerini buraya geldikten sonra gordum. Hatam su ki ailesiyle yasamayi kabul ettim bunun icinde pismanim. Ama boyle olacagini bilemezdim. Ne yapmaliyim?

Ne yapmalliyim?